Urheilumatkat

Prix d'Amerique

Ajankohta
24.1. - 27.1.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Pariisi
Hinta
1390 €

Pariisissa kohtaavat huippuravurit

Lähde mukaan viikonlopun kestävälle ryhmämatkallemme Pariisiin missä pääset kokemaan Hippodrome Vincennesin upean
ravikilpailun tunnelman. Sunnuntain kisoihin odotetaan saapuvaksi jopa 40.000 ihmistä. Pakettiin sisältyy paikat katsomossa ja lounas nautitaan lähtösuoran Panorama-ravintolassa. Majoitumme hyvien kulkuyhteyksien päähän lähelle Gare de Lyonia. Lauantaina on omaa ohjelmaa, jolloin ehtii tutustua hyvin myös Pariisin nähtävyyksiin. Kävelymatkan päässä sijaitsee Bercy Village, jonka vanhoihin viinimakasiineihin on kunnostettu useita laadukkaita ravintoloita.

Tervetuloa mukaan!

Varaa matkasi 22.11. mennessä: sales@bjork-bostrom.fi
Tiedustelut: Sari Saxman 040-778 2648

 

Hintaan sisältyy

  • suora lento Helsinki – Pariisi – Helsinki turistiluokassa
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa 4-tähden hotellissa
  • aamiainen
  • Hippodrome Vincennes -sisäänpääsylippu
  • istumapaikka katetussa katsomossa
  • lounas Panoraama-ravintolassa
  • Björk & Boströmin matkanjohtajan palvelut matkan aikana
  • verot

 

Lisämaksusta

  • 1 -hengen huoneen lisähinta 380 €

Maksuehto
Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Majoitus

Neljän tähden hotelli

Majoitumme 4-tähden hotelliin lähelle Gare de Lyon -asemaa, jonne on Charles De Gaullen -lentoasemalta noin 23 km. Lähialueelta pääsee metrolla 10 minuutissa Pariisin keskustaan. Pariisilaisten suosiossa oleva Bercy Village on kävelymatkan päässä. Matkan voi taittaa myös metrolla, jolloin jäädään pois Cour Saint-Emilionin metroasemalla. Lähellä sijaitsevalta Gare de Bercyn juna-asemalta pääsee nopeiten Joinville-le-Pont RER -junalla 77 Hippodrome Vincennes -raviradalle, josta on enää muutaman minuutin kävely raviradalle.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 24.1. - maanantai 27.1.2020

Prix D’Amerique | Hippodrome Vincennes

 

Prix d’Amérique on monin tavoin erityinen kilpailu ravimaailmassa. Se on Ranskan suurin ravikilpailu ja sitä pidetään eräänlaisena lämminveristen maailmanmestaruuskilpailuna.

Jo itse Vincennesin ravirata on ainutlaatuinen. Radan profiiliin kuuluu jopa 12 metrin korkeuserot etu- ja takakaarteen välillä. Rata koostuu kahdesta eri radasta, jotka ovat osittain yhdistettyjä. Lähtö kilpaan tapahtuu erilliseltä kiihdytyssuoralta, josta hevoset jatkavat radan ensimmäiseen kaarteeseen ja ensimmäiseen 6 metrin nousuun. Siitä ryhmitytään radan pitkälle etusuoralle, joka juostaan alamäkeen. Etusuoran jälkeisessä kaarteessa rata alkaa taas hiljalleen nousta. Takasuoralla juostaan koko matka ylämäkeen ja maaliin päästään, kun lähtösuoran jälkeinen kaarre ohitetaan toisen kerran.

Haastetta kisaan tuo suuri osallistujamäärä, jolloin ajotyyli poikkeaa kovasti yleisestä eurooppalaisesta ajotyylistä. Ohjastajat tekevät rankkojakin ratkaisuja kilpailun edetessä, jotta eivät ajokkinsa kanssa jäisi muun hevosmassan taakse maalisuoralle tultaessa. Kilpailuissa juostaankin usein jopa 4–5 hevosta rinnakkain. Radan profiili, kilpailun 2 700 metrin matka ja ajotyyli muodostavatkin yhdessä haastavan kokonaisuuden, jonka voittajaa voidaan hyvällä syyllä juhlia yhtenä vuoden parhaista ravureista.

24.1. perjantai | lento Pariisiin

Bussikuljeus hotellille ja majoittuminen. Halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan opastuksella Bercy Villageen illalliselle.

25.1. lauantai | omaa ohjelmaa

Omaa ohjelmaa. Hotellin lähellä sijaitsevalta Bercyn metroasemalta pääsee helposti eri puolille Pariisia. Pariisin metroverkosto on selkeä ja linjat ovat merkitty sekä numeroin että värikoodein. Esimerkiksi Eiffelin Tornille pääsee yhdellä metron vaihdolla ja lähellä sijaitsevalta Gare de Lyon -juna-asemalta menee RER A juona suoraan Riemukaarelle. Halukkaat voivat lähteä matkanjohtajan kanssa vapaamuotoiselle päiväretkelle.

26.1. sunnuntai | Prix d’Amerique 2020

Menemme yhdessä julkisilla kulkuneuvoilla raviradalle, jonne on noin 30 min bussilla. Juna lähtee Gare de Bercyn asemalta ja sillä pääsee lähelle tapahtuma-aluetta, josta on vain muutaman minuutin kävely.

Matkapakettiin sisältyy lounas raviradan Panorama-ravintolassa.

27.1. maanantai | paluulento

Bussikuljetus hotellilta lentokentälle. Charles de Gaullen -lentokentälle on vain 23 km, mutta varaamme matkaan runsaasti aikaa aamuruuhkista johtuen. Aikataulu tarkentuu myöhemmin. Kentällä on hyvä olla 2 tuntia ennen koneen lähtöä.

Lennot: Finnair

24.1. menolento:  AY1577   Helsinki – Pariisi CDG   16:05 – 18:10
27.1. paluulento:  AY1572   Pariisi CDG – Helsinki   10:50 – 14:50

Matkavakuutus

Tarkista, että sinulla on voimassa oleva ja tarpeeksi kattava matkavakuutus peruutusturvalla.

Maksuehto

Ennakkomaksu 50 %:  7 pv
Loppumaksu 50%:  2 kk ennen matkaa

Hintaperuste

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Björk & Boström Urheilumatkoista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Matkan hinta edellyttää minimi 20 hengen ryhmää. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Alustava matkaohjelma tarkentuu vielä lähempänä matkaa.

Kuvia

Prix d'Amerique kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna