Elämysmatkat

Tony Dunderfeltin Granada

Ajankohta
7.5. - 11.5.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Granada
Hinta
1449 € / 1499 €
Varaa matka

Koe ihmeellinen Granada Tony Dunderfeltin mukana

Lähde kanssamme manner-Espanjaan kokemaan Granadan upeat maisemat, sadunomainen arkkitehtuuri ja kiehtova historia. Jätä arjen kiireet syrjään ja nauti kokemuksesta kaikilla aisteilla. Tony Dunderfelt on sympaattinen, kokonaisvaltaisen ihmiskuvan uranuurtajapsykologi ja ihmissuhteiden ja inhimillisen kehityksen asiantuntija. Tony on käynyt Granadassa kymmeniä kertoja ja haluaa ryhmän kokevan Granadan energisoivan voiman hyvinvointimatkalla.

Oppaanamme on vastuullisen matkailun puolestapuhuja Anu Nylund, joka tuntee syvällisesti Espanjan kulttuurin ja mahdollistaa sen aidon kokemisen paikallisten palveluntuottajien majoituksissa ja ravintoloissa vastuullisesti matkustaen jalan ja yhteiskuljetuksella sesongin ja turistiruuhkien ulkopuolella.

 

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora lento Helsinki–Malaga–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa/luolamajoituksessa aamiaisineen
  • kuljetukset ja pääsymaksut ohjelman mukaan
  • kuulokkeet ja englanninkielinen opastus Alhambrassa
  • ateriat 3 x illallinen ja 1 x lounas ruokajuomineen (viini, vesi ja kahvi)
  • flamencoesitys
  • Tony Dunderfeltin ja Anu Nylund palvelut koko matkan ajan

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone lisämaksusta 80 € Granadan yöpymisissä, HUOM. sgl-huone ei ole mahdollinen luolissa
  • muut mahdolliset palvelut
  •  
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Anu Nylund

Anu Nylund on vastuullisen matkailun ammattilainen, joka vie toimintaan kestävän kehityksen eri osa-alueet; ekologisen, taloudellisen ja sosiokulttuurisen. Lisäksi vastuullinen ammattilainen huolehtii palvelun turvallisuudesta ja huomioi eettisen koodin. Anu on toiminut uransa aikana matkailualan opettajana ja hän kouluttaa mm. Espanjan Aurinkorannikon Matkaopaskoulussa tulevia ulkomaanoppaita... Lue lisää

Majoitus

Granada 2 yötä 7. – 9.5. Hotel Macia Monasterio Basilios 3*
1600-luvun kappelin ja keskiaikaisen luostarin sisäpihan ympärille kunnostettu 95 huoneen luokan hotelli. Peruspalvelut ja varustetaso. www.maciamonasterio.com/

Gorafe 2 yötä 9.-11.5.
Cuevas EL Torriblanco (Huom. luolissa min. yöpyminen 2 yötä, ei yhden hengen-makuutilaa) www.cuevaseltorriblanco.es/

Katso video luolamajoituspaikasta vuoristossa https://www.youtube.com/watch?v=a7C1WMNdTEo#action=share

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 7.5. - lauantai 11.5.2019

7.5. tiistai

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja SASin lento Malagaan klo 12.35 -16.20. Bussikuljetus kohti Granadaa (n. 1,5 h). Majoittuminen ja yhteinen tervetuloillallinen. Tony Dunderfelt kertoo Granadan ihmeellisestä historiasta ja miten Granadassa koettavissa oleva luova energia voi olla ihmisen hyvinvoinnin kannalta tärkeä.

8.5. keskiviikko

Aloitamme löytöretkemme ihmeelliseen Andalusiaan alueen tunnetuimmasta vierailukohteesta, joka tarjoaa kävijälleen yhä uudestaan uusia kokemuksia. Uskomattoman kauniit Generalifen puutarhat yhdessä alueen arkkitehtuurin kanssa muodostavat esteettisen elämyksen ja rauhallinen kulkumme keskiaikaisissa arabialaisvaikuttaisissa puutarhoissa houkuttelee jättämään arjen kiireet syrjään ja nauttimaan kokemuksesta kaikilla aisteilla. Vierailun päätteeksi lounas ravintola Paradorissa, joka on yksi Espanjan upeimpia ravintoloita.

Paluu hotelliin. Illalla kävely Tonyn johdolla Albycinissä, vanhassa kaupungissa, huippuna uskomaton näkymä Alhambraan ja Granadan yli Mirador San Nicholaksesta. Omakustanteinen illallinen tai tapakset jossain Albycinin ravintolassa. Paluu hotelliin oman aikataulun mukaan.

9.5. torstai

Aamiaisen jälkeen lähtö bussilla Cumbres Verden kylään Sierra Nevadan vuoristoon, missä Tony Dunderfeltin ystävä Xaverio vetää Indalo liikunnan ja meditaation (www.indalocodex.com) ulkoilmassa, ainutlaatuisen kauniissa vuoristomaisemassa. Tämä on täysin uusi, Andalusiassa kehitetty meditatiivinen Tai Chin tapainen liikuntamuoto.

Jatkamme matkaa kohti Guadixin kylään. Siellä lyhyt pysähtyminen ja jatkamme pikkuteitä pitkin Alicun de la Torresiin. Yhteinen lounas paikallisessa vuoristohotellissa Balneriossa, jonka johtaja on syvästi luontoon ja mystiikkaan perehtynyt mies. Kävely vuosisatojen taakse johdattavien maisemien keskellä rauhoittaa ja pysäyttää. Uhripaikalta avautuva huikea Sierra Nevadan maisema on ainutlaatuisen pysäyttävä. Annetaan hetki omille ajatuksille ennen kuin jatkamme matkaa kohti uusia kokemuksia.

Jatkamme bussilla lyhyen matkan Gorafeen. Tämä alue on yksi suurimmista Euroopassa, missä on historiallisia kivipaaseja, hautoja ja vanhaa asutusta. Vierailu museossa, jossa katsomme esityksen keskuksesta (El Centro Interpretacion del Megalitismo). Majoittuminen paikallisiin luoliin. Yhteinen illallinen Casa Juanassa.

10.5. perjantai

Aamiainen ja Tony Dunderfeltin luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, miten löytää omassa mielessä olevat voimavarat, kuten intuitio, tunteiden merkitys ja ajattelun parantava voima. Iltapäivä vapaata aikaa ja tutustumista Gorafen erikoisiin maisemiin. Yhteinen illallinen Casa Juanassa ja illalla flamencoesitys unohtumattomassa vuoristomaisemassa. Bailamos toda la noche!

11.5. lauantai

Aamiainen ja lähtö bussilla kohti Malagaa.  Ihmeellisen Andalusian matka on upeaa päättää matkan varrella sijaitsevaan Antequeraan, jossa Espanjan uusin Unescon maailmaperintökohde. Dolmenit ovat megaliittisten monumenttien kokoelma, joiden arvo on saanut tunnustusta vasta viime vuosien aikana. Näissä Euroopan suurimpien dolmenien rakentamisessa on käytetty ainoastaan suuria kivipaaseja, jotka on aseteltu kannattamaan toisiaan ilman minkäänlaista laastia. Suurimmalla kivipaasilla on painoa noin 180 tonnia.  Kuljetus Malagan lentoasemalle, jossa lounas omatoimisesti. Suora lento Suomeen klo 15.05-20.50.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                                                                                                                                           

Hinnat perustuvat 20.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 15.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Tony Dunderfeltin Granada kuvia