Puutarhamatkat

Puutarhamatka Hollantiin

Ajankohta
8.8. - 11.8.2019
Kesto
4 päivää
Kohde
Hollanti
Hinta
1275 € /1325 €
Varaa matka

Puutarhamatka Hollantiin

Paljon kiitosta saanut Kotipuutarha-lehden matka Hollannin kauneimpiin puutarhoihin on tulossa myös ensi elokuussa. Varaa paikkasi ja lähde mukaan! Matkalla on mukana paikallisen suomenkielisen oppaan lisäksi Kotipuutarha-lehden edustaja.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • suora lento Helsinki–Amsterdam–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset ja vierailut
 • ateriat: 2 x lounas ja 8.8. lounaspaketti, illallinen 8.8.
 • suomalaisen paikallisoppaan palvelut koko matkan ajan kohteessa
 • lehden edustaja mukana koko matkan ajan
 • toimisto- ja palvelumaksut

Matkan hinta Kotipuutarha-lehden tilaajille 1275 €, muille 1325 €. Ilmoita matkan varauksen yhteydessä oletko tilaaja.

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 180 €
 • ennakkoon varatut istumapaikat Finnairin lennoille
 • ruokajuomat
 • muut palvelut

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 8.8. - sunnuntai 11.8.2019

8.8. torstai | Helsinki – Amsterdam – Zwolle

Finnairin lento Helsinki-Amsterdam 8.10-9.40. Opas on ryhmää vastassa lentokentällä, josta matka jatkuu puutarhakohteisiin. Lounaspaketit bussissa (sis. sämpylä, juoma, hedelmä, perunalastuja). Päivän puutarhakohteet: Lipkje Schat, De Stekketuin (Wies Voesten) ja Geke Rook. Puutarhoissa pääsette näkemään huolellisesti valittujen perennoiden ja leikattujen pensaiden muodostamat värien ja muotojen leikin. Lisäksi ihaillaan suloisen romanttista cottage-puutarhan tunnelmaa. Majoittuminen Zwollen hotelliin ja yhteinen illallinen klo 19.00.

9.8. perjantai | Zwollen ympäristö

Aamiaisen jälkeen lähtö klo 8.30 hotellilta puutarhavierailuille, päivän kohteet: De Vijvertuinen van Ada Hofman, Priona Tuinen, Mien Ruys Tuinen. Tutustuminen laajaan, yli 50 lammen yksityiseen vesipuutarhaan sekä Hollannin kuuluisimman puutarhasuunnittelijan perintöön 30 erilaisessa puutarhahuoneessa. Yhteinen lounas päivän aikana.

10.8. lauantai | Zwolle – Arnhem

Aamiaisen jälkeen lähtö klo 8.30 hotellilta puutarhavierailuille: PlantZoentje (Anja Broekhuis), De Wiersse (Laura ja Peter Gatacre), taimisto De Boschhoeve (Dineke Logtenberg). Tutustumista klassisen maisemapuutarhan periaatteisiin sekä hyöty- ja koristekasvien yhdistelyyn. Yhteinen lounas päivän aikana. Yöpyminen Arnhemissa.

11.8. sunnuntai | Arnhem – Amsterdam – Helsinki

Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta puutarhavierailuille, De Tuinen van Appeltern. Puutarha on yksi Hollannin laajimmista ideapuutarhoista, jonka noin 200 mallipuutarhasta on helppo poimia ideoita myös omaan kotipihaan. Omakustanteinen lounas, jonka jälkeen käynti perennapuutarhassa De Vlinderhofissa. Kuljetus Amsterdamin lentokentälle, josta lento Helsinkiin klo 18.50-22.10.

Lennot
AY1301 08.08. Helsinki-Amsterdam klo 08.10-09.40
AY1306 11.08. Amsterdam-Helsinki klo 18.50-22.10

Majoitus
08.-10.8.
Bilderberg Wientjes Zwolle ***+ Stationsweg 7, 8011 CZ Zwolle
Hotelli sijaitsee Zwollen keskustassa vanhassa rakennuksessa, joka on aikanaan ollut aatelistalo. Ydylliseen keskiajan ydinkeskustaan kävelee muutamassa minuutissa.
Hotellin yhteydessä on suosittu Grand Café seka ravintola, jossa erinomainen ranskalainen keittiö. Jos sää suosii hotellin terassilla voi nautiskella juomista. Viihtyisät huoneet on varusteltu 4* hotellin perusmukavuuksin kuten taulu TV, teen ja kahvin keitin ja hotellissa on ilmainen WIFI.

10.-11.8.
Holiday Inn Express Arnhem *** Nieuwe Oeverstraat 50, 6811 JB Arnhem
Hotellilla hyvä sijainti Arnhemin keskustassa. Huoneissa perusmukavuuksien lisäksi tv, Wi-Fi, teen ja kahvinkeittovälineet ja äänieristys. Hotellissa on aamiaishuone ja baari.

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat joulukuussa 2018 voimassa olleisiin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 25.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Kuvia

Puutarhamatka Hollantiin kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna