Kulttuuri­matkat

Tanssi- ja kulttuurimatka Italiaan

Ajankohta
19.4. - 23.4.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Italia
Hinta
1595 € / 1645 €
Varaa matka

Senioritanssia Villa Arcadiossa

Suomen kansainvälisen senioritanssin liitto ry järjestää kaikille avoimen matkan Italiaan Villa Arcadioon. Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin ja vietät unelmien loman. Kautta aikojen taiteilijat, kirjailijat, runoilijat ja matkailijat ovat lomailleet Gardajärven rannoilla ja lumoutuneet näkemästään. Villa Arcadio on suomalaisen omistajansa Jaana Nakarin tinkimättömällä työllä kunnostama hurmaava hotelli 1600-luvun entiseen luostariin. Vieraat kokevat olevansa täällä kuin kotonaan, niin lämpimästi heidät vastaanotetaan. Benvenuti!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suora lento Helsinki–Milano–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa Villa Arcadiossa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet sisäänpääsyineen
  • ohjelman mukaiset ateriat; 4 x illallinen Villa Arcadiossa ruokajuomina lasi viiniä ja vesi, 1 x lounas, ruokajuomana lasi viiniä ja vesi
  • ohjelman mukaiset Asahi- ja tanssiosuudet
  • Jaana Nakarin opastukset retkillä kohteessa

Lisämaksusta

  • yhden hengen huoneen lisämaksu, 250 €. Huoneita rajoitetusti max. 2 kpl
  • muut palvelut

Matkanjohtaja

Jaana Nakari

Kon-Tikin ryhmien suosiman upean Villa Arcadion omistajana ja paikallisoppaana tunnettu, ihastuttava  Jaana Nakari on opastanut ja asunut Italiassa jo 40 vuotta. Gardajärven sesongin ulkopuolella Jaana tekee mielellään opastustöitä ryhmien kanssa. Jaana sai opaskoulutuksensa Aurinkomatkoilla ja toimi oppaana Gardajärvellä useita sesonkeja vetäen kaikki mahdolliset retket (Venetsia, Verona, Fire... Lue lisää

Majoitus

Villa Arcadio

Villa Arcadio sijaitsee Pohjois-Italiassa, Gardajärven ja Salòn kaupungin läheisyydessä. 1300-luvulta peräisin olevasta luostarista on vuosien työllä kunnostettu ajattoman kaunis kokonaisuus. Harmonisen tyylikkäistä, tilavista huoneista avautuu näkymä joko syvänsiniselle Gardajärvelle tai metsän siimeksiin. Oliivilehtojen ja hedelmätarhojen ympäröimänä voi rentoutua vaikka ravintolan näköalaterassilla, uima-altaalla tai suomalaisessa saunassa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 19.4. - torstai 23.4.2020

19.4. sunnuntaiHelsinki – Milano

Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Milanoon kello 08.00 – 10.05. Saapuminen Milanoon jossa Villa Arcadion emäntä Jaana Nakari ryhmää vastassa. Jaanan johdolla siirrytään bussilla kohti Gardajärveä ja Villa Arcadiota. Pysähdymme matkalla Franciacortan alueella, jossa vierailemme viinitilalla maistellen laadukasta, Méthode Champenoise–menetelmällä valmistettua kuohuviiniä. Nautimme lasilliset tilan kuohuvaa kevyen suolaisen palan kera. Villa Arcadioon päästyämme tutustumme hotellin upeaan puutarhaan, pidämme senioritanssituokion toisiimme tutustuen ja nautimme yhdessä tervetuloillallisen.

20.4. maanantai│ Isola del Garda

AamuAsahin/-uinnin ja aamiaisen jälkeen lähdemme veneellä Isola del Gardalle, yksityiselle Ferrari–Borghese–Cavazza –suvun omistamalle saarelle. Alun perin saarella sijaitsi Franciscus Assisilaisen luostari. Meille esitellään saaren upea puutarha sekä 1800-luvulta peräisin oleva huvila. Nautimme aperitivon ja kevyen lounaan. Siirtyminen hotellista laivarantaa ja takaisin kävellen oppaan johdolla. Kierroksen jälkeen palaamme hotellille. Iltapäivällä yhteisiä senioritansseja puutarhassa. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

21.4. tiistai │ tanssipäivä

AamuAsahi/-uinti ja aamiainen hotellissa. Aamupäivällä tanssimme oman porukan voimin ja hotellissa nautitun lounaan jälkeen toivomme saavamme italialaisia vieraita iltapäivän tanssituokioon. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

22.4. keskiviikko │ Comincioli

AamuAsahi/-uinti ja aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Cominciolin oliiviöljy- viinitilalle. Tutustumme tilan palkittuihin öljyihin ja kuulemme myös viininvalmistuksesta. Iltapäivällä on mahdollisuus senioritansseihin. Yhteinen illallinen Villa Arcadiossa.

23.4.torstai │ Bergamo & kotimatka

Aamiaisen jälkeen sanomme näkemiin Villa Arcadiolle ja lähdemme kohti Bergamon kaupunkia. Bergamon historiallinen kaupunki on rakennettu seitsemälle kukkulalle kuten Roomakin. Kaupungissa näkyy keskiaika rinta rinnan renessanssi aikakauden kanssa ja kaupungin kapeilla mukulakivisillä kujilla voi aistia keskiaikaisen hengen. Nautimme lounaan ja matkaamme lentokentälle. Paluulento lähtee klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 22.55.

Lennot

AY1751 sunnuntai 19.4.2020 Helsinki – Milano kello 08.00 – 10.05

AY1756 torstai 20.4.2020 Milano – Helsinki 19.00 – 22.55

Lisätietoa matkan liikuntasisällöstä Tuulikki Lindstömiltä puhelimitse 050-432 9413 tai sähköpostitse tuulikki.lindstrom@gmail.com

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna