Jääkiekko

U20 MM-finaalit Ostravassa

Ajankohta
3.1. - 6.1.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Ostrava
Hinta
1130 €
Tee varaus

Juhliiko Suomi jälleen mestaruutta?

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudesta pelataan jälleen, tällä kertaa Ostravassa, Tsekissä. Ostrava on tuttu jo aiemmista miesten MM-kisoista.

Lähde mukaan seuraamaan vauhdikasta peliä ja tulevaisuuden NHL-tähtiä! Viime vuonna Kanadassa Suomi kaatoi finaalissa USA:n  Kaapo Kakon viime minuutin maalilla. Kuka nousee tällä kertaa ratkaisijaksi?

Pakettiimme sisältyy, lennot, kuljetukset, majoitus sekä liput semifinaaleihin, pronssiotteluun ja finaaliin. Lähde mukaan!

Lennot Finnairilla Krakowaan:

3.1.  AY1161  Helsinki-Krakowa  09:55-10:55
6.1.  AY1162  Krakowa-Helsinki  11:35-14:40

Lisätiedot:
sales@bjork-bostrom.fi
Otto Lyly 050-598 1075

Pääkuva: Suomen Jääkiekkoliitto ry

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat menopaluu lennot Krakovaan
  • lentokenttäkuljetukset (n. 2tuntia Ostravaan)
  • kolmen yön majoitus Best Western Hotel Vista, 2hh
  • hotelliaamiainen
  • otteluliput semifinaaleihin lauantaina sekä pronssi- ja finaaliotteluihin sunnuntaina Ostravar Arenalla
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut
  • verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone + 210€

Majoitus

Best Western Hotel Vista

Kpt. Vajdy 3046/2 • 700 30 Ostrava-jih • Tšekki

 

Best Western Hotel Vista sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Ostravan etelälaidalla. Hotellilta on matkaa Ostravar Arenalle n. 2 km kävellen. Hotellin lähellä on raitiovaunupysäkki, josta pääsee hallille ja Ostravan keskustaan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 3.1. - maanantai 6.1.2020

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna