Jalkapallo

Ryhmämatka Arsenal-Norwich

Ajankohta
3.4. - 5.4.2020
Kesto
3 päivää
Kohde
Englanti
Hinta
850 €
Tee varaus

PUKKIPARTY IN LONDON

Lähde mukaan yhteistyökumppanimme Byyrin ryhmämatkalle Lontooseen!

Ensi kevään hauskin futismatka tehdään porukalla Arsenalin Emirates Stadiumille, missä Teemu Pukin Norwich haastaa Gunnersin.

Lontoon alueelta löytyy paljon futisjoukkueita, joten reissun aikana on mahdollisuus nähdä muitakin pelejä päämatsin lisäksi.

Jos haluat kokea brittifutiskulttuuria hyvässä porukassa niin lähde mukaan!

Aikataulu vahvistuu kun ottelun ajankohta vahvistetaan. Matka toteutuu mikäli saadaan vähintään 12 lähtijää kasaan.

Matka on myynnissä 31.1. asti tai niin kauan kuin lippuja saatavilla.

Hinta voi vaihdella lippujen saatavuuden mukaan joten varaa reissusi nyt niin hinta pitää.

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki
  • majoitus Copthorne Tara Kensington **** Lontoossa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa
  • ottelulippu Arsenal- Norwich-otteluun
  • lentokenttäkuljetukset
  • Byyrin matkanjohtajat mukana matkalla
  • verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huonelisä 120 €/henkilö

Majoitus

Copthorne Tara Kensington

Hotellin vierestä löytyy muun muassa Kensingtonin puisto ja ostoskatu, lähellä ovat myös Royal Albert Hall sekä tavaratalot Harrods ja Selfridges. Lähin metroasema on High Street Kensington, jonne on 5 minuutin kävelymatka.

 

 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 3.4. - sunnuntai 5.4.2020

Tarkka matkaohjelma selviää, kun ottelun aika ja päivämäärä vahvistetaan.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna