Muut ryhmämatkat

SIL-Senioreiden musikaalimatka

Ajankohta
3.5. - 4.5.2020
Kesto
2 päivää
Kohde
Tallinna
Hinta
200 €
Varaa matka

Viulunsoittaja katolla Tallinnassa

Tervetuloa keväiselle Sähköinsinööriliiton senioreiden musikaalimatkalle Tallinnaan mukavassa porukassa. Viulunsoittaja katolla -musikaalin tarina perustuu Šolem Alejchemi kirjaan Tevje, maitomies. Libretto Joseph Stein ja musiikki Jerry Bock. Laulujen alkuperäiset sanat Sheldon Harnick, alkuperäinen ohjaaja-koreografi Jerome Robbins. Maailman ensiesitys 22. syyskuuta 1964 Broadwayllä Imperial teatterissa. Virossa tämä suosittu musikaaliesitys esitetään Kansallisooppera Estoniassa. HUOM. Varaa pian, paikkoja on rajoitetusti, esitys on loppuunmyyty koko kevään.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat: Eckerö Linen laivamatkat veroineen, hytti matkatavaroille meno-paluu
  • majoitus: jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • kuljetukset: satamasta hotelliin ja hotellista satamaan omalla tilausbussilla
  • ateriat: 1 x aamiaisbuffet laivalla
  • kokoustila ja tarjoilu paluumatkalla
  • musikaalilippu
  • palvelu- ja toimistomaksut sekä matkaohjelma: me hoidamme suunnittelun ja järjestelyt, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen eli matkasta nauttimiseen

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 55 €
  • muut ateriat tai mahdolliset palvelut

Majoitus

Hotelli Viru

Viru on kautta aikojen ollut se Tallinnan elämää sykkivä cityhotelli, jossa historia ja nykypäivä kohtaavat. Aika on muotoillut Virusta ainutlaatuisen ja aidon. Rento ja ystävällinen palvelu saa asiakkaat palaamaan uudestaan ja uudestaan. Virusta saat jotain, mitä muualta et löydä. Keskellä kaikkea ja kaikkia. Laaja valikoima erityyppisiä huoneita, ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus sekä ostoskeskus. 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 3.5. - maanantai 4.5.2020

3.5. sunnuntai│matkapäivä, Tallinna ja musikaali (A)

Kokoonnumme aamulla  Länsiterminaalissa ja matkaamme Eckerö Linen M/S Finlandia laivalla Helsingistä Tallinnaan. Nautimme kattavan aamiaisbuffetin antimista laivalla ja jätämme matkatavarat hyttiin laivamatkan ajaksi. Tallinnaan saavuttuamme meitä odottaa yhteiskuljetus hotelli Viruun, jonka jälkeen on aikaa nauttia Tallinnasta ja lounaasta omatoimisesti. Iltapäivällä lähdemme yhdessä läheiseen Estonia teatteriin katsomaan musikaalia Viulunsoittaja katolla. Musikaaliesityksen kesto on noin 3 tuntia, sisältäen yhden väliajan. Esityskielenä viro ja tekstitys on viroksi ja englanniksi. Tämä kevätkauden erittäin suosittu viimeinen esitys on loppuunmyyty ja ryhmällemme on varattu paikat 2. parvekkeelta.

4.5. maanantai | vapaapäivä Tallinnassa ja paluumatka (A)

Nautittuasi aamiaisen hotellilla voit jättää matkatavarat säilöön ja tutustua Viron monipuoliseen pääkaupunkiin Tallinnaan. Tämä päivä on varattu vapaa-ajalle esim. ostoksille ja omatoimiselle lounaalle. Eckerö Linen M/S Finlandia kuljettaa meidät illaksi Helsinkiin. Ryhmällemme on varattu kokoustila, jossa tarjoillaan pientä suolaista ja makeaa purtavaa, hedelmiä, kahvia/teetä, virvokkeita, mehua, olutta sekä puna- ja valkoviiniä hanasta.

 

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Laivamatkat Eckerö Line M/S Finlandia

3.5.  Helsinki – Tallinna klo 9.00 – 11.15
4.5. Tallinna – Helsinki klo 18.30 – 21.oo

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna