Puutarhamatkat

Puutarhamatka Cotswoldsiin

Ajankohta
27.6. - 1.7.2022
Kesto
5 päivää
Kohde
Englanti
Hinta
1805 €
Varaa matka

Englantilaista idylliä parhaimmillaan

Lähde kanssamme Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle Cotswoldsiin!

Tutustu kanssamme kauneudestaan kuuluisan Cotswoldsin alueen ihaniin puutarhoihin, pittoreskeihin pikkukyliin ja sydänkesän muhkeaan kukkarunsauteen. Matkalla ovat mukana sekä suomenkielinen matkanjohtaja-opas että Kotipuutarha-lehden edustaja. Kotipuutarha-lehden tilaajille matkan hinta on 1760 €. Tilauksen on oltava voimassa loppumaksun erääntyessä.

PERUUTUSEHDOT:

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen. * Jos matka perutaan 29.3.2022 mennessä, on peruutuskulu 160 €. * Jos matka perutaan viimeistään 10.6.2022, on peruutuskulu 300 €. * Jos matka perutaan 10.6.2022 jälkeen, on peruutuskulu 100 %.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • yhteinen aamiainen lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen
 • Finnairin lennot Helsinki–Lontoo–Helsinki, lähtöselvitettävät matkatavarat
 • lentoverot ja joulukuussa 2021 tunnetut turistiverot
 • 4 yötä hotelleissa, jaetuissa 2 hengen huoneissa
 • ateriat: hotelliaamiaiset, 2 lounasta, 3 illallista, iltapäiväteekohteiden tarjoilut
 • kuulokkeet
 • ohjelman mukaiset tutustumiskohteet
 • ohjelman mukaiset bussikuljetukset
 • suomalainen matkanjohtaja-opas kohteessa
 • Kotipuutarha-lehden edustaja mukana koko matkan ajan

Lisämaksusta

 • yhden hengen huonelisä 280 €
 • ruokajuomat (paitsi pöytävesi)
 • ennakkoon varatut istumapaikat Finnairin lennoilla
 • muut palvelut

Majoitus

Kiertomatkan hotellit

27.-29.6. The Wood Norton Hotel & Restaurant, Worcester Road, Evesham, Worcestershire WR11 4YB

29.-30.6. Stratton House Hotel, Gloucester Road, Cirencester GL7 2LE

30.6.-1.7. Apex Hotel Bath, James St. W, Bath BA1 2DA

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 27.6. - perjantai 1.7.2022

27.6. | Helsinki – Lontoo – Evesham 

Aamiainen lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen. Finnairin lento Helsinki–Lontoo klo 8.00–9.10. Kuljetus lentokentältä kasvikeräilijän pieneen cottage-puutarhaan. Kevyt lounas. Sen jälkeen Blenheimin palatsi ja Capability Brownin kuuluisa maisemapuutarha. – Majoitus ja päivällinen maaseutukartanossa The Wood Norton**** (2 yötä), jossa myös kaunis ruusutarha. Yhteinen päivällinen hotellissa.  

28.6. |  Pohjois-Cotswold 

Aamupäivän ensimmäinen käyntikohde on Batsford Arboretum, jossa teemme kierroksen opastetusti tutustuen puulajipuiston harvinaisuuksiin. Omakustanteinen lounasmahdollisuus. Historialliseen Hidscote Manorin arts & crafts -puutarhaan ja sen puutarhahuoneiden labyrinttiin tutustumme omaan tahtiin. Kiftsgaten puutarhakäynnin jälkeen kuljetus takaisin hotellille. Yhteinen päivällinen.

29.6. | Evesham – Cirencester 

Aamulla uloskirjautuminen ja tutustuminen vanhan vesimyllyn ympärille rakennettuun Mill Dene -puutarhaan. Sen jälkeen käynti Temple Guiting Manor House Gardeniin, jossa puutarhaan tutustumisen jälkeen nautimme lounaan. Täältä siirrymme Westwell Manoriin, jonka puutarhoihin tutustumme opastetusti. – Vielä ennen saapumistamme majapaikkaamme Cirencesterin kaupungin laidalla teemme pysähdyksen pittoreskissa Biburyssä, kuvaustauko. – Majoittuminen Hotel Stratton Houseen*** (1 yö). – Ilta vapaa. 

30.6. | Cirencester – Bath 

Aamiaisen jälkeen vierailu erään kartanon osittain japanilaistyylisessä puutarhassa. Puutarhassa High Tea -tarjoilu, saamme kahvia/teetä sekä voileipiä, kakkuja ja skonssejaIltapäivälla saavumme historialliseen Bathin kaupunkiin, jossa on loppupäivä vapaa. Halukkaille noin tunnin opastettu kävelykierros kaupungin vanhan keskustan tärkeimmissä kohteissa. Majoitus Francis Hotel**** (1 yö). – Yhteinen läksiäisillallinen.

1.7. | Bath – Lontoo – Helsinki 

Aamupäivällä tutustuminen The Old Rectoryyn, joka on Englannin kauneimmaksi äänestetty pappilan puutarha. Kahvi-/teetarjoilu. Sen jälkeen suuntaamme RHS Wisleyn puutarhaan, jossa ehdimme tutustua keskeisiin alueisiin, nauttia omakustanteisen lounaan sekä katsastaa puutarhamyymälän ja kirjakaupan valikoimat. Kuljetus Lontoon Heathrow´n lentokentälle, paluulento Helsinkiin Finnair klo 18.1023.00. 

Huom! Koska puutarhat ovat laajoja, matka ei sovellu liikuntaesteisille.

* Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen on tilaus voimassa, kun matkan loppulasku erääntyy.

Hinnat perustuvat joulukuussa 2021 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden hinnantarkistukseen valuuttakurssimuutoksissa.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 25 hlöä. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna