Slovakia, Kosice U11

Ajankohta
4.4. - 7.4.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Slovakia, Kosice
Hinta
730 € *

AA U11

Jääkiekkokoulu Be The Best on nimensä mukaisesti kunnianhimoisesti erikoistunut slovakinuorten jääkiekkovalmennukseen. Koulun mukava vetäjä Lucas on entinen UMB Banska Bystrican hyökkääjä. Tämä on vuosittain tälle ikäluokalle järjestettävä turnaus, joka kokoaa tälle kertaa MM-kisakaupunki Kosicen Sršne Arénalle joukkueita eri puolilta Eurooppaa. Lennämme Budapestiin, johon ehdimme myös matkan aikana tutustua.

Tasotavoite: AA
Pelit: 8 joukkuetta, 7 peliä, 2 x 20 min juokseva aika, jaossa 2 p/erä
Joukkueet pelaavat rinnalla 3vs3 miniturnauksen 1/3 kaukalossa
Osanottaja-arvio: SVK, CZE, HUN, AUS, FIN

Ilmoittautumiset ja lisätiedot
pekka.heiskanen@kontiki.fi tai 040-664 3977

Hintaan sisältyy

*hinta per pelaaja

  • menopaluu lennot Budapestiin lentoveroineen
  • 2 x 20 kg + 10 kg matkatavaraa
  • bussin Budapest – Kosice – Budapest
  • 3 yön majoitus täysihoidolla
  • joukkueen turnausmaksu
  • opastettu kierros Budapestissä

Majoitus

Jääkiekkonuorille neuvoteltu turistiluokan hotelli lähellä hallia. Majoitus pojilla 4-2hh ja aikuisilla 2hh. Mukavuudet huoneessa. Ruokailut on ohjelmasta riippuen hallilla tai hotellissa. Hintaan sisältyy myös välipalat pelien lomassa.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 4.4. - sunnuntai 7.4.2019

torstai | kohti Kosicea

Kokoontuminen Helsinki-Vantaa lentoasemalla iltapäivällä, lento Budapestiin. Ruokailu ja bussikuljetus Kosiceen n. 3h. Varusteet hallille, majoittuminen.

perjantai | 1. turnauspäivä

Aamiainen, lounas, päivällinen.

lauantai | 2. turnauspäivä

Aamiainen, lounas, päivällinen.

sunnuntai | 3. turnauspäivä, palkintojen jaot ja kotiinpaluu

Aamiainen, lounas, päivällinen. Palkintoseremonian jälkeen bussi Budapestiin, tutustumiskierros ja iltalento Helsinkiin.

Maksuehto

Yhteislaskutus per joukkue
Varauksen yhteydessä 100 €/varattu paikka
Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua

Hintaedellytys

Hinnat perustuvat 9.10.2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 20 henkeä / joukkue.  Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hintaan sisältyvä lentohinta on ollut voimassa esittelyä tehtäessä.

Vakuutukset

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus, joka sisältää peruutusturvan. Joukkueen tulee myös anoa Jääkiekkoliitolta matkalle kansainvälinen pelilupa. Sen saatuanne on pelaajien lisenssivakuutus voimassa matkalla ehtojensa mukaisesti.