Taidematkat

Taidematka Venetsian biennaaliin

Ajankohta
3.10. - 7.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Venetsia
Hinta
1490 € / 1520 €
Varaa matka

EMMA-museon matka Venetsian taidebiennaaliin!

Joka toinen vuosi järjestettävä taidebiennaali on merkittävä nykytaiteen kansainvälinen tapahtuma. Kon-Tiki Tours järjestää taidematkan biennaaliin yhteistyössä Johanna Wahlbeck Oy:n kanssa. EMMAn pitkäaikainen opas Johanna Wahlbeck toimii matkanjohtajana ja opastaa biennaalikohteissa.

Matka on täynnä, voit kysyä meiltä lisäpaikkoja!

Matkapalautetta EMMAn edelliseltä biennaalimatkalta:
”Ohjelma oli juuri sitä, mitä hain tältä matkalta.”
”Matka oli onnistunut, matkanjohtaja asiantunteva ja miellyttävä, kohde upea”
”Hyvä ja monipuolinen ohjelma, joka antoi mahdollisuuden myös omille kohteille”
”Erinomainen taidematka”

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Lufthansan menopaluu lento Helsingistä Frankfurtin kautta Venetsiaan turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa buffet aamiaisella
  • lentokenttäkuljetukset yksityisellä vesibussilla
  • ruokailut: 2 x lounas ja 2 x illallinen
  • lippu Biennaaleen 2 päivää
  • matkalla mukana ja opastamassa taideasiantuntija Johanna Wahlbeck
  • toimitus- ja palvelumaksut

Lisämaksusta

  • kahden hengen huone yhden käyttöön 375 €
  • ruokajuomat
  • muut palvelut

Matkanjohtaja

Johanna Wahlbeck

Olen moderniin ja nykytaiteeseen sekä erilaisiin kuvataiteellisiin menetelmiin erikoistunut yrittäjä. Tehtyäni taidekasvatustyötä reilun vuosikymmenen hyppäsin taidemuseo EMMAsta firmani Johanna Wahlbeck Oy:n puikkoihin. Asiakastyön lisäksi järjestän taidematkoja ja olen käytettävissä myös Kon-Tikin oppaana ja matkanjohtajana. Koulutan kuvataidemenetelmien käyttöä esimerkiksi rentoutumiseen. Ol... Lue lisää

Majoitus

Hotel Agli Alboretti

Hotelli sijaitsee keskeisellä Dorsoduron aluella noin 15 min kävelymatkan päässä Pyhän Markuksen aukiolta. Lähellä on useita vaporetto-vesibussien pysäkkejä. Perhejohtoinen hotelli, jossa on 23 huonetta. Hotellissa on hissi ja historiallisen rakennuksen kaikki huoneet ovat eri kokoisia. Huoneissa on perusmukavuuksien lisäksi satelliitti-TV, Wi-Fi, vedenkeitin, minibaari (tulopäivän juomat kuuluvat huonehintaan). Ylimmässä kerroksessa on yhteinen terassi.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 3.10. - maanantai 7.10.2019

3.10. torstai | Tervetuloa Venetsian biennaaliin

Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä matkanjohtaja, taidefilosofi Johanna Wahlbeckin kanssa. Lufthansan lento Helsingistä Frankfurtin kautta Venetsiaan Helsinki-Frankfurt klo 13.45–15.20 ja Frankfurt–Venetsia klo 17.10–18.25. Venetsiaan saavuttuamme jatkamme yksityisellä vesibussikuljetuksella hotelliimme. Tervetuloillallinen, tutustumista ja yhteinen orientaatio Venetsian biennaalin nykytaide-tarjonnasta. Johanna Wahlbeck esittelee tämän vuoden kuratoinnin taustoja.

4.10. perjantai | Giardini

Aamiainen hotellilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 9.30 ja lähtö Giardiniin (avoinna klo 10-18). Johanna opastaa kohteeseen ja myös itsenäistä aikaa tutustua ja katsoa mediateoksia omaan tahtiin. Yhteinen lounas Giardinin sisällä klo 13-14.

5.10. lauantai | Arsenale

Aamiainen hotellilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 9.30. Tänään suuntaamme kohti Arsenalea (avoinna 10-17.30), jossa opastusta ja itsenäistä tutustumista. Yhteinen lounas Arsenalen sisällä päivän aikana.

6.10. sunnuntai | Taidesuunnistus

Aamiainen hotellilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 10.00, lähdemme yhdessä taidesuunnistamaan kauniissa Venetsiassa biennaalin lukemattomissa pienissä kohteissa pysähtyen. Johanna johtaa ryhmää. Omakustanteinen lounas päivän aikana. Illalla yhteinen läksiäisillallinen.

7.10. maanantai | Kotimatka

Aamiainen hotellilla ja vapaa-aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
Iltapäivällä kuljetus yksityisellä vesibussikuljetuksella lentokentälle, josta paluulento Lufthansalla Frankfurtin kautta Helsinkiin Venetsia–Frankfurt klo 18.25-19.50 ja Frankfurt–Helsinki klo 21.20-00.40. +1.

Huom! Matkan aikana on paljon kävelyä, joten matkalle osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Matkan hinta EMMA-klubilaisille 1490 € / hlö ja muille 1520 € / hlö

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.

Kuvia

Taidematka Venetsian biennaaliin kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna