Kontiki
Kon-Tikin Tanskan matkalta: veneet

Tervetuloa EMMAn (Espoo Museum of Modern Art), Kon-Tiki Toursin ja Johanna Wahlbeck Oy:n taidematkalle Kööpenhaminaan 10.-13.5.

EMMAn pitkäaikainen opas Johanna Wahlbeck (kuvassa) toimii matkanjohtajana. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti Kööpenhaminan suosituimpiin taidemuseoihin ja gallerioihin modernin taiteen juurilta nykypäivään.

Matkaohjelma
10.5. torstai
Tapaaminen Helsinki-Vantaan lentokentällä matkanjohtaja, taidefilosofi Johanna Wahlbeckin kanssa. Finnairin lento Helsinki–Kööpenhamina klo. 7.35–8.15. Kööpenhaminaan saavuttuamme jatkamme bussikuljetuksella keskustaan. Matkan alkajaisiksi nautimme yhteisen aamiaisen, jonka aikana Johanna kertoo tulevien päivien ohjelmasta. Tämän jälkeen teemme kaupunkikierroksen oppaan kanssa ja vierailemme taidemuseo Glyptoteekissa, jossa on merkittävä kokoelma ranskalaista ja tanskalaista kuvataidetta 1800- ja 1900-luvuilta, mm. Degasin ja van Goghin töitä. Majoitumme tyylikkääseen Hotel CPH Studioon, hotellin tiedot ohjelman lopussa.

11.5. perjantai
Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan kansainvälisesti arvostetuimpiin taidemuseoihin kuuluvaan Louisianan taidemuseoon. Kattavan ja tunnustetun noin 4000 teosta sisältävän taidekokoelman lisäksi museo esittelee vuosittain useita erikoisnäyttelyitä. Täällä pääsemme tutustumaan esimerkiksi saksalaisen modernistin Gabriele Münterin maalauksiin sekä Picasson keramiikkateoksiin. Omatoiminen lounastauko. Järjestämme lisämaksusta halukkaille liput illaksi konserttiin/oopperaan tms. kulttuuriohjelmiston mukaan.

12.5. lauantai
Aamiainen hotellilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 10, jonka jälkeen lähdemme galleriakierrokselle sekä Nyhavnin että Strøgetin alueille.
Nyhavnin alue (suom. ”Uusi satama”) on 1600-luvulta peräisin oleva satama-alue, jonka varrella sijaitsee vanhoja värikkäitä taloja sekä historiallisia puulaivoja. Strøget on Kööpenhaminan keskustassa sijaitseva suosittu autovapaa ostosalue. Strøget on yksi Euroopan vanhimmista kävelykaduista.

13.5. sunnuntai
Aamupäivä vapaata aikaa. Iltapäivällä lähdemme vierailulle Arkenin taidemuseoon, joka esittelee yhden Skandinavian hienoimmista nykytaiteen kokoelmista. Merenkulun innoittama arkkitehtuuri on saanut museolle kansainvälisen tunnustuksen. Pääsemme tutustumaan Alphonse Muchan näyttelyyn. Lisäksi Arkenin kokoelmaan kuuluu Ai Weiwein, Anselm Reylen sekä Damien Hirstin teoksia. Bussikuljetus lentokentälle (matkatavarat mukana bussissa) ja paluulento Finnairilla Kööpenhamina–Helsinki klo 20.20–22.50.

*Matkan aikana on paljon kävelyä, joten matkalle osallistuminen edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Majoitus koko matkan ajan:
Hotel CPH Studio *** Krimsvej 29, puh. +45 3171 6664 http://cphstudiohotel.dk/
Hotel sijaitsee Amager Strandparkin alueella, lähellä sekä lentokenttää että kaupungin keskustaa. Keskustaan hotellilta pääsee kätevästi metrolla, matkaan menee noin 10 minuuttia. Kööpenhaminan ranta-alueelle on vain lyhyt kävelymatka. Hotellissa on suuri kattoterassi, jossa on oleskelutila ja upeat näkymät Øresundiin. Huoneet ovat sisustettu modernilla tyylillä ja niissä on HAYn tanskalaisia design-kalusteita.

Matkan hinta on EMMA klubilaisille 1270 € / hlö ja muille 1295 € / hlö kahden hengen huoneessa.

Hinnat perustuvat joulukuussa 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20 henkilöä. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kerää oma ryhmä

Omalla porukalla matkalle

Kutsu kaverisi mukaan ja räätälöidään juuri teidän porukan näköinen matka.

Kutsu Facebookissa

Lähetä ystävillesi kutsu sähköpostiin

Taidematka Kööpenhaminaan

10.-13.5.

1270 € / 1295 €

Tervetuloa EMMAn (Espoo Museum of Modern Art), Kon-Tiki Toursin ja Johanna Wahlbeck Oy:n taidematkalle Kööpenhaminaan 10.-13.5.

EMMAn pitkäaikainen opas Johanna Wahlbeck (kuvassa) toimii matkanjohtajana. Matkan aikana tutustumme monipuolisesti Kööpenhaminan suosituimpiin taidemuseoihin ja gallerioihin modernin taiteen juurilta nykypäivään.