Puutarhamatkat

Puutarhamatka Skotlantiin

Ajankohta
7.6. - 14.6.2020
Kesto
8 päivää
Kohde
Skotlanti
Hinta
2015 € / 2075 €
Varaa matka

Ylämaan helmet ja Edinburgh

Lähde kanssamme Kotipuutarha-lehden huippusuositulle lukijamatkalle Skotlantiin!

Jylhät maisemat ja upeat puutarhat ovat unohtumattoman matkamme ainekset. Kiertomatka toteutetaan jo kolmannen kerran, nyt osittain uudistetulla ohjelmalla. Matkalla mukana sekä suomenkielinen paikallisopas että Kotipuutarha-lehden edustaja.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • suorat Finnairin lennot Hki–Edinburgh–Hki
  •  lento- ja turistiverot (marraskuu 2019)
  • 7 yötä hotellissa, jaettu 2 hengen huone
  • ateriat: 7 hotelliaamiaista, 2 lounasta, 2 illallista
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet
  • ohjelman mukaiset bussikuljetukset
  • lehden edustaja ja suomalainen opas mukana koko matkan ajan

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 435 €
  • ruokajuomat
  • muut palvelut

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 7.6. - sunnuntai 14.6.2020

7.6. sunnuntai | Helsinki – Edinburgh – Perth

Finnairin lento Helsinki–Edinburgh klo 16.35–17.15. Kuljetus Perthiin, jossa kevyt tervetuloillallinen hotellissa. Perth, The Royal George Hotel (1 yö).

8.6. maanantai | Perth – Aberdeen – Inverness

Aamiaisen jälkeen vierailu löytöretkien kasviaarteista syntyneessä Branklyn Gardenissa ja alppiruusuistaan tunnetussa yksityispuutarhassa. Iltapäivällä Blair Castle ja sen upea puutarha.
Inverness, Penta Hotel (2 yötä).

9.6. tiistai | Inverness – Poolewe – Durnamuck – Inverness

Lähtö aamulla luoteisrannikolle, jossa käymme Inverewen puutarhassa. Yhteinen kevyt lounas. Iltapäivällä vuorossa on komeissa maisemissa sijaitseva syrjäinen yksityispuutarha, jonka omistaja on puutarhuri ja keräilee eteläafrikkalaisia kasveja.

10.6. keskiviikko | Inverness – Fort William

Aamiaisen jälkeen käymme yksityispuutarhassa Beaulyn lahden rannalla ja pistäydymme ostoksilla puutarhamyymälässä. Iltapäivällä ajamme kaunista Loch Nessin rantatietä Fort Williamiin. Matkan varrella katsomme merkittävät nähtävyydet. Yhteinen kevyt lounas.
Fort William, Moorings Hotel (1 yö).

11.6. torstai | Fort William – Loch Lomond

Ensimmäinen kohteemme on pieni, puolivilli yksityispuutarha, jonka jälkeen vierailemme Inverarayn linnan hienossa puutarhassa. Iltapäivällä vierailu Ardkinglasin arboretumissa. Matka jatkuu maisemareittiä Loch Lomond -järvelle, jossa yövymme.
Luss, Lodge on Loch Lomond (1 yö).

12.6. perjantai | Luss – Fintry – Edinburgh

Aamupäivällä vierailemme moniosaisessa yksityispuutarhassa, joka on vuosien aikana rakennettu kukkulan rinteille. Edinburghiin saavumme iltapäivällä, jolloin teemme kiertoajelun bussillamme kaupungin keskustassa tutustuen sen historiaan ja keskeisiin paikkoihin.
Edinburgh, Motel One (2 yötä).

13.6. lauantai | Edinburgh

Vapaapäivä. Aamulla halukkaille noin kahden tunnin opastettu kävelykierros vanhassa kaupungissa.

14.6. sunnuntai | Edinburgh – Helsinki

Aamiaisen jälkeen vierailemme cottage-puutarhassa Edinburghin lähellä. Lounasaikaan siirrymme Edinburghin kasvitieteelliseen puutarhaan odottelemaan lähtöä lentokentälle. Lento Edinburgh–Helsinki klo 18.00–22.30.

Huom! Koska puutarhat ovat laajoja, matka ei sovellu liikuntaesteisille.

Matkan hinta on Kotipuutarhan tilaajille* 2.015 euroa, muille 2.075 euroa.

Yhden hengen huonelisä 435 €

* Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen on tilaus voimassa, kun matkan loppulasku erääntyy.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 20 hlöä. Hinnat perustuvat marraskuussa 2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna