Yleisurheilu

Ruotsi-Suomi yleisurheilumaaottelu

Ajankohta
1.9. - 4.9.2023
Kesto
4 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
alk. 545 €/hlö
Varaa matka

Lähde mukaan fanittamaan!

Vieläkö löytyy Finnkampenissa suomalaisurheilijoilta potkua? Ehdottomasti! Lähde kannustamaan syyskuiseen Tukholmaan, pue sini-valkovärit päällesi ja nosta Suomen lippu korkealle!

YUF jäsenille -20 €/hlö early bird alennus, kun varaat 31.5.2023 mennessä.

 

Varaa matka

Hintaan sisältyy

 • Viking Linen menopaluu laivamatkat Turku – Tukholma – Turku
 • syysbuffétillallinen x 2 (meno: Viking Grace, paluu: Amorella)
 • 1 yön majoitus valitussa Scandic hotellissa Tukholmassa
 • hotelliaamiainen ja ilmainen WiFi
 • bussikuljetukset Tukholmassa satama – hotelli – satama
 • 2 päivän pääsyliput katetussa N-katsomossa
 • fanipaita ja -huivi
 • matkanjohtajapalvelut koko matkan ajan 
 • verot ja palvelumaksut

Majoitus

Scandic hotellit

Scandic Park
Noin 750 m/10 min. kävelyn päässä stadionilta.

Scandic Anglais
Noin 1,5 km/15 min. kävelyn päässä stadionilta.

Huoneet täytetään varaus- ja toivejärjestyksessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 1.9. - maanantai 4.9.2023

1.9.2023 perjantai | Turku-Tukholma

Kokoontuminen Viking Line terminaalissa Turun satamassa klo 19.00 alkaen, maihinnousukorttien jako ja M/S Viking Gracen kyytiin, joka lähtee kohti Tukholmaa klo 20.55. Syysbuffét illallinen varattu etukäteen (mahdolliset rajoitukset huomioiden) klo 20.55.

 2.9. lauantai | Finnkampen

Laiva saapuu Tukholman satamaan klo 06.30, jossa bussikuljetus vie faniryhmän Scandic hotelleihin. Hotelien sijainnit ovat kävelymatkan päässä Tukholman Stadionista. Halutessaan aikaisen aamiaisen voi ostaa laivalta tai hotellin respasta. Kansanvälisen tavan mukaan sisäänkirjautuminen huoneisiin on noin klo 14-15.00. Matkatavarat voi jättää hotellin matkalaukkusäilöön päivän ajaksi.

3.9. sunnuntai | Finnkampen ja kotiin paluu

Aamiainen hotellissa. Matkatavarat voi jättää säilöön hotellille. Bussi tulee hakemaan ryhmän hotellilta loppuseremonioiden jälkeen ja kuljettaa fanimatkalaiset Viking Linen terminaaliin. Uudet maihinnousukortit saadaan noin klo 18.00 aikaan. M/S Amorella lähtee klo 20.00 kohti Turkua ja kaikille varattu myös syysbuffét ruokailu paluumatkalle.

6.9. maanantai

M/S Amorella saapuu Turkuun klo 07.35.

Laivamatkat Viking Line:

1.9.2023  Turku – Tukholma          20.55-06.30+1 | M/S Viking Grace
3.9.2021  Tukholma – Turku          20.00-07.35+1 | Amorella (perillä TKU 4.9. aamulla)

Hinnat:

HINTA  € / hlöA2A4B2B4SGL B
Scandic hotelli629 €555 €600 €545 €879 €

A2/A4 = laivan ulkohytti kahdelle/neljälle
B2/B4 = laivan sisähytti kahdelle/neljälle
SGL B = laivan sisähytti + 1h-huone hotellissa
Hotellissa kahden tai yhden hengen huoneet.

Maksuehto

Ennakkomaksu 200 € / hlö, jolla matkustaja vahvistaa lähtönsä
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua = pe 7.7.2023

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Matkavakuutus

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat 14.11.2022 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin 1 EUR = 10,50 SEK. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, valuutta-, viranomais- tai verokustannusten noustessa.

Matkaohjelman soveltuvuus
Matkaohjelma vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua, reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteellisyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Ruotsi-Suomi yleisurheilumaaottelu kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna