?>

Slovakia, MM-kisat ja harrasteturnaus

Ajankohta
13.5. - 18.5.2019
Kesto
6 päivää
Kohde
Slovakia, Kosice
Hinta
1179 € *

Slovakia, MM-kisat ja harrasteturnaus

Tämän hienompaa päätöstä ei joukkueesi kevätkausi voi saada: MM kisat Slovakian Kosicessa ja oma turnaus kisojen välipäivinä! Matkan aikana pelataan FIN-USA, FIN-DEN ja FIN-GER pelit. Oma joukkueesi puolestaan ottaa mittaa ainakin Slovakian, Unkarin ja Tanskan miehistä. Asutte komeasti keskellä Kosicea. Steel Arenalle on hotellista neljän ratikkapysäkin matka. Lennämme Budapestiin, johon ehditte myös tutustua paluumatkalla.

Mikäli ette saa omaa joukkuetta kokoon voit ilmoittautua kokoamaani FIN UNITED-joukkueeseen. Kerro ikäsi, pelipaikkasi ja kotijoukkueesi nimi. Kun tarvittava määrä pelaajia on koossa hyväksymme toisemme ja lyömme yksityiskohdat porukalla lukkoon.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

*hinta per pelaaja

  • menopaluu lennot Budapestiin lentoveroineen
  • 2 x 20 kg + 10 kg matkatavaraa
  • bussin Budapest – Kosice – Budapest
  • 5 yön majoitus puolihoidolla sis. 0,5 l olutta
  • turnauksen ja varusteiden säilytyksen hallilla
  • opastettu kierros Budapestissä

Lisämaksusta

  • 1h-huoneenlisämaksu: 200 €
  • jääkiekon MM-kisalippuja (veloitetaan erikseen tai voit ostaa itse)
  • julkisten kulkuneuvojen maksut Kosicessa

Majoitus

Congress Hotel Centrum***

Hyvä tasoinen hotelli Kosicen historiallisessa keskustassa. Kaupungin palvelut ja vilkas iltaelämä alkaa heti hotellin ovelta. MM-kisahalli Steel Arena on neljän raitiovaunupysäkin päässä hotellista. Aamiainen ja lounas, joka sisältää paikalliseen tapaan tuopillisen olutta nautitaan hotellissa. Majoitus 2/3h-huoneessa mukavuuksin. 1h-huone lisämaksusta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 13.5. - lauantai 18.5.2019

maanantai | kohti Kosicea

Kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentoasemalla aikaisin aamulla, lento Budapestiin. Bussikuljetus Kosiceen n. 3h. Varusteet hallille, majoittuminen ja lounas.
Suomi-USA peli alkaa klo 16:15

tiistai | 1. turnauspäivä

Aamiainen. Ensimmäisenä turnauspäivänä 2 peliä. Lounas ja iso olut.

keskiviikko | 2. turnauspäivä

Aamiainen. Toisena turnauspäivänä 2 peliä. Lounas ja iso olut. Yhteinen illanvietto.

torstai | loppuottelu

Aamiainen. Kolmantena turnauspäivänä loppuottelu ja palkintoseremonia. Lounas ja iso olut.
Suomi-Tanska peli klo 20:15

perjantai | rennosti Kosicessa

Aamiainen, lounas ja iso olut.
Suomi-Saksa klo 20:15

lauantai | kotiin paluu

Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Budapestiin. Tutustumiskierros ja tuokio omaa aikaa kaupungissa ennen iltalentoa Suomeen.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 300 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 27.9.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 10 henkeä / joukkue. Pakettihinta on laskettu siten, että Budapest-Kosice-Budapest bussin jakaa yhdestä tai useammasta joukkueesta muodostuva min. 30 hengen seurue. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna