COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Puutarhamatkat

Toscanan auringon alla

Ajankohta
1.5. - 5.5.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Toscana, Italia
Hinta
1795 €/ 1855 €

Toscanan auringon alla

Matka on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle: ilmoittautumiset@kontiki.fi

Koe kanssamme Keski-Italian upeat historialliset puutarhat ja salaiset helmet, ihanat maisemat sekä tunnelmalliset Firenzen ja Sienan kaupungit. Matkalla on mukana paikallisen, suomenkielisen oppaan lisäksi Kotipuutarha-lehden päätoimittaja Maija Stenman.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–Rooma–Helsinki, lentoverot ja syyskuussa 2018 tunnetut turistiverot
  • 4 hotelliyötä, jaettu 2 hengen huone
  • 4 hotelliaamiaista, 4 lounasta, viininmaistelu Chiantissa
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet ja bussikuljetukset
  • suomalainen opas kohdemaassa, lehden edustaja mukana koko matkan ajan
  • toimitus- ja palvelumaksut

Matkan hinta Kotipuutarha-lehden tilaajille 1795 €, muille 1855 €. Ilmoita matkan varauksen yhteydessä oletko tilaaja.

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 195 euroa. Ilman huonekaveria ilmoittautuneen tulee ottaa yhden hengen huone, jos kaveria ei löydy
  • ruokajuomat

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 1.5. - sunnuntai 5.5.2019

1.5. keskiviikko | Helsinki–Rooma–Firenze

Finnairin lento Helsinki–Rooma klo 7.50–10.15. Tapaamme suomalaisen oppaamme Fiumicinon kentällä ja lähdemme bussilla kohti Vignanelloa. Siellä vierailemme Ruspolin linnassa ja sen vuonna 1611 rakennetussa puutarhassa, jota pidetään yhtenä Italian merkittävimmistä. Teemme kierroksen puutarhassa omistajasuvun edustajan kanssa ja nautimme linnassa buffet-lounaan. Iltapäivällä käymme Euroopan suurimmassa yksityisessä ruusupuutarhassa, jossa kukinta on aluillaan. Kukassa ovat todennäköisesti vanhat gallica- ja bourbon-ruusut.

Firenzeen saavumme klo 19 mennessä. Majoittuminen 3 yötä 4-tähden Hotel Cellai. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla vanhan kaupungin keskustassa lähellä ravintoloita ja ostoskatuja.

2.5. torstai | Firenze–Lucca–Firenze

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussillamme kohti Pistoiaa, jossa erilaisia puutarhoja suunnittelevan viherrakentaja edustaja esittelee meille yrityksen mallipuutarhoja. Niiden yhteydessä on myös puutarhamyymälä, jossa ehdimme pistäytyä ostoksilla ja tutkimassa valikoimaa. Lounasaikaan pysähdymme Luccan viehättävään vanhaan kaupunkiin, jossa on reilusti aikaa omatoimiseen lounaaseen ja keskiaikaiseen keskustaan tutustumiseen.
Iltapäivällä vierailemme Collodissa sijaitsevassa Garzonin barokkipuutarhassa, jossa sijainti rinteessä on käytetty nerokkaasti hyväksi. Paluu Firenzeen noin klo 18.

3.5. perjantai | Firenzen ympäristö

Aamiaisen jälkeen vuorossa ovat Firenzeä ympäröivien kukkuloiden kauneimmat puutarhat. Ensimmäinen kohteemme on Fiesolessa, kuuluisa Villa Medicin puutarha*, joka on yksi mielenkiintoisimmista renessanssipuutarhoista Italiassa. Se sijaitsee jyrkässä rinteessä, ja puutarhasta avautuu mahtava näköala Firenzen kaupungin yli. Seuraavaksi suuntaamme Villa Peyronin puutarhaan, joka on suunniteltu huvilan vuonna 1919 perineelle Paolo Peyronille toscanalaisia puutarhaperinteitä kunnioittaen.

Kolmas kohteemme on Villa Gambereian 1700-luvulla rakennettu puutarha. Nautimme kevyen buffet-lounaan villan sinisessä salissa. Paluu Firenzeen noin klo 16.

4.5. lauantai | Firenze–Chianti–San Gimignano–Siena

Aamiaisen jälkeen tutustumme Firenzen keskustassa sijaitsevaan Villa Bobolin puutarhaan, joka on toiminut esikuvana Ranskan Versailles’lle sekä monelle muulle Euroopan upeimmista puutarhoista. Puolen päivän aikaan vierailemme Chiantin viinialueella Castello Verrazzanon viinitilalla, jonka puutarhassa ja viinikellarissa teemme kierroksen ja kuulemme samalla pienen esityksen viininvalmistuksesta. Nautimme täällä myös yhteisen lounaan maistellen tilan omia viinejä. Iltapäivällä poikkeamme monista torneistaan tunnetussa San Gimignanon* pikkukaupungissa, jossa meillä on tunnin verran vapaata aikaa kävellä ja tutustua kaupungin vanhaan keskustaan. Illansuussa saavumme Sienaan, majoitus Hotel Minerva. Halukkaille majoittumisen jälkeen opastettu kävelykierros Sienan vanhassa keskustassa.

5.5. sunnuntai | Siena–Rooma–Helsinki

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Chianciano Termeä ja Villa La Focen vaikuttavaa puutarhaa. Sen suunnitteli 1900-luvun alkupuolella englantilainen arkkitehti Cecil Pinsent kirjailija ja historioitsija Iris Origolle, ja puutarhasta avautuu komea näköala yli laakson.
Lounaaksi nautimme tyypillisen toscanalaisen aterian maalaistalon ravintolassa Orvietossa. Iltapäivällä vierailemme vielä laajassa Centro Botanico Moutan -pionipuutarhassa, jossa on yksi maailman suurimmista pionikokoelmista. Kiinan pionien ja puupionien kukinnan pitäisi olla vierailumme aikaan juuri parhaimmillaan. Finnairin paluulento Helsinkiin klo 19.45–00.05.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.         

Hinnat perustuvat syyskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna