?>

Muut lajit

RALLYCROSS LATVIA

Ajankohta
13.9. - 15.9.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Latvia
Hinta
840 €

World RX of Latvia

Järjestämme yhdessä Marcus Grönholmin GRX-tiimin kanssa ryhmämatkan Latviaan seuraamaan rallicrossin MM-osakilpailua. Pääset seuraamaan aitiopaikalta, kun Niclas Grönholm kamppailee maailmanmestaruudesta. Pääset myös tapaamaan kuljettajia ja Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus ” Bosse” Grönholm esittelee lajia ryhmällemme.

Jos Formula 1 ja MM-ralli on jo koettu, niin lähde mukaan seuraamaan nopeatempoista moottoriurheilua, jossa kuskit ottavat todella mittaa toisistaan radalla.

Lisätiedot ja varaukset: sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

 

Hintaan sisältyy

 

 • suorat edestakaiset lennot Air Balticilla Riikaan
 • lentokenttäkuljetukset
 • kahden yön (pe-su) majoitus Rixwell Terrace Design Hotel ****
 • hotelliaamiainen
 • ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina
 • Sector A-katsomoliput molempina päivinä
 • GRX tiimin virallinen lippis nimikirjoituksin
 • Kahvitarjoilu tiimin pilttuussa (lauantai)
 • Meet & Greet -tapaaminen kuljettajien ja Marcus Grönholmin kanssa
 • Marcus esittelee lajia ryhmällemme ja kertoo viimeisimmät kuulumiset tallin sisäpiiristä.
 • Suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla
 • Verot

Lisämaksusta

Yhden hengen huone lisämaksu + 80€

Majoitus

Rixwell Terrace Design Hotel ****

Neljän tähden Rixwell Terrace Design Hotel sijaitsee Riian jugendtyylisellä suurlähetystöalueella, joka tunnetaan myös kaupungin hiljaisena keskustana. Vanhakaupunki ja Riika-areena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 13.9. - sunnuntai 15.9.2019

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna