Jalkapallo

Pukkiparty Norwichissa

Ajankohta
17.1. - 19.1.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Englanti
Hinta
980€
Varaa matka

Norwich-Bournemouth 18.1.

Järjestämme yhdessä Valioliiga.com:n kanssa lukijamatkan Norwichiin seuraamaan Pukkipartyä Bournemouthin kustannuksella. Majoitumme Lontooseen, josta bussikuljetus ottelupäivänä Norwichiin otteluun ja takaisin. Mikäli ottelupäivä siirtyy, muuttuu aikataulukin sen mukaan ja mahdollisesti hinta. Mutta siihen asti mennään kuin alla.

Lisätiedot ja varaukset: sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

 

 

Varaa matka

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
  • majoitus Holiday Inn Regents Park **** Lontoossa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa
  • Hospitality ottelulippu Norwich-Bournemouth-otteluun, sis. ruokailun, otteluohjelman yms.
  • lentokenttäkuljetukset
  • ottelukuljetukset bussilla Norwichiin ja takaisin
  • suomalainen matkanjohtaja mukana matkalla
  • verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huonelisä 120 €/henkilö

Majoitus

Holiday Inn Regents Park ****

Holiday Inn Regents Park on moderni 4 tähden hotelli, joka sijaitsee Lontoon sydämessä vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Regent’s Park -puistosta ja kahdesta metroasemasta. Hotellissa on baari, ravintola, 24h-vastaanotto ja huonepalvelu. Hotellissa on ilmainen WiFi. Hotelli sijaitsee Lontoon West Endin alueella vain 800 metrin päässä Oxford Streetin kaupoista ja Madame Tussaudin vahakabinetista.

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 17.1. - sunnuntai 19.1.2020

Tarkka matkaohjelma selviää, kun ottelun aika ja päivämäärä vahvistetaan.

Kuvia

Pukkiparty Norwichissa kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna