COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Puutarhamatkat

Puutarhamatka Cotswoldiin

Ajankohta
27.6. - 1.7.2022
Kesto
5 päivää
Kohde
Englanti

Englantilaista idylliä parhaimmillaan

Lähde kanssamme Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle Cotswoldiin!

Tutustu kanssamme kauneudestaan kuuluisan Cotswoldin alueen ihaniin puutarhoihin, pittoreskeihin pikkukyliin ja sydänkesän muhkeaan kukkarunsauteen. Matkalla mukana on sekä suomenkielinen paikallisopas että Kotipuutarha-lehden edustaja.

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki–Lontoo–Helsinki
  • lentoverot ja tammikuussa 2021 tunnetut turistiverot
  • 4 yötä hotellissa, jaettu 2 hengen huone
  • ateriat: hotelliaamiaiset, 2 lounasta, 3 illallista, iltapäiväteekohteiden tarjoilut
  • ohjelman mukaiset vierailukohteet
  • ohjelman mukaiset bussikuljetukset
  • lehden edustaja mukana koko matkan ajan, suomalainen opas kohteessa

Lisämaksusta

  • ruokajuomat
  • muut palvelut

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 27.6. - perjantai 1.7.2022

Päivä 1. | Helsinki-Lontoo-Evesham 

Finnairin lento Helsinki–Lontoo klo 8.00–9.10. Kuljetus lentokentältä kasvikeräilijän pieneen cottage-puutarhaan. Sen jälkeen Blenheimin palatsi laajoine maisemapuutarhoineen. Yhteinen keitto- ja voileipälounas.   

Majoitus ja päivällinen maaseutukartanossa, The Wood Norton**** (2 yötä), jossa myös kaunis ruusutarha. Yhteinen illallinen hotellissa.  

Päivä 2. | Pohjois-Cotswold 

Aamiaisen jälkeen vierailemme kahdessa viehättävässä ja monipuolisessa yksityispuutarhassa, joista ensimmäisessä on kauniin koristepuutarhan lisäksi hieno keittiötarha. Kahvi/teetarjoilu. Toisen puutarhoista on kuuluista maisema-arkkitehti Jinny Blom suunnittellut historiallisen säätyöläistalon ympärille. Yhteinen lounas matkan varrella. Iltapäivän kohteemme on vanhan vesimyllyn ympärille rakennettu Mill Dene -puutarha. Yhteinen illallinen hotellissa.

Päivä 3. | Evesham-Cirencester 

Aamulla historiallinen arts& crafts-puutarha Hidcote Manor, joka tunnetaan erilaisten puutarhahuoneiden labyrinttina. Sen jälkeen Batsfordin arboretum, jossa on opastettu kierros sekä aikaa lounaaseen ja puutarhamyymälään. Myöhemmin iltapäivällä vielä taidevälittäjän yksityispuutarha, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Yöksi majoitumme Cirencesterin kaupungin laidalle,
Hotel Stratton House*** (1 yö). Yhteinen illallinen.  

Päivä 4. | Bath 

Teemme vierailun laajaan yksityispuutarhaan, josta osa on japanilaisten puutarhurien tekemä. Puutarhan kahvilassa aikainen iltapäivätee, johon kuuluu kahvia/teetä sekä voileipiä, kakkuja ja skonssejaIltapäivälla saavumme historialliseen Bathin kaupunkiin, jossa on loppupäivä vapaa. Halukkaille noin tunnin opastettu kävelykierros kaupungin vanhan keskustan tärkeimmissä kohteissa. Majoitus Francis Hotel**** (1 yö). 

Päivä 5. | Bath-Lontoo-Helsinki 

Aamupäivällä kulttuurimesenaatin yksityispuutarha, jonka on suunnitellut italialais-englantilainen Arabella Lennox-Boyd Kahvi/tee tarjoilu. Sen jälkeen suuntaamme RHS Wisleyn puutarhaan, jossa ehdimme tutustua keskeisiin alueisiin. Omakustanteinen lounas. Paluulento Helsinkiin Finnair klo 18.1023.00. 

Huom! Koska puutarhat ovat laajoja, matka ei sovellu liikuntaesteisille.

* Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen on tilaus voimassa, kun matkan loppulasku erääntyy.

Hinnat perustuvat tammikuussa 2021 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 25 hlöä. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Ateriat

 A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna