COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Muut ryhmämatkat

SIL-Senioreiden Narva

Ajankohta
11.9. - 13.9.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Narva
Hinta
865 €
Varaa matka

Opinto- ja virkistysmatka Narvaan

Tervetuloa mukaan Sähköinsinööriliiton senioreiden opinto- ja virkistysmatkalle, joka suuntaa hieman tuntemattomampaan Viron kohteeseen Narvaan. Väkiluvultaan Viron kolmanneksi suurin kaupunki Narva sijaitsee maan koillisosassa ja on tunnettu ainutlaatuisesta valkoisesta hiekkarannastaan ja kauniista luonnostaan. Syyskuu on mainio aika tutustua tähän kiehtovaan virolaisen ja venäläisen kulttuurin risteyspaikkaan jonka kaupunkikuvasta löydät klassista neuvostoajan arkkitehtuuria ja mielenkiintoisia nykyarkkitehtuurin ilmentymiä sekä upeita näkymiä Narvajoelle. Tällä viikonloppureissulla ehdimme tutustua useisiin seudun ainutlaatuisiin nähtävyyksiin sekä rentoutua Narvan luonnon huomassa ja virkistyä ihanassa kylpylähotellissa. Matkanjohtajana Heikki Silvan.

Jos et halua käyttää verkkokauppaa, voit tehdä varauksen 3.8. mennessä sähköpostitse info@kontiki.fi.

 

Varaa matka

Hintaan sisältyy

 • laivamatkat: Eckerö Linen laivamatkat veroineen, hytit matkatavaroille meno-paluu 
 • majoitus: jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen 
 • kuljetukset kohteessa: ohjelman mukaiset kuljetukset omalla tilausbussilla 3 päivän ajan
 • matkaopas: ohjelman mukaiset suomenkieliset opastetut kaupunkikierrokset ja oppaan palvelut Virossa 
 • ateriat: 1 x aamiaisbuffet laivalla, 2 x lounas ja 2 x illallinen ruokajuomineen 
 • kokoustila ja tarjoilut paluumatkalla laivalla
 • palvelu- ja toimistomaksut sekä matkaohjelma: me hoidamme suunnittelun ja järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli matkasta nauttimiseen

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 100 € 
 • muut mahdolliset palvelut

Kohokohdat

 • Valasten vesiputous Viron korkein vesiputous maalauksellisine kalkkikivikerroksineen Ontikan rantatörmällä
 • Narvan kuuluisat nähtävyydet rajakaupungin linna ja Hermannin torni
 • Pühtitsan luostari Viron ainoa toimiva ortodoksinen nunnaluostari Kuremäen keskustassa
 • Rakveren kaupunki vaikuttavine 1200-luvulta peräisin olevine linnanraunioineen
 • Sagadin kartano Lahemaan kansallispuistossa

Majoitus

Kylpylähotelli Meresuu Spa

Meresuun SPA hotelli sijaitsee historiallisessa lomakeskuksessa Narva-Jõesuussa, Viron pisimmän hiekkarannan lähellä, kauniin mäntymetsän ympäröimänä. Hotelli tarjoaa viihtyisät huoneet sekä herkulliset ja monipuoliset ruokaelämykset ravintola Meloodiassa. Kodikas kauneus- ja terveysmaailma tarjoaa hoitoja ja rituaaleja vaativammallekin asiakkaalle. Hotelli on avattu vuonna 2008 ja vuonna 2017 uudistetulla Meresuun SPA saunaosastolla voi nauttia täydellisestä elämästä. Viiden saunan lisäksi ulkoterassilla on 2 upouutta puusaunaa. Asiakkaiden käytössä ovat urheiluhalli ja kuntosali, lasten leikkihuone sekä keskiyöhön asti oleva baari. Narva-Jõesuun ainutlaatuinen valkoinen hiekkaranta ja kaunis luonto tarjoavat erinomaista ajanviettoa ympäri vuoden.  

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 11.9. - sunnuntai 13.9.2020

11.9. perjantai | Matkapäivä, Ontika, Valasten putous (A, I)

Kokoonnumme aamulla Länsiterminaalissa ja risteilemme Helsingistä Tallinnaan. Käytössämme on hytit matkatavaroille ja nautimme kattavan aamiaisbuffetin laivalla. Ryhmää vastassa on suomenkielinen opas ja hänen johdollaan lähdemme ajamaan omalla tilausbussilla kohti Narvaa (212 km).  Matkan varrella käymme Ontikan rantatörmällä ja ihailemme Valasten vesiputousta, joka on Viron korkein. Näköalatasanteelta pääsee ihailemaan myös maalauksellisia kalkkikivikerroksia, joilla on ikää 470–570 miljoonaa vuotta. Putoukseen voi tällä hetkellä tutustua ns. putouksen vierestä, josta avautuu hyvä näkymä aikojen saatossa syntyneisiin maapallon kerroksiin. Ainutlaatuisten luontonäkymien ihailun jälkeen voi putouksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa kahvilassa syödä ja rentoutua. Majoitumme ja nautimme illallisen yhdessä kylpylähotelli Merensuu Spassa.

12.9. lauantai | Narva tutuksi (A, L, I )

Aamiaisen jälkeen tutustumme Narvan raja- ja linnoituskaupunkiin. Näemme kaupungin päänähtävyydet, käymme linnassa ja Hermannin tornissa. Tunnetulla näköalapaikalla näemme kaksi maailman lähekkäistä vihollislinnaa.  Iltapäivällä ryhmän omaa ohjelmaa ja yhteinen lounas Muna kahvilassa, joka on yksi Viron mielenkiintoisimpia paikkoja. Bussi ja opas ovat ryhmän käytettävissä koko päivän. Illalla on vapaata aikaa nauttia kylpylähotellin palveluista ja päivän tapahtumia voi muistella yhteisen illallisen äärellä.

13.9. sunnuntai | Pühtitsa luostari, Rakvere, Sagadi, kotimatka (A, L, pikkusyötävää)

Nautimme ravitsevan aamiaisen hotellissa jonka jälkeen matka jatkuu kohti Pühtitsan luostaria. Kuremäen keskustassa sijaitseva luostari on perustettu vuonna 1891, ja se on ainoa Virossa toimiva ortodoksinen nunnaluostari. Ennen luostaria Kuremäellä sijaitsi virolaisten pyhä lehto ja mäen juurella uhrilähde. Lähde tunnetaan nykyään pyhänä lähteenä parantavan vetensä johdosta. Virkistävässä vedessä voi halutessaan myös kastautua. Luostarin portit ovat avoinna, ja voit kävellessäsi nähdä nunnien elämää. Jos luostarielämä kiinnostaa enemmänkin, on mahdollista tilata nunnilta tutustumiskäynti, jonka aikana tutustut luostarikokonaisuuteen ja siihen kuuluviin erilaisiin kirkkoihin, joihin muutoin ei pääsisi sisään. Siellä asuu 150 nunnaa ja kirkkoon mahtuu 1200 ihmistä.

Rakveren opastettu kaupunkikierros tutustuttaa meidät Viron viidenneksi suurimpaan kaupunkiin, joka houkuttelee matkailijoita vaikuttavilla 1200-luvulta peräisin olevilla linnanraunioillaan, nykyaikaisella keskustallaan ja kylpyläkulttuurillaan.

Matkalla nautimme lounaan Sagadin kartanossa. Sagadin kartanokokonaisuus sijaitsee Lahemaan kansallispuistossa ja sillä on yli 500 vuoden mittainen historia. Sagadin metsäkeskuksessa toimivat metsämuseo ja kartanomuseo.

Tallinnassa meillä on hieman vapaa-aikaa ennen laivan lähtöä. Paluumatkalle laivalta on varattu ryhmällemme kokoustila, jossa tarjoillaan virvokkeita ja pikkusyötävää. Saavumme illaksi Helsingin Länsiterminaaliin.

 

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

 

Laivamatkat Eckerö Line M/S Finlandia

11.9.  Helsinki – Tallinna klo 9.00 – 11.15
13.9. Tallinna – Helsinki klo 18.30 – 21.oo

Kuvat:
Makalu, Al Leino,
avva from Pixabay

Kuvia

SIL-Senioreiden Narva kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna