Kulttuuri­matkat

Silakkaristeily Tallinnaan

Ajankohta
2.10. - 3.10.2022
Kesto
2 päivää
Kohde
Tallinna
Hinta
170 €
Varaa matka

Silakkaristeily Tallinnaan

Silakkaristeily Tallinnaan, perinteikkääseen Hansakaupunkiin, on mainio lisä Silakkasoutu- ja Itämeri-viikonloppuun Helsingissä.

Silakkasoutu on rotareiden järjestämä varainkeruutapahtuma Itämeren hyväksi. Sitä on järjestetty vuodesta 2013 asti aina Helsingin Silakkamarkkinoiden avajaispäivänä, lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Mukaan haastetaan kaikkia ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Silakkasoutu on rento virkistystapahtuma, jossa kirkkoveneillä soudetaan Finlandia-talolta Kauppatorille. Se on hieno tilaisuus vahvistaa porukkahenkeä, tehdä hyvää ja vaikuttaa ympäröivän yhteiskunnan parempaan huomiseen.

Silakkaristeilyllä on mukavaa jatkaa merellistä viikonloppua ystävien kanssa, tutustua kauniiseen kaupunkiin ja sen historiaan sekä verkostoitua virolaisten rotareiden kanssa.

Varaa matkasi 12.8.2022 mennessä!

*** Herring Cruise to Tallinn 2.-3.10.2022 ***

The Herring Cruise is a nice opportunity to continue the Baltic Weekend by networking with the other rowers and getting acquainted with the beautiful city of Tallinn. You will also meet Estonian Rotarians at a joint Baltic Sea Lunch Meeting.

Book your trip by 12/08/2022 by email: info@kontiki.fi for English service

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Viking XPRS menopaluu laivamatkat kansipaikoin Tallinnaan
  • menomatkalla 2.10. laivan buffét ruokailu
  • kuljetus Tallinnan satamasta Viru hotelliin
  • 1 yön majoitus Viru -hotellissa valitussa huonetyyppissä aamiaisella
  • suomeksi opastettu retki ”Kurkistus Neuvostoaikaan” 3.10.
  • Rotarien ohjelma Viru -hotellissa lounaalla 3.10.
  • bussikuljetus Viru – Tallinnan satama

Lisämaksusta

  • 1h-huoneen lisämaksu 28 €/hlö
  • 3.10. syysbuffét paluumatkalla laivassa 27 €/hlö
  • PALVELUMAKSU 25 €/varaus lisätään varaukselle automaattisesti

Majoitus

Sokos Hotel Viru

Original Sokos Hotel Viru on kautta aikojen ollut Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen ja aidon. Rento ja ystävällinen palvelu saa vieraat palaamaan uudestaan ja uudestaan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 2.10. - maanantai 3.10.2022

2.10. sunnuntai | kohti Tallinnaa

Kokoontuminen Viking Line terminaalissa Katajanokalla klo 17.30 Viking XPRS lähtee kohti Tallinnaa klo 19.00 saapuen 21.30. Laivamatkan aikana nautitaan yhdessä buffét illallinen. Saavuttua perille, bussikyyti odottaa ja vie ryhmän Viru hotelliin. Sisäänkirjautuminen ja huoneidenjako.

3.10. maanantai | aamupäivä retki & iltapäivä ohjelma Virussa

Aamupala itsenäisesti hotellin aamiaisella.

Yhteinen opastettu retki ”Kurkistus Neuvostoaikaan” -retkelle, lähtö hotellilta klo 9.30. Suomeksi opastettu retki vie kiertoajelulle Maarjamäelle (sotien uhrien muistomerkille), Toompean mäelle (parlamentin hallintorakennukset) sekä Koplin & Kalamajan alueille (neuvostoajan sotilastehtaat ja niiden nykyinen käyttö). Retkeltä palataan hotellille klo 11.30 mennessä.

Yhteisohjelmaa Virun Bolero kokoustilassa 12.00-15.00
Nautimme yhteisen lounaan ja tilaisuuden avaa Markku Juhola. Kuulemme puheenvuoroja mm. DG Urmas Kaalepin tervehdyksen, silakkasoudun historiasta, Itämeren tilasta professori Urmas Lipsin kertomana, BASRAN Ulf Rosen esiintyy, sekä mahdollisia muita virolaisten yhteistyöorganisaatioden puheenvuoroja.

Tilaisuuden päätyttyä siirrytään bussilla satamaan, jossa klo 16.00 jaetaan paluumatkan maihinnousukortit. Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 17.00, saapuen Suomeen Katajanokalle klo 19.30. Laivamatkan aikana mahdollista lisämaksusta varata syysbuffét ruokailu, hintaan 27 €/hlö.

Laiva-aikataulu

2.10. Viking XPRS Helsinki – Tallinna 19:00-21:30
3.10. Viking XPRS Tallinna – Helsinki 17:00-19:30

Peruutusehdot

Maksun jälkeen peruutusehdot ovat seuraavat:
* Jos matka perutaan 12.8.2022 mennessä, peruutuskulu on 25 €/varaus.
* Jos matka perutaan 29.8.2022 mennessä, peruutuskulu on 50 % matkan hinnasta.
* Jos matka perutaan 30.8.2022 jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä 40 henkeä. Reitistä ja ryhmästä poikkeaminen ei ole tällä matkalla mahdollista.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna