Wellness-matkat

Sporttiloma Mallorcalla

Ajankohta
15.5. - 20.5.2024
Kesto
6 päivää
Kohde
Mallorca, Espanja
Hinta
1445 €
Varaa matka

Tervetuloa sporttilomalle Mallorcalle!

Majoitumme Mallorcan saaren pohjoispuolelle, Alcudian kauniiseen merenranta kylään, jossa upeat hiekkarannat odottavat. Hyvän olon matkalla on yhteisiä harjoitteita kaksi kertaa päivässä. Aamuharjoituksen sisältö vaihtelee Hiit, kehonpainoharjoittelu, dynaaminen yoga, pilates ja kesto 45-60 min. Iltapäivän harjoitus sisältää eri joogalajeja, yin-, yang- tai flowjoogaa. Joka päivä sinulla on mahdollisuus osallistua yhteiseen retkeen tai tehdä itsellesi mieluisia asioita. Voit tehdä päätöksesi retkiosallistumisestasi vaikka vasta paikan päällä. Retket ovat vapaaehtoisia ja omakustanteisia.

Sinun ei tarvitse olla huippukunnossa, peruskunto riittää ja liikkumisen ilo!

Matkan voi varata myös nais-/miespaikalle, jaettuun 2h-huoneeseen. Jos huoneluku ei mene tasan, on varauduttava siirtymiseen 1h-huoneeseen lisämaksusta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Ohjaajana matkalla toimii liikunta- ja hyvinvointialan kokenut konkari Johanna Väänänen. Johanna luotsaa ryhmää iloisella ja reippaalla otteella sekä vahvalla ammattitaidolla. Hänellä on vuosien kokemus erilaisten ryhmäliikuntojen, joogan ja pilateksen ohjaamisesta sekä useampien sporttilomien järjestämisestä. Nykyisin hänen päivänsä täyttyvät liikunnan ohjausten lisäksi ratkaisukeskeisen lyhyterapian valmennuksia tehdessä, yritysten johto- ja esimiesryhmiä valmentaessa sekä työhyvinvointipäivien parissa.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin meno- ja SASn paluulento, lentoveroineen
  • 23 kg ruumalaukku ja 8 kg käsimatkatavaraa
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
  • hotellin puolihoito (aamiainen ja illallinen)
  • Johanna Väänäsen matkanjohtajuus ja liikuntaharjoitukset
  • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu 125 €/hlö
  • retket ja lounaat omakustanteisesti

Majoitus

Eix Alcudia Hotel ****

EIX Alcudia Hotel on rauhallinen 4* hotelli vain aikuisille, joka sijaitsee 150 metrin päässä Alcudian kauniilta rannalta ja sen rantakadulta. Hotelli sijaitsee rakennuksessa, joka muistuttaa mallorcalaisia ​​komeita koteja. Se on rakennettu neljään U-kirjaimen muotoiseen kerrokseen, ja siinä on yhteensä 210 hiljattain remontoitua huonetta. Hotellissa on uima-allasalue, kuntosali sekä spa saunoineen. Hotelli on suosittu mm. pyöräilijöiden keskuudessa.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 15.5. - maanantai 20.5.2024

15.5. keskiviikko | Kohti Mallorcaa (I)

Lähtö aikaisin aamulla Finnairin lennolla Palma de Mallorcaan. Kuljetus hotellille, majoittuminen. Yhteinen tutustumishetki ja vapaa-aikaa. Omakustanne lounas. Klo 17.00 kokoonnutaan yin-joogaan ja klo 19.00 puolihoitoillallinen.

16.5. torstai | Alcudia (A+I)

7.30 aamutreeni
9.00 aamiainen
Vapaaehtoinen tutustumisretki yhdessä matkanjohtajan kanssa Alcudian kaupunkiin, historiallisiin nähtävyyksiin, kirkkoon ja kaupoihin. Omakustanne lounas.
17.00 yinyoga
19.00 illallinen

17.5. perjantai | (A+I)

7.30 aamutreeni
9.00 aamiainen
Vapaaehtoinen pyöräretki yhdessä vuokrapyörillä. Pyörävuokraus ja lounas omakustanteisesti.
17.00 yin yoga / yin & yang yoga
19.00 illallinen

18.5. lauantai | (A+I)

7.30 aamutreeni
9.00 aamiainen
Vapaaehtoinen ja omakustanne päiväretki esim. Palman kaupunkiin. Lounas omakustanteisesti.
17.00 yin yoga/flow yoga
19.00 illallinen

19.5. sunnuntai | (A+I)

7.30 aamutreeni
9.00 aamiainen
Halukkaille vapaaehtoinen patikointiretki, omakustanne lounas.
17.00 yin yoga/flow yoga /yin & yang yoga
19.00 illallinen

20.5. maanantai | kotiin paluu (A

Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. SAS paluulennolla takaisin Kööpenhaminen kautta Helsinkiin.

Lennot Finnair/SAS:

15.5.2024 AY1711 Helsinki – Palma de Mallorca PMI klo 06.00–09.00
20.5.2024 SK586 Palma de Mallorca – Kööpenhamina klo 09.55-12.55
20.5.2024 SK1712 Kööpenhamina – Helsinki klo 13.40-16.15

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, varauksen yhteydessä. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 14.9.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 10. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
• Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut
160 €/henkilö.
• 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
• 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
• 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 %
matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna