Metsä- ja maatalousmatkat

Tulevia maa- ja metsätalousalan matkoja

Ajankohta
syksy 2019

Seuraa tarjontaamme tai pyydä tarjous omalle ryhmälle

Räätälöimme metsä- ja maatalouden opinto- ja virkistysmatkoja yhteistyössä asinatuntijoiden ja alan yhteisöjen ja julkaisujen kanssa. Opintomatkan voi laittaa verovähennyksiin siltä osin, kun ohjelmassa on luentoja ja vierailuja paikallisissa alan kohteissa.

Jos haluat järjestää oman porukan matkan, autamme mielellämme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva matka. Soita 09 466300 tai laita viestiä info@kontiki.fi.

 

 

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma