Taidematkat

Taidekurssimatka Sorrentoon

Ajankohta
9.4. - 14.4.2020
Kesto
6 päivää
Kohde
Sorrento
Hinta
1650 €
Varaa matka

Sorrenton valo ja viivan viemää - taidekurssi

Lähde upealle pääsiäismatkalle kesäiselle Amalfin rannikolle Italiaan kokemaan kevään värit ja valo. Kuvataiteilija Tero Annanolli kutsuu sinut piirustus- ja maalauskurssille Italian Sorrentoon.

Elämyksellinen taidekurssi on suunniteltu siten, että saat ohjausta niin yksilöllisesti kuin yhteisesti ryhmässä. Päivien aikana saat piirtää ja maalata eri tekniikoin Sorrenton puutarhoja, huikeita merinäkymiä sekä kokea unohtumattoman Caprin. Taidekurssin tunnelmat tiivistyvät pop up -näyttelyyn hotelli Villa Mariassa. Teron opetuksessa saat lisää rohkeutta ja työkaluja henkilökohtaisen maalaustyylin ja ilmaisutavan kehittämiseen. Löydät uudenlaista vauhtia viivaan ja siveltimen käyttöön. Taidekurssin kannustavassa ilmapiirissä voit rentoutuen syventyä tutkimaan omaa luovuutta.

Katso Art Annanolli Oy Facebook-sivuilta video maalaamisesta Sorrentossa.

 

Varaa matka

Hintaan sisältyy

 • Lufthansan lennot Napoliin veroineen ja matkatavaroineen, lennoilla välipalatarjoilu
 • lentokenttäkuljetukset meno-paluu ja meet&greet palvelu lentokentällä
 • majoitus Hotel Villa Mariassa puolihoidolla (aamiainen & lounas tai illallinen) veroineen
 • Caprin retki lauttamatkoineen, englanninkielinen opastus
 • Tero Annanollin taidekurssiopastus ja matkanjohtajuus koko matkan ajan Helsingistä lähtien
 • palvelumaksut ja verot

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 170 €
 • ruokajuomat
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

Taidekurssi sopii sinulle, joka olet miettinyt jotakin seuraavaa:

  • Haluaisin uutta inspiraatiota maalaamiseen
  • Olen maalannut kauan aikaa sitten. En tiedä, pysyykö sivellin enää kädessäni.
  • En edes tiedä, miten lähtisin aloittamaan maalaamista.
  • En voi osallistua kurssille, kun minulla ei ole matkaseuraa
  • En uskalla lähteä kurssille, koska muiden seurassa piirtäminen jännittää.
  • Haluaisin rentoutta omaan maalaamiseen ja luovuuteeni.
  • Haluaisin löytää ystäväni kanssa yhteistä, mukavaa tekemistä.

Matkanjohtaja

Tero Annanolli

Italialla on erityinen paikka Annanollin taiteessa sen rikkaan taidehistorian sekä inspiroivan värimaailmansa vuoksi. Erityisesti Teroa kiehtoo Italian valo ja Amalfin rannikon turkoosi meri, jonka säkenöintiä ja kulttuurin kerroksellisuuteen liittyvää osaamista, kokemusta ja näkemystä hän jakaa taidekurssilaisille. Annanolli työskenteli Villa Lantessa, Roomassa kevään 2019 tutkien Michelangelon v... Lue lisää

Majoitus

Hotel Villa Maria *** (paikallinen 4*)

Via Capo 8, 80067 Sorrento
Sorrenton historiallisen keskustassa sijaitseva hotelli, josta lyhyt kävelymatka rantaan sekä kaupungin keskustorille Piazza Tassolle. Hotellissa on uima-allas, kattoterassi, ravintola/baari ja he mielellään järjestävät taiteilijoille maalaus/näyttelytilaa. Huoneet ovat ilmastoidut, ilmainen wifi. Kiva hotelli, joskin hieman päivitystä jo kaipaava, siksi 3* suomalaiseen makuun.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 9.4. - tiistai 14.4.2020

9.4. Kiirastorstai | Matkapäivä kohti Italiaa ja Sorrentoa

Kokoontuminen klo 10.30 Helsingin lentoasemalle ja lähtö Lufthansan lennolla Klo 12.40-14.10 Münchenin kautta jatkolennolla klo 15.05-16.40 Napoliin (aikaero -1 h).

Kuljetus bussilla rannikkotietä pitkin noin tunnin verran Sorrentoon. Majoittautuminen Villa Maria hotelliin, jossa nautitaan yhteinen tervetuloillallinen. Tero Annanolli kertoo kuviensa syntytarinaan ja sen, mikä saa palaamaan Sorrentoon.

10.4. Pitkäperjantai | piirustusretki Sorrentossa

Ensimmäinen kokonainen päivä on omistettu Sorrenton kauniiden puistojen ja niistä avautuvien merimaisemien luonnosteluun. Tero jakaa toimivat vinkit luonnosteluun, kuvan rakentamiseen sekä opastaa yllättävään ja toimivaan piirustustekniikkaan. Päivän aikana yhteinen myöhäinen lounas tai illallinen hotellissa.

Villa Comunalen puisto on rakennettu 1800-luvun lopussa ja se päättyy terassille, joka sijaitsee jyrkänteellä ja josta avautuvat huikeat maisemat merelle.  Pitkänperjantain iltana on mahdollista osallistua ja seurata Sorrenton perinteisiä eri kiltojen järjestämiä kulkueita, jotka lähtevät illan hämärtyessä liikkeelle. Näitä kulkueita on läpi koko pitkänperjantain yön.

11.4. lauantai | Capri

Taidekurssin kohokohta on huikea Napolinlahden suulla sijaitsevalla Caprin saarella, joka on kauneudellaan inspiroinut taiteilijoita kautta aikojen. Aamukuljetus Marina Piccolan satamaan, josta kantosiipialus kuljettaa suoraan Caprille. Opas odottaa vastassa ja hänen johdollaan ajetaan pikkubussilla serpentiinitietä pitkin Anacaprin kylään. Vieraillemme tunnetun ruotsalaisen lääkärin Axel Münthen kotimuseossa, Villa San Michelessa. Villan ihastuttavasta puutarhasta avautuvat maisemat ovat henkeä salpaavat, jolloin luonnoskirjalle on taas käyttöä. Anacaprilta pikkubussit tuovat takaisin itse Caprin keskustaan. Teemme vielä yhdessä kävelyretken Augustuksen puutarhoille, josta näkyvät saaren tunnusomaiset kivijärkäleet eli faraglionit. Sinulla on jälleen omaa aikaa omistautua näkymien ikuistamiseen. Paluu kantosiipialuksella takaisin Sorrentoon. Päivän aikana lounas. Paluu hotelliin, jossa illallinen.

12.4. sunnuntai | Pääsiäissunnuntai

Omien, jo tehtyjen luonnosten pohjalta aktiivista työskentelyä. Tero kertoo: miten saan kuvasta uskottavan ja mielenkiintoisen, miten yhdistää eri piirustus- ja maalaustekniikoita, kuinka paljon pohjan muoto voi vaikuttaa kuvan onnistumiseen. Päivän aikana yhteinen lounas tai illallinen hotellissa.

13.4. maanantai | Sorrento / Pompeij

Aamiaisen jälkeen vietämme omatoimiretkipäivän Sorrentossa kuvaten kaupunkia ja sen kahvilanäkymiä. Tero opastaa: miten yhdistää luonnostelutekniikkaan värejä, miten värit syntyvät sekä mikä merkitys on valolla ja varjolla on maalauksessa. Iltapäivällä kokoamme pop up -näyttelyn hotelli Villa Mariassa. Ennen illallista kokoonnumme juhlistamaan ja katsomaan taidekurssin aikaan saannoksia. Päivän aikana myöhäinen lounas.

Halutessasi voit tehdä itsenäisesti päiväretken Pompeijhin. Sorrentosta pääset kätevästi ja edullisesti Pompejhin junalla.  Sorrentosta löytyy myös useita pieniä museoita, kahviloita sekä vuoristonäkymiä. Tiesithän, että kurssilaisilla on käytössä hotellin huikea kattoterassi sekä koulutustila, jossa voi työskennellä.

14.4. tiistai | Taidekurssin päätös ja kotiinpaluu

Aamusta pop up-näyttelyn purku. Teron vinkit, miten tästä eteenpäin. Noin klo 11.00 luovutetaan huoneet ja nautitaan yhteinen lounas hotellissa. Noin klo 14.00 paluukuljetus hotellista Napolin lentokentälle. Lento Müncheniin klo 17.30-19.10, jatkolento Helsinkiin klo 20.20-23.30.

Lufthansan lennot
9.4. LH1928 Helsinki – München 12.40-14.10 München – Napoli 15.05-16.40
14.4. LH1929 Napoli – München 17.30-19.10 München – Napoli 20.20-23.30

 

Kuvia

Taidekurssimatka Sorrentoon kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna