Yhdistysten omat matkat

Pro Opera Barcelona

Ajankohta
8.11. - 11.11.2024
Kesto
4 päivää
Kohde
Barcelona
Hinta
1220/1240 €
Varaa matka

Gaudin Barcelona ja Verdin Kohtalon voima

Marraskuussa Barcelonassa usein on kaunista, aurinkoista ja sopiva lämpötila suomalaiseen makuun. Pro Operan matka suuntautuu Gaudin kauniisiin maisemiin ja katsomaan Verdin oopperaa Kohtalon voima (La forca del destino) Gran Teatre del Liceussa.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Mies-/naispaikalle varaavan on varauduttava 1h-huoneen lisämaksuun, jos huoneluku ei mene tasan.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lento Helsinki–Barcelona–Helsinki
 • ruumalaukku 23 kg + 8 kg käsimatkatavaraa
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
 • lentokenttäkuljetus kohteessa, tulokuljetuksella opas mukana
 • ateriat: 3 x aamiainen, 1 x tapasillallinen viinilasi+vesi
 • opastettu kierros Gaudin hengessä bussilla ja jalkaisin
 • oopperaliput La Forca del Destino -esitykseen, zone3
 • verot, palvelu- ja toimistomaksu

Lisämaksusta

 • muille kuin Pro Operan jäsenille hinta on 1240 €/hlö jaetussa 2h-huoneessa. Alennus valitaan varausta tehdessä.

Majoitus

Hotel Grupotel Gravina ***

Barcelonan ydinkeskustassa lähellä Katalonian aukiota ja La Ramblan kuuluisaa katua sijaitseva hyvä turistiluokan hotelli. Hotellin viimeisin remontti valmistui v 2013, jolloin huoneet ja niiden sisustus uusittiin täysin. Valoisissa ja selkeissä huoneissa varusteena mm. suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, talletus (maksullinen) ja laminaattiparketti. Koko hotellissa on maksuton WiFi -yhteys. Kokoustilat ryhmille, pieni aulabaari, buffetaamiainen.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 8.11. - maanantai 11.11.2024

8.11.2024 perjantai │ kohti Barcelonaa (I)

Finnairin suora lento Helsinki – Barcelona klo 17.05-20.05. Saavutaan Barcelonaan, kuljetus hotellille kirjautumaan ja yhteinen tapas-illallinen hotellin läheisyydessä, viinilasi ja vesi. Opas saattaa ryhmän ravintolaan, itsenäisesti palataan hotellille.

9.11.2024 lauantai | Gaudin Barcelona (A)

Aamiainen. Lähtö oppaan kanssa bussi-/kävelyretkelle Gaudin hengessä. Tutustumme Gaudin Casa Batllóon ja La Pedreraan sekä Sagrada Familjaan ulkoa päin ja lopuksi Park Güeliin, jossa jokainen voi itsenäisesti tutustua puistoalueeseen. Oppaamme opastaa puistolle asti kuulokkeiden avulla ja Gaudi kohteissa jalkaudutaan bussista ihastelemaan ja ottamaan valokuvia.  Kierros kestää n. 4,5 h. Palataan bussilla takaisin hotellille ja loppupäivä omaa aikaa.

10.11.2024 sunnuntai | Verdin Kohtalon voima -ooppera (A)

Aamiainen ja päivä omatoimisesti. Voit käydä shoppailemassa tai tutustumassa omin päin Barcelonan lukuisiin museoihin. Iltapäivällä n. klo 16.00 kokoonnutaan hotellin aulassa ja lähdetään kävellen oopperatalolle katsomaan illan esitystä Kohtalon voima, joka alkaa klo 17.00. Kävelen hotellille takaisin, ilta vapaa.

11.11.2024 maanantai | kotiin paluu (A paketti)

Aikainen herätys ja uloskirjautuminen hotellista. Otetaan aamiaispaketit mukaan, koska kuljetus lentokentälle lähtee jo klo 07.00. Kuljetuksella ei opasta mukana. Lento Helsinkiin 10.05-15.00.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Finnairin lennot

8.11.2024 AY1653 Helsinki – Barcelona klo 17.05-20.05
11.11.2024 AY1654 Barcelona – Helsinki klo 10.05-15.00

Varaukset 31.7.2024 mennessä.

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, erääntyy verkkokaupassa heti. Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua, eräpäivä 13.9.2024

Matkavakuutus Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hintaperuste

Hinnat perustuvat 17.6.2024 voimassa oleviin valuuttakursseihin ja hintatietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 18. Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. valuuttakurssien, polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkanjärjestäjä ei vastaa siitä, jos matkaohjelmassa oleva matkan erikoisteemaan liittyvä vierailu-/ tutustumiskohde jää pois tai muuttuu syistä, jotka ovat matkanjärjestäjästä riippumattomia. Matkanjärjestäjä pyrkii tällaisissa tapauksissa järjestämään matkan teemaan liittyvän korvaavan kohteen.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö
 • 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
 • 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
 • 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.
 • HUOM! Ostetuilla oopperalipuilla ei ole palautusoikeutta, sen kustannus lisätään peruutuskuluun.

Erityisehdot koskevat kuluttajille suunnattua matkapakettimyyntiä. Kuluttajamyynnin erityisehdot verkkosivuillamme https://www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Matkaohjelman soveltuvuus

Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna