Urheilumatkat

WORLD RALLYCROSS LATVIA

Ajankohta
2.9. - 5.9.2022
Kesto
4 päivää
Kohde
Latvia
Hinta
590 €

WRX of Latvia

Järjestämme yhdessä Vauhdin Maailma-lehden kanssa ryhmämatkan Latviaan seuraamaan kahta rallicrossin MM-osakilpailua. Kisat ajetaan lauantaina ja sunnuntaina. Pääset seuraamaan aitiopaikalta, kun Niclas Grönholm kamppailee maailmanmestaruudesta. Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus ” Bosse” Grönholm esittelee lajia ryhmällemme ja mukana matkalla myös Vauhdin Maailman päätoimittja Reijo Ruokanen.

Lisätiedot ja varaukset: sports@kontiki.fi tai 020 757 9830

 

Hintaan sisältyy

 

  • suorat edestakaiset lennot Air Balticilla Riikaan
  • lentokenttäkuljetukset
  • kolmen yön (pe-ma) majoitus Mercure Riga Hotel ****
  • hotelliaamiainen
  • ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
  • Tapaaminen rallin maailmanmestari Marcus Grönholmin kanssa
  • Vauhdin Maailman päätoimittaja Reijo Ruokanen mukana matkalla
  • Suomalainen matkanjohtaja
  • Verot

Lisämaksusta

Yhden hengen huone lisämaksu + 110€

Kisaliput:  Esim, Sector A+ 120€/hlö/vkl.

Majoitus

Mercure Riga ****

.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 2.9. - maanantai 5.9.2022

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna