Joogamatkat

Joogamatka Portugaliin

Ajankohta
2.10. - 7.10.2019
Kesto
6 päivää
Kohde
Portugali
Hinta
1175 €
Varaa matka

Sunjoogan matka Sesimbraan

Lähde mukaan kokemaan Sesimbran aito ja rento tunnelma sekä löytämään kundaliinijoogan hyvää tekevä voima!

Sesimbran kylä sijaitsee Serra da Arrábidan luonnonpuiston rinteiden eteläpuolella, 40 km Lissabonista. Sesimbra on tunnettu kalaravintoloiden maukkaista kala- ja äyriäisruoista. Rantaviivaa on peräti 13 kilometriä. Lukuisista hiekkarannoista, jokainen varmasti löytää oman suojaisen paikan. Kylästä löytyy myös historiaa; 1100 luvulta peräisin oleva linna, useita historiallisia kirkkoja sekä Arrábidan luonnonpuisto.

Ulla Hirvonen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, jolla on jo yli 15 vuoden kokemus valmennusten, kurssien ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Omasta rakkaasta harrastuksesta, kundaliinijoogasta, Ullalle tuli myös ammatti valmistuttuaan kansainvälisesti sertifioiduksi kundaliinijoogaopettajaksi (KRI). Näin yhdistyivät hyvinvointi-, henkinen kasvu, ravitsemus, energiahoito sekä jooga & meditaatio kokonaisvaltaiseksi paketiksi. Ulla sparraa ihmisiä löytämään sekä vahvistamaan elämään onnellisuutta ja hyvää oloa.

Kundaliinijooga on tuhansia vuosia vanha tiede ja teknologia. Tätä joogamuotoa kutsutaan myös nimellä tietoisuuden jooga. Kundaliinijoogassa yhdistyvät liike, hengitys, mudrat (=käsiasennot) ja mantrat. Kundaliinijoogakerta koostuu fyysisestä harjoituksesta (=kriya), syvärentoutuksesta sekä meditaatiosta. Kokonaisvaltainen kokemus niin keholle, mielelle kuin sielulle.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki–Lissabon–Helsinki lentoveroineen 
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisella 
  • tervetulolounas ja läksiäisillallinen 
  • lentokenttäkuljetukset  
  • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan  
  • kanoottiretki  
  • joogahuoneen käyttö joka päivä

Lisämaksusta

  • muut palvelut
  • yhden hengen huonelisä 250€ / hlö

Matkanjohtaja

Ulla Hirvonen

Ulla Hirvonen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, jolla on jo yli 15 vuoden kokemus valmennusten, kurssien ja erilaisten ryhmien ohjaamisesta. Omasta rakkaasta harrastuksesta, kundaliinijoogasta, Ullalle tuli myös ammatti valmistuttuaan kansainvälisesti sertifioiduksi kundaliinijoogaopettajaksi (KRI). Näin yhdistyivät hyvinvointi-, henkinen kasvu, ravitsemus, energiahoito sekä jooga &... Lue lisää

Majoitus

Sesimbra Hotel & Spa ****

Hotelli sijaitsee Sesimbran kylässä, 40 km Lissabonista, Atlantin rannalla. Ylellisissä huoneissa on tyylikäs moderni sisustus, parveke ja näkymä Atlantin valtamerelle. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kaapeli tv, tallelokero, minibaari ja ilmainen WiFi. Hotellissa on ulkouima-allas sekä pieni lämmitetty sisäuima-allas. Spa-osastolla turkkilainen sauna, sveitsiläinen suihku ja mahdollisuus spa-hoitoihin mm. kuumakivihierontaan. Kuntosali on asiakkaiden käytössä. Hotellin ravintola Aquarius on erikoistunut perinteisiin kala- ja äyriäisruokiin. 

Osoite: R. Navegador Rodrigues Soromenho, 2970–773 Sesimbra, Portugal

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 2.10. - maanantai 7.10.2019

2.10. keskiviikko | Saapuminen Sesimbraan 

Finnairin suora lento Helsingistä LissaboniinRyhmää on vastassa englantia puhuva opas bussin kanssa. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen. 

3.10. torstai | Tervetulolounas, Sesimbra ja kundaliinijoogaa 

Aamiaisen jälkeen noin klo 11.00-13.00 aloitamme tutustumisen päivien teemaan sekä toisiimme, joogailemme sekä meditoimme hotellin tiloissa 

Klo 14.00 yhteinen tervetulolounas Restaurant O Canhaoiissa ja sen jälkeen halukkaille tutustuminen yhdessä hotellin alueeseen sekä Sesimbran kyläänleppoisaa olemista rennosti. 

Klo 18.00-19.30 kundaliinijoogaa. 

4.10. perjantai | Work shop ja kundaliinijoogaa

Kundaliinijoogaa klo 8.00-9.30 jonka jälkeen kiireetön aamiainen. 

Omaa aikaa oleiluun, hotellin spa-hoitoihin, rannalla rentoutumiseen, kylään tutustumiseen; miten kukakin haluaa. 

Klo 13.00klo 15.00 work shop teeman puitteissa, kundaliinijoogaa, rentoutumista sekä meditointia. 

klo 18.00-19.30 kundaliinijoogaa. 

5.10. lauantai | Kanoottiretki ja kundaliinijoogaa 

Kundaliinijoogaa klo 8.00-9.30 jonka jälkeen kiireetön aamiainen. 

Klo 12.00 yhteinen kanoottiretki Sesimbrasta Luís Saldanhan luonnonpuistoon. Tapaamme hotellin rannalla, opas kertoo aluksi melonnan perusasioista. Tämän jälkeen puemme pelastusliivit päälle ja lähdemme pareittain melomaan oppaan johdolla pitkin Sesimbran rannikkoa. Päämääränä on Luís Saldanhan meripuisto, joka kuuluu osana Arrábidan luonnonpuiston alueeseen. Matkalla nautimme luonnon monimuotoisuudesta; jyrkistä kallioista, merellisistä luolista ja kristallinkirkkaasta merestä. 

Klo 18.00-19.30 kundaliinijoogaa.  

6.10.  sunnuntai | Work shop, kundaliinijoogaa ja läksiäisillallinen

Kundaliinijoogaa klo 8.00-9.30 jonka jälkeen kiireetön aamiainen. 

Klo 15.00-17.00 work shop, kundaliinijoogaa, rentoutumista sekä meditointia. 

klo 18.00 yhteinen läksiäisillallinen Restaurant Ribamarissa. 

7.10. maanantai  | Paluumatka 

Aikainen kuljetus lentokentälle ja Finnairin suora lento Lissabonista Helsinkiin.

Hinnat perustuvat 26.2.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 14.