Wellness-matkat

Sporttiloma Comolla

Ajankohta
24.9. - 28.9.2023
Kesto
5 päivää
Kohde
Italia, Como
Hinta
1760 €
Varaa matka

Tervetuloa Sporttilomalle kauniille Como-järvelle!

Majoitumme kauniissa Grand Hotel Cadenabbiassa, joka sijaitsee aivan järven rannalla hyvien laivayhteyksien päässä Comon nähtävyyksistä ja muista kylistä. Sporttiloman aikana sinulla on mahdollisuus myös omatoimiseen Comon tutkiskeluun, rauhoittumiseen altaalla tai yhteisiin aktiviteetteihin. Joka päivään kuuluu aamu- ja iltaharjoitus yhdessä (matkustuspäivinä vain yksi harjoitus). Yhtenä päivänä teemme vaelluksen vuorille, jota varten ei tarvitse olla huippukunnossa, peruskunto riittää.

Matkan voi varata myös nais-/miespaikalle, jaettuun 2h-huoneeseen. Jos huoneluku ei mene tasan, on varauduttava siirtymiseen 1h-huoneeseen lisämaksusta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Ohjaajana matkalla toimii liikunta- ja hyvinvointialan kokenut konkari Johanna Väänänen. Johanna luotsaa ryhmää iloisella ja reippaalla otteella sekä vahvalla ammattitaidolla. Hänellä on vuosien kokemus erilaisten ryhmäliikuntojen, joogan ja pilateksen ohjaamisesta sekä useampien sporttilomien järjestämisestä. Nykyisin hänen päivänsä täyttyvät liikunnan ohjausten lisäksi ratkaisukeskeisen lyhyterapian valmennuksia tehdessä, yritysten johto- ja esimiesryhmiä valmentaessa sekä työhyvinvointipäivien parissa.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lento Helsinki–Milano–Helsinki lentoveroineen
  • 23 kg ruumalaukku ja 8 kg käsimatkatavaraa
  • lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
  • hotelliaamiaiset
  • welcome ja farewell -illalliset (ruokajuomat paikan päällä)
  • Johanna Väänäsen matkanjohtajuus ja liikuntaharjoitteet
  • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu 450 €/hlö

Majoitus

Grand Hotel Cadenabbia ****

Lumoavan kauniin Comojärven rannalla aikoinaan yksityishuvilana toiminut Grand Hotel Cadenabbia on ainutlaatuisen kaunis paikka viettää sporttilomaa. Hotellin viehättävät freskot, peilit ja majesteetilliset pylväät huokuvat historiaa nykyaikaiseen ylellisyyteen yhdistettynä. Hotellissa on ravintola, baari, ulkouima-allas, kaunis puutarha ja terassi. Ilmainen wifi.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 24.9. - torstai 28.9.2023

24.9. sunnuntai | Kohti Italiaa

Lähtö aamulla Finnairin lennolla Milanoon. Linaten kentällä ollaan vastassa ja kuljetus Comolle Grand Hotel Cadenabbiaan. Majoittautuminen ja yhteinen tervetuloillallinen.

25.-27.9. maanantai – keskiviikko | Sporttailua

Esimerkkipäivä:
8.00 Aamuharjoitus (Kehonpainoharjoittelu/ Hiit/ dynaaminen jooga/lenkki kävellen/hölkäten/vesijumppa altaalla)
9.00 Aamiainen
Päivällä vapaata aikaa/yhteisiä retkiä/omatoimisia retkiä/vesijumppa altaalla
17.30 Iltaharjoitus (Flow yoga/ Yin yoga/venyttely/liikkuvuus)
19.30 Illallinen omatoimisesti, paitsi ensimmäisenä ja viimeisenä iltana yhdessä

28.9. torstai | Virkistäytyneenä kotimatkalle

Vielä ehtii aamupäivä liikkua, puolenpäivän aikaan huoneiden luovutus ja iltapäivästä kuljetus Milanon Malpensan lentokentälle. Finnairilla palataan illaksi kotiin.

Lennot Finnair:

24.9.2023 AY1751 Helsinki – Milano Linate LIN  klo 07.40-09.45
28.9.2023 AY1756 Milano Malpensa MXP – Helsinki klo 19.00-22.55

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, varauksen yhteydessä. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 17.1.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 15. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
• Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut
160 €/henkilö.
• 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
• 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
• 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 %
matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kon-Tiki Toursin räätälöityjen matkojen erityisehdot täältä, jotka varaaja saa myös varauslaskutuksen yhteydessä kirjallisena. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna