COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Puutarhamatkat

Puutarhamatka Chelsea Flower Show

Ajankohta
25.5. - 27.5.2022
Kesto
3 päivää
Kohde
Lontoo
Hinta
1115 € / 1145 €
Varaa matka

Puutarhamatka Chelsea Flower Show

Maailman tunnetuin puutarhatapahtuma kokoaa alan harrastajat taas toukokuussa Lontooseen poimimaan tuoreita ideoita puutarhasuunnitteluun ja kasvivalintoihin. Matkan aikana vierailemme lisäksi kolmessa erilaisessa yksityispuutarhassa sekä upeasti uudistetussa laajassa RHS Wisleyn puutarhassa. 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki–Lontoo/Heathrow–Helsinki, matkalaukut ruumaan.
 • Lentoverot ja syyskuussa 2021 tunnetut turistiverot.
 • 2 yötä hotellissa, jaettu 2 hengen huone.
 • 2 hotelliaamiaista, 2 lounasta.
 • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset ja päivälippu maanalaiseen.
 • Ohjelman vierailukohteet: 3 yksityispuutarhaa, RHS Wisleyn puutarha, Chelsean näyttely.
 • Suomalainen opas kohdemaassa 1. ja 3. päivänä, lehden edustaja mukana koko matkan ajan.

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huone 185 euroa. Viimeiseksi ilman huonekaveria ilmoittautuvan tulee varautua ottamaan yhden hengen huone
 • Paikkavaraukset lennoille meno- ja paluumatkoilla
 • Ruokajuomat
 • Muut palvelut
 • Muille kuin Kotipuutarha -lehden tilaajille hinta on 1145 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa. Tilaajaksi lasketaan henkilö, jonka kotiosoitteeseen tilaus on voimassa matkan loppulaskun lähtiessä.

Majoitus

Strathmore Hotel * * *

Strathmore Hotel on siisti ja kodikas boutique-hotelli South Kensingtonin kaupunginosassa. Hotelli sijaitsee mukavasti lähellä metroasemaa sekä Knightsbridgen kuuluisia kauppoja kuten esim. Harrod’sin tavarataloa. Hyde Parkiin on kävelymatkaa vain noin 10 minuuttia. Suora maanalaisyhteys Lontoon Heathrow’n lentokentälle läheiseltä Gloucester Roadin asemalta.

Hotelli oli alun perin Strathmoren jaarlin koti. Hän oli nykyisen kuningattaren isoisä. Hotelli on hyvin kodikas ja siinä on yksityiskodin tuntua. Katutasossa on aamiaishuone ja vastaanottotiski sekä pieni oleskelutila, jossa on mm. baari. Hotellissa on 77 huonetta, jotka ovat elegantisti sisustetut. Kaikissa huoneissa on modernit mukavuudet, kuten taulu-TV, ilmainen WiFi-internetyhteys sekä teen-/kahvinkeitin.

Osoite:  41 Queen’s Gate Gardens,  South Kensington
Lähin maanalaisasema: Gloucester Road 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

keskiviikko 25.5. - perjantai 27.5.2022

1. päivä | keskiviikko 25.5.

Kotipuutarhan edustaja Maija Stenman ottaa ryhmän vastaan Helsinki-Vantaan lentokentällä turvatarkastuksen luona. Lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen yhteinen aamiainen. Finnairin suora lento Helsinki–Lontoo/Heathrow klo 8.00–9.10.

Suomalainen oppaamme on meitä vastassa Heathrow’n tuloterminaalissa ja lähdemme omalla tilausajobussilla tutustumaan ensimmäiseen yksityispuutarhaan. Kohteemme on esikaupunkipuutarha, jossa täsmällisesti muotoon leikatut pensaat ja reunukset yhdistyvät perennojen ja kylvökukkien runsaaseen kukintaan. Toinen yksityiskohteistamme on villi ja vapaa cottage-puutarha, jossa keskeistä on värikylläisyys. Tiilien reunustamat istutusalueet ja lukuisat ruukkuistutukset tarjoavat paljon katseltavaa. Yhteinen lounas ennen hotelliin menoa.

Majoitumme South Kensingtonin kaupunginosassa keskeisellä paikalla, lähellä myymälöitä ja Harrodsin tavarataloa, Strathmore Hotel*** (2 yötä). Rakennus on aikoinaan ollut nykyisen kuningattaren isoisän, Strathmoren jaarlin kaupunkikoti.

2. päivä | torstai 26.5.

Aamiaisen jälkeen kokoonnumme hotellin aulassa ja lähdemme yhtenä ryhmänä läheiselle Gloucesterin metroasemalle, josta siirrymme yhdellä maanalaisella Sloane Squaren metroasemalle lähelle Chelsean näyttelyä. Chelsea Flower Show’n pitkä historia alkaa jo vuodesta 1913. Pandemian vuoksi näyttely jouduttiin peruuttamaan vuonna 2020 ja siirtämään syksyyn vuonna 2021, mutta nyt se on palannut perinteiselle paikalleen kevääseen ja odottaa vieraita ympäri maailmaa. Näyttely on samalla parhaiden puutarhasuunnittelijoiden ja sponsorien kilpailu, jossa juryn kultamitalilla palkitsemat puutarhat saavat runsaasti huomiota ja mainetta osakseen. Tutustumme laajaan näyttelyyn kukin omaan tahtiin. Myöhään iltapäivällä kokoonnumme sovitulle paikalle ja palaamme taas yhdessä maanalaisella hotelliin. Halutessa näyttelyyn voi jäädä pitempäänkin ja tulla omin neuvoin takaisin hotelliin.

3. päivä | perjantai 27.5.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme tilausbussillamme vielä yhteen hienoon yksityispuutarhaan Richmondissa, Lontoon liepeillä. Puutarha on alkujaan ollut muurien ympäröimä hedelmätarha, mutta nyt siellä kasvavat ruusut, kärhöt ja erilaiset perennat sekä vanhoja puita, kuten mulperi. Leikatut marjakuuset ja puksipuut sekä pergola luovat puutarhaan rakennetta. Puolilta päivin jatkamme RHS Wisleyn puutarhaan, jossa tutustumme omaan tahtiin sen uudistettuihin osastoihin, syömme lounasta ja teemme tuliaisostoksia myymälässä.

Paluulento Lontoo/Heathrow–Helsinki klo 18.10–23.00.

Maksuehto

Ennakkomaksu on 400 e/hlö erääntyy heti, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua=13.4.2022.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 e/muutos sekä palveluntarjoajien perimät kulut.

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

 • Jos matka perutaan 19.2.2022 mennessä, peruutuskulu on 160 € sekä mahdolliset palveluntuottajien kulut.
 • Jos matka perutaan 21.4.2022 mennessä, peruutuskulu on 250 € sekä mahdolliset palveluntuottajien kulut.
 • Jos matka perutaan 22.4.2022 jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Kon-Tiki Tours Ltd. Matka toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 25 henkeä. Pidätämme oikeuden matkanjärjestäjästä riippumattomista syistä tehtäviin aikataulu- ja retkikohdemuutoksiin sekä hinnantarkastukseen valuuttakurssien, polttoainekulujen, lentoverojen tai viranomaismaksujen muuttuessa.

Huom! Kotipuutarha-lehden lukijamatkalle osallistuminen edellyttää todistusta vähintään kahdesta rokotuksesta, puolen vuoden sisällä sairastetusta koronasta tai juuri otetusta (alle 72 h ennen lähtöä) negatiivisesta koronatestistä.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna