Puutarhamatkat

Puutarhamatka Skotlantiin

Ajankohta
2.6. - 9.6.2022
Kesto
8 päivää
Kohde
Skotlanti
Hinta
2110 €
Varaa matka

Ylämaan helmet ja Edinburgh

Lähde kanssamme Kotipuutarha-lehden huippusuositulle lukijamatkalle Skotlantiin!

Jylhät maisemat ja upeat puutarhat ovat unohtumattoman matkamme ainekset. Kiertomatka toteutetaan jo kolmannen kerran, nyt osittain uudistetulla ohjelmalla. Matkalla mukana sekä suomenkielinen paikallisopas että Kotipuutarha-lehden edustaja. Lehden tilaajille matkan hinta on 2045 €. Tilauksen pitää olla voimassa, kun loppumaksu erääntyy.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • suorat Finnairin lennot Helsinki–Edinburgh–Helsinki, lähtöselvitettävät matkatavarat
 • lento- ja turistiverot (elokuu 2021)
 • 7 yötä hotelleissa, jaetuissa 2 hengen huoneissa
 • ateriat: 7 hotelliaamiaista, 3 illallista, 2 lounasta sisältäen ruokajuomina vesi + tee/kahvi 
 • ohjelman mukaiset vierailukohteet, sisäänpääsyt ja opastukset
 • ohjelman mukaiset tilausajokuljetukset
 • suomalainen matkanjohtaja kohteessa koko matkan ajan
 • Kotipuutarha-lehden edustaja mukana koko matkan ajan

Lisämaksusta

 • ruokajuomat (paitsi vesi)
 • yhden hengen huonelisä 435 €. Ilman huonekaveria matkustavan tulee ottaa yhden hengen huone.
 • ennakkoon varatut istumapaikat Finnairin lennoille
 • muut palvelut

Majoitus

Kiertomatkan hotellit

2.–3.6. Royal George Hotel, Tay Street, Perth PH1 5LD
3.–5.6. Pentahotel Inverness, 63 Academy Street, Inverness IV1 1LU
5.–6.6.  Alexandra Hotel, The Parade, Fort William PH33 6AZ
6.–7.6. Lodge on the Loch Lomond, Loch Lomond, Luss, G83 8PA
7.–9.6. Motel One Edinburgh Princes, 10-15 Prince´s Street, Edinburgh EH2 2AN

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 2.6. - torstai 9.6.2022

2.6. │ Edinburgh – Perth

Finnairin lento Helsinki–Edinburgh klo 16.35–17.15. Kuljetus Perthiin, jossa kevyt tervetuloillallinen hotellissa. – Yöpyminen The Royal George Hotel, Perth (1 yö).

3.6. │ Perth – Inverness

Aamiainen ja uloskirjautuminen hotellista. Kuljetus löytöretkien kasviaarteista syntyneeseen Branklyn Gardeniin, johon tutustumme opastetusti kahdessa ryhmässä. Omaa aikaa. Aamupäivän päätteeksi siirrymme Scone Palaceen, jonka puutarhaan tutustumme opastetusti. Omakustanteinen lounas. Iltapäivällä tutustumme vielä  rhododendroneistaan tunneettuun yksityispuutarhaan ennen saapumista Invernessiin. Majoittuminen, ilta vapaa. – Yöpyminen Pentahotel Inverness (2 yötä)

4.6. │ Länsirannikko

Ajamme maisematietä länsirannikolle, jossa kohteena Inverewen maisemapuutarha ja potager, joihin tutustumme omatoimisesti. – Yhteinen keittolounas voileipineen puutarhan ravintolassa. Iltapäivällä on vuorossa komeissa maisemissa sijaitseva puutarhurin yksityispuutarha. Paluu Invernesiin, ilta vapaa.

5.6. │ Inverness – Fort William

Aamupäivän käyntikohteemme uloskrijautumisen jälkeen on Oldtown of Leys Garden Invernessissä. Yhteisen keitto- ja voileipälounaan jälkeen ajamme kaunista Loch Nessin rantatietä Fort Williamiin. Matkan varrella käymme eräässä puutarhassa ja katsastamme merkittävät nähtävyydet reitin varrella.  – Yöpyminen Fort Williamissa, Alexandra Hotel (1 yö).

6.6. │ Fort William – Loch Lomond

Päivän aikana ohjelmassa Inveraryn  linnan puutarha, yksityinen metsäpuutarha sekä Ardkinglashieno arboretum. – Yöpyminen Loch Lomond -järven rannalla hotellissa Lodge on the Loch Lomond (1 yö). Yhteinen illallinen.

7.6. │ Kohti Edinburghia

Matkalla kohti Edinburghia käymme useasta puutarhahuoneesta koostuvassa laajassa yksityispuutarhassa. Edinburghiin saavumme iltapäivällä, jolloin teemme kiertoajelun bussillamme kaupungin keskustassa tutustuen sen historiaan ja keskeisiin paikkoihin.  – Yöpyminen Motel One Edinburgh Princes (2 yötä).

8.6. │ Vapaapäivä Edinburghissa

Vapaapäivä Edinburghissa. Aamulla on halukkaille noin kahden tunnin opastettu kävelykierros vanhassa kaupungissa sen keskeisiin nähtävyyksiin tutustuen. – Yhteinen läksiäisillallinen.

9.6. │ Edinburgh – Helsinki

Aamiaisen jälkeen vierailemme yksityisessä cottage-puutarhassa Edinburghin lähellä. Lounasaikaan siirrymme kasvitieteelliseen puutarhaan odottelemaan lähtöä lentokentälle. Omatoiminen tutustuminen ja lounas. Kuljetus lentokentälle, Finnairin lento Helsinkiin klo 18.00–22.35.

Huom! Koska puutarhat ovat laajoja, matka ei sovellu liikuntaesteisille.

* Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen on tilaus voimassa, kun matkan loppulasku erääntyy.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden hinnantarkistukseen valuuttakurssimuutoksissa. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 30 hlöä.

Peruutusehdot:

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

 • Jos matka perutaan 3.3.2022 mennessä, peruutuskulu on 160 €
 • Jos matka perutaan viimeistään 17.5.2022, peruutuskulu on 300 €
 • Jos matka perutaan 17.5.2022 jälkeen, peruutuskulu on 100 %.

Suosittelemme henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Hinnat perustuvat elokuussa 2021 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos sekä lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna