Yhdistysten omat matkat

Pro Opera Tukholma

Ajankohta
26.9. - 29.9.2024
Kesto
4 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
550/570 €
Varaa matka

Puccinin Tosca Tukholmassa 26.-29.9.2024

Risteily kauniiseen Tukholmaan ja musiikillinen elämys Kungliga Operassa, Puccinin Tosca! Niistä aineksista on tehty tämä Pro Operan syyskuinen pyrähdys naapuriimme. Paluumatkalla M/S Cinderellalla voi tanssahdella kevyesti Beatlesin tahdissa. Tervetuloa mukaan!

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Mies-/naispaikalle varaavan on varauduttava 1h-huoneen lisämaksuun, jos huoneluku ei mene tasan.

Hintaan sisältyy

 • Viking Linen merimatkat Helsingistä Tukholmaan
 • Tukholmassa majoitus jaetussa 2h-huoneessa aamiaisella
 • Ateriat laivalla: meriaamiainen x 2, buffet illallinen menomatkalla
 • Bussikuljetus Tukholmassa satamasta hotelliin ja takaisin
 • Oopperaliput Toscan esitykseen, permanto
 • verot, palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • Buffét illallinen paluumatkalle 44,50 €/hlö
 • Yhden hengen huoneen/hytin lisämaksu 170 €/hlö

Muille kuin Pro Operan jäsenille hinta on 570 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa. Alennus valitaan varausta tehdessä.

Majoitus

Hotel Freys

Mukava perheomisteinen hotelli Tukholman keskustassa Norrmalmilla. Hotellilta matkaa n. 15 kävelyminuuttia oopperatalolle.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 26.9. - sunnuntai 29.9.2024

26.9. torstai │ Risteily Tukholmaan (I)

Tavataan Katajanokan terminaalissa klo 15.30 alkaen. Viking M/S Gabriella lähtee klo 17.15 kohti Tukholmaa, majoittuminen A-luokan ikkunallisiin hytteihin. Klo 18.00 yhteinen buffetruokailu, ilta vapaa.

27.9. perjantai | Kungliga Opera huset – Puccinin Tosca (A)

Meriaamiainen laivalla. Saavutaan klo 10.00 Tukholmaan, bussikuljetus odottaa ja vie keskustassa sijaitsevaan hotelliin majoittumaan. Koska huoneet saadaan vasta iltapäivällä, on aamulla aikaa kierrellä keskustassa itsenäisesti, matkalaukut voi jättää hotellin laukkusäilöön. Kokoonnutaan hotellin aulaan klo 18 maissa ja lähdetään yhdessä kävellen (n. 15 min) Kuninkaalliseen oopperataloon katsomaan Puccinin Tosca-esitys, joka alkaa klo 19.00. Kävellen takaisin.

28.9. lauantai | vapaata ja kotiinpaluu laivalla (A)

Hotellin aamiainen ja päivä omatoimisesti Tukholmassa. Bussikuljetus noutaa ryhmän hotellilta klo 15.00 vieden Viking Linen satamaan. Paluumatka klo 16.30 M/S Cinderellan B-luokan sisähyteissä. Voit varauksen yhteydessä varata halutessasi buffét-illallisen lisämaksusta. Illan teemana laivalla on Beatles.

29.9. sunnuntai | Helsinki (A)

Meriaamiainen laivassa. Cinderella palaa Helsingin Katajanokalle aamulla 10.10.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Laiva Viking Line

26.9.2024 M/S Gabriella Helsinki-Tukholma klo 17.15-10.00+1
28.9.2024 M/S Cinderella Tukholma-Helsinki klo 16.30-10.10+1

Majoitukset

Menomatkalla:          M/S Gabriella A-luokan ikkunalliset hytit
Tukholmassa:            Freys Hotel | standart-huoneet
Paluumatkalla:          M/S Cinderella, B-luokan sisähytit

Ilmoittautumiset: 31.7.2024 mennessä

Maksuehto

Matkan koko maksu varauksen yhteydessä.

Matkavakuutus

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 18.6.2024 voimassa oleviin valuuttakursseihin ja hintatietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 18. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulu- ja ohjelma17:15muutoksiin sekä oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. valuuttakurssien, polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkanjärjestäjä ei vastaa siitä, jos matkaohjelmassa oleva matkan erikoisteemaan liittyvä vierailu-/ tutustumiskohde jää pois tai muuttuu syistä, jotka ovat matkanjärjestäjästä riippumattomia. Matkanjärjestäjä pyrkii tällaisissa tapauksissa järjestämään matkan teemaan liittyvän korvaavan kohteen.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.
 • HUOM! Varatuilla oopperalipuilla ei ole palautusoikeutta

Erityisehdot koskevat kuluttajille suunnattua matkapakettimyyntiä. Kuluttajamyynnin erityisehdot verkkosivuillamme https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna