Slovenia, Kranj U8 ja U10

Ajankohta
5.4. - 8.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Slovenia
Hinta
665 € *

A-AA U8 ja U10

8. Kansainvälinen Fox Trophy pelataan vartin päässä Ljubjanasta sijaitsevassa vuorten ympäröimässä Kranjissa. Vieressä myös kuuluisa talviurheilukohde Bled. U8 ikäluokassa turnaus pelataan pienellä kentällä pienillä maaleilla. Pelissä kerrallaan 4+1. U10 pelaa 1/3 kentällä ja isoilla maalella. Kentällä kerrallaan 3+1. Vaihdot kummassakin ikäluokassa vihellyksellä minutin välein. Majoitus on vain 150 m hallista, joten reissu pienten kanssa on huoleton.

Huom! päivät ovat vielä auki, turnaus saattaa olla myös 12.-15.4.2019

Ikäluokka: U8 ja U10
Tasotavoite: A-AA
Pelit: 2 x 12 joukkuetta, 8 peliä, 15 min (U8) ja 18 min (U10)
Osanottaja-arvio: 10 maata viime vuoden tapaan

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

* hinta per pelaaja

  • menopaluu lennot Ljubljanaan lentoveroineen
  • 23 kg + 10 kg matkatavaraa
  • majoitus 3 yötä Hostel Kranjssa
  • täysihoito
  • bussikuljetukset kohteessa
  • joukkueen turnausmaksu

Lisämaksusta

  • Tukijoukot: 715 €/hlö

Majoitus

Hostel Kranj

Vaatimaton, mutta siisti urheilujoukkueiden leirittämiseen erikoistunut retkeilyhotelli 150 m päässä jäähallilta. Majoitus on 2-3h huoneissa mukavuuksin. Lisämaksusta saatavilla myös 1h-huoneita. Ruokailu on ohjelmasta riippuen hallilla tai majapaikassa.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 5.4. - maanantai 8.4.2019

perjantai | kohti Sloveniaa

Kokoontuminen Helsingin lentoasemelle päivän päätteeksi. Lento Ljubljanaan. Bussikuljetus hallin kautta hostelliin. Varusteet pukuhuoneeseen ja ruokailu

lauantai | 4 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Pelien lomassa ikäluokalla sopivaa oheistekemistä.

sunnuntai | 4 peliä

Aamiainen, lounas, päivällinen. Pelien lomassa ikäluokalla sopivaa oheistekemistä.

maanantai | kotiin paluu

Aamiainen. Mahdollisuus retkeillä ja syödä lounas Ljubjanassa tai Bledissä ennen iltalentoa kotiin.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 7.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä. Kullekin joukkueelle pyydetään oma lentohinta.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.