?>

Tanska Aalborg U11

Ajankohta
29.3. - 31.3.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Tanska Aalborg
Hinta
675 € *

A-AA U11

Kuten MM-karsinnoista ja viime vuoden MM-kisoista tiedämme, on jääkiekko Tanskassa kovassa nousussa. Aalborg puolestaa on maantieteellisesti mukavan matkan päässä ja paikallisella seuralla AAB:llä jo monen vuoden järjestelykokemus. Viime vuonna oli mukana Ranska, Saksa, Norja, Tanska ja Ruotsi. Tekö edustatte keväällä Suomea?

Ikäluokka: U11 (2008 ja nuoremmat)
Tasotavoite: A-AA
Pelit: 10 joukkuetta,  8 peliä, 2 x 15 min. Karsintakierroksen jälkeen A- ja B-finaalit.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • menopaluu lennot Helsinki-Kööpenhamina-Aalborg lentoveroineen
  • 20 kg + 10 kg matkatavaraa lennoille
  • majoitus 2 yötä jaetussa 4h-huoneessa
  • ruokailut: 2 x aamiainen, 3 x lounas, päivällinen, hedelmät
  • lentokenttäkuljetukset
  • turnausjärjestelyt

Lisämaksusta

  • majoitus 3h-huoneessa: 695 €/hlö
  • majoitus 2h-huoneessa: 715 €/hlö
  • lisäyö: 50 €/ 60 € / 70 € riippuen huonetyypistä

Majoitus

Scandic Aalborg ***

Meidän omastakin katukuvasta tuttu ja turvallinen Scandic hotelli on 10 min kävelymatkan päässä hallilta. Majoitus 2-4hh mukavuuksin. Hotellissa ravintola, kahvila, kuntosali, terassi ja turvallinen piha vaikka futiksen pelaamiseen pelitauoilla.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 29.3. - sunnuntai 31.3.2019

perjantai | kohti Aalborgia

Aamulento Aalboriin 06.15-10.00. Bussikuljetus hotelliin ja lounaan kautta pelipaikalle. 1. pelipäivä. Illallinen.

lauantai | 2. pelipäivä

Aamiainen, lounas, päivällinen.

sunnuntai | 3. pelipäivä ja kotiinpaluu

Aamiainen, lounas, päivällinen. Bussikuljetus lentokentälle. Paluulento Helsinkiin, jonne saavutaan puolen yön kieppeillä. Lisämaksusta matkaa voidaan pidentää maanantaille 1.4.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 6.11.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai laivakustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna