?>

Tsekki Bilina U15 ja U16

Ajankohta
7.4. - 11.4.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Tsekki
Hinta
760 € *

U15 ja U16 AAA/AA

Tsekin Bilinassa, 80 km Prahasta, pelataan kansainvälinen junnuturnaus jo 18. kerran. Kuluneiden vuosien aikana osanottajia on ollut 22 eri maasta, kuten Kanadasta, Ruotsista, Englannista, Belgiasta, Unkarista, Saksasta, Itävallasta, Italiasta, Sloveniasta, Sveitsistä, Slovakiasta, Ukrainasta, Latviasta, Norjasta, Tanskasta, Puolasta, Venäjältä, Romaniasta, Liettuasta ja tietysti Suomesta. Oletteko te mukana keväällä 2019?

Ikäluokka: U15 (2004 ja nuoremmat) ja U16 (2003 ja nuoremmat)
Tasotavoite: AAA/AA
Pelit: 12 joukkuetta, minimi 5 peliä,  3 x 15 min
Osanottaja-arvio: Kansainvälinen turnaus isolla K:lla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • lennot Prahaan
  • matkatavaraa vähintään 20 kg + 10 kg
  • verot ja matkustajamaksut
  • joukkueen turnausmaksu
  • majoitus 4 vrk täysihoidolla
  • bussikuljetukset Praha-Bilina-Praha
  • Bussi käytettävissä 3h omatoimiretkeilyyn Prahassa

Lisämaksusta

  • tukijoukkojen hinta: 680 € (vain aamiaisella, ei täysihoitoa)
  • sisarukset: hinta lasketaan perhekohtaisesti

Majoitus

Hotel Cascade ***

Iso 3* hotelli Mostin keskustassa. Kivenheiton päässä on pelihallimme Ivan Hlinka Arena, kaupunginteatteri ja tärkeimmät ostoskadut. Hotellissa kylpylä, jossa vanhemmat voivat rentoutua pelien välissä. Hoidot kannattaa tilata jo Suomesta käsin. Turnaushotellit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten myöhemmin ilmouttautuvilla voi hotelli olla toinen. Hotelli toki vahvistetaan varattaessa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 7.4. - torstai 11.4.2019

sunnuntai | kohti Tsekkejä

Kokoontuminen aikaisin aamulla Helsinki-Vantaa lentoasemalla. Lento Prahaan aamukoneella. Perillä kaupunkitutustuminen ja lounas. Kuljetus Bilinaan, varusteet pukuhuoneeseen, majoittautuminen.

maanantai | 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen päivän aikana.

tiistai | 2 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen päivän aikana.

keskiviikko | min. 1 peli

Aamiainen, lounas, päivällinen päivän aikana.

torstai | kotiin paluu

Aamiainen ja bussikuljetus Prahaan, josta lento Helsinkiin. Saapuminen päiväsaikaan.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua = 24.2.2019

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 7.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna