Festarimatkat

Rock am Ring

Ajankohta
6.6. - 10.6.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Nürburgring
Hinta
1395€
Varaa matka

Radio Rockin festarimatka Rock am Ring

Nürburgring on Saksassa sijaitseva moottoriurheilurata, jossa Mika Häkkinen ajoi F1-kuninkuusluokassa voittoon vuonna 1998. Ennen kaikkea se on kuitenkin pyhättö yhdelle maailman tunnetuimmista metalli ja rockmusiikkifestivaaleista, Rock am Ring! Vuosittain lähes 100 000 kävijää valtaavat festivaalikentät maailman kovimpien artistien tahtiin, joista vuonna 2018 festivaali tarjosi kävijöilleen jälleen vain parasta. Lavalla nähtiin mm. Foo Fighters, Muse, Gorillaz, Avenged Sevenfold sekä Meshuggah. Saksalainen ystävällisyys, organisointikyky ja ravintolakulttuuri eivät jää sivuun kun Radio Rock vie sinut festivaalielämykseen, jolla kelpaa leveillä aina seuraavaan kesään saakka!

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suorat reittilennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki veroineen
  • lentokenttä- ja festarikuljetukset
  • majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa
  • festarilippu 7.-9.6.2019
  • Radio Rock -tuotepaketti

 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 350€
  • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

CONTEL Hotel Koblenz****

CONTEL Hotel Koblenz**** Pastor-Klein-Straße 19, 56073 Koblenz

Hotelli sijaitsee aivan Mosel-joen rannalla, kävelymatkan päässä Koblenzin historiallisesta vanhasta kaupungista. Hotellissa on wifi, kuntosali ja sauna, baari sekä ravintola. Huoneissa kylpyhuone/WC ja TV.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 6.6. - maanantai 10.6.2019

6.6. torstai | Matkapäivä

Finnairin suora lento Helsinki-Frankfurt klo 16.55–18.35. Tilausbussi odottamassa lentoasemalla, josta kuljetus Koblenziin (62 km, matka-aika noin 1,5h) ja majoittuminen.

7.6. perjantai – 9.6. sunnuntai | Rock am Ring

Aamiainen hotellissa, päivittäiset meno-paluu kuljetukset Nürburgringiin festarialueelle
(kuljetusaikataulut tarkentuvat lähempänä)

10.6. maanantai | Paluumatka

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 11, kuljetus lentokentälle noin klo 15.30 josta Finnairin suora lento Frankfurt-Helsinki klo 19.25-22.50.

Lennot
AY1415        6.6.            Helsinki-Frankfurt           16.55-18.35
AY1416      10.6.           Frankfurt-Helsinki           19.25-22.50

Ennakkovaraajan etu 100 € on voimassa, kun matka varataan viimeistään 31.10.2018.
Matkavaraukset viimeistään 31.1.2019 mennessä verkkokaupassa www.kontiki.fi,  ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puh. 09 466300.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                        

Hinnat perustuvat syyskuussa 2018 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 30.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

HUOM! Tällä matkalla on tavallista korkeampi varausmaksu johtuen siitä että matkan hintaan sisältyy ennakkoon maksettu festarilippu ja hotelleissa on tiukennetut maksu- ja varausehdot.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.