Opintomatkat

Strategiaa Champagnessa Martin Nordellin johdolla

Ajankohta
5.4. - 8.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Ranska
Hinta
1595 €
Varaa matka

Strategiaa Champagnessa Martin Nordellin johdolla

Tervetuloa ainutlaatuiselle neljän päivän koulutusmatkalle – samppanjaa ja strategiaa!

Matka sopii mainiosti esimerkiksi yrittäjille, johtajille, esimiehille, asiantuntijoille ja jokaiselle, joka on kiinnostunut strategiasta ja/tai samppanjasta. Syvennät strategiaosaamistasi asiantuntijan, esimerkkien ja osallistujien tilanteiden kautta, samalla kun kytketään strategia samppanjan kiehtovaan maailmaan. Jokaisena päivänä on luvassa tarkasti suunniteltuja tietoiskuja strategiasta, mutta vahvasti samppanjamaailmaa hyödyntäen.

Asiantuntijana matkalla KTT Martin Nordell, joka on erikoistunut strategiatyön parantamiseen. Martinilla on kansainvälinen viinitutkinto Diploma in Wines and Spirits, erikoisalue samppanja, Sommelier Champagne Master, DipWSET.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lento Helsinki–Pariisi–Helsinki lentoveroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
 • 3 x lounas ja 1 x illallinen
 • viininmaistajaiset 4 kohteessa matkaohjelman mukaan
 • Martin Nordellin samppanja- ja strategiakoulutus
 • retket ja sisäänpääsyt matkaohjelman mukaisesti
 • suomenkielisen oppaan palvelut koko matkan ajan
 • tilausajokuljetukset bussilla ohjelman mukaan
 • toimisto- ja palvelumaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 185 €
 • istumapaikkavaraukset Finnairin lennoille
 • muut mahdolliset palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Martin Nordell

Martin Nordell on kauppatieteiden tohtori, joka on erikoistunut strategiatyön parantamiseen. Hänellä on myös kansainvälinen viinitutkinto Diploma in Wines and Spirits, erikoisalueena samppanja, Sommelier Champagne Master, DipWSET.
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 5.4. - maanantai 8.4.2019

5.4. perjantai | Matkapäivä, Reims ja Taittinger

Ryhmä kokoontuu Helsinki-Vantaan turvatarkastuksen jälkeen aamupalalle klo 5.45-7.15. Martin toivottaa osallistujat tervetulleiksi ja ryhmä aloittaa strategisista haasteista. Suora Finnairin aamulentolento Pariisiin, jossa suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Ajamme kohti Reimsiä kauniilla Champagnen alueella ja matkalla kuulemme Ranskasta, Champagnen alueesta ja viinistä. Saavumme ylelliseen lounaspaikkaamme, yksityisomisteiseen upeasti restauroituun linnaan, Château de Condodéen. Lyhyt vierailu linnassa, minkä jälkeen nähdään kuinka linnan samppanjamestari avaa samppanjapullon miekallaan. Demonstraatiota seuraa yhteinen lounas, joka alkaa samppanjamaljalla. Iltapäivällä opastettu kävelykierros Reimsissä, Pyhien Kaupungissa, jossa näemme mahtavan katedraalin ja muut nähtävyydet. Tutustumme lopuksi isoon samppanjabrandiin Taittingeriin, jossa tasting. Kellarit perustettiin jo vuonna 1734 Jacques Fourneaux’n toimesta. Ilta vapaa Reimsissä.

6.4. lauantai | Reims, viinitilatasting 2 kpl

Aamiaisen jälkeen vapaata Reimsissa. Opasta voi hyödyntää Reimsin nähtävyyksissä, jos haluaa. Iltapäivällä oppaan johdolla bussiretkelle, jolloin kohteena Montaigne de Reims, Phare de Verzenay (majakka viiniviljelyksillä). Kohteessa myös viinimuseo. Täällä voi maistella samppanjoita yli 60 eri tuotantoerästä, 16 eri viininviljelijän tuotannosta. Jos jaksaa kivuta majakan 101 askelmaa, avautuu sen huipulta 360° näköalat ympäröivälle maaseudulle viininviljelyksineen ja metsineen. Tämän jälkeen vierailu yhdellä alueen pientiloista, Canard-Duchêne Champange-kartanossa. Paluu hotelliin, jossa strategiakoulutusta klo 17-19. Sen jälkeen yhteinen gourmet-illallinen, jolloin saamme vieraaksemme Antoine Bouret’n, joka esittelee meille pienen samppanjatalon Pertois-LeBrunin.

7.4. sunnuntai | Hautvillers, Epernay, tilavierailu, Troyes

Aamiaisen jälkeen strategiaa. Oppaan johdolla Champagnen kehto Hautvillers kävelykierroksena. Sen jälkeen Epernay, Avenue de Champagne mahtavine kaupunkipalatseineen. Yhteinen kevyt leikkelelounas samppanjan kera, jonka jälkeen hetki omaa aikaa. Matkalla Epernaysta Troyesiin teemme pysähdyksen Le Mesnil Sur Oger – nimisessä kylässä missä vierailemme Champagne André Robert’illa. Perheomisteisen talon keulakuva Claire Robert ottaa meidät vastaan yhdessä miehensä viinintekijä Jean-Baptistin kanssa. Illalla ajo Troyes’n ihastuttavaan pikkukaupunkiin, jossa yövymme. Ilta vapaa.

8.4. maanantai | Troyes ja kotimatka

Aamiaisen jälkeen strategiaa.  Lähtö lentokentälle aloitetaan tutustumalla opastetusti Troyes’n kaupunkiin. Seuraava kohde on henkeäsalpaavan kaunis Vaux-le-Vicomten linna. 1600-luvun alkupuolella Vaux-le-Vicomte oli ”vain” pieni linna Vincennesin ja Fontainebleaun kuninkaallisten asumusten välimaastossa, kunnes 26-vuotias parlamentaarikko Nicolas Fouquet osti sen. Fouquet päätti, että hänen linnastaan ja sen puutarhasta olisi tuleva Ranskan kaunein ja siellä ovat majailleet mm. runoilija La Fontaine sekä näytelmäkirjailija Molière.  Nykyään linna on täysin kalustettu ja upeat puutarhat on entistetty entiseen loistoonsa. Vaux-le-Vicomten linnan Ecureuil –ravintolassa nautitaan samppanjamaljalla alkava matkan päätöslounas.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 20 hlöä. Hinnat perustuvat helmikuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Strategiakoulutuksen ohjelma (sisältyy hintaan)

5.4. Strategia-aamiainen | Oma strategiahaaste | Intro strategiatyöhön | Lounaan yhteydessä strategia samppanjakytkösten kautta

6.4. Strategiatietoisku käsittelee strategiahaasteita |Käytännönläheinen lähestymistapa | Peilaus omaan tilanteeseen

7.4. Strategiatietoisku käsittelee strategian johtamista | Esimerkit ja konkretia

8.4. Strategiatyö jatkossa | Kehitys | Yhteenveto opitusta | Seuraavat askeleet omassa strategiatyössä

Majoitus

Reimsissä 2 yötä Best Western Hôtel Centre Reims 3***
www.hotel-nord-reims.com

Troyesissä 1 yö Royal Hôtel Troyes 3***
www.royal-hotel-troyes.com

 

Kuvia

Strategiaa Champagnessa Martin Nordellin johdolla kuvia