Wellness-matkat

Portugalin Sintra Casa do Valle

Ajankohta
2.9. - 9.9.2023
Kesto
8 päivää
Kohde
Portugali
Hinta
1985 €
Varaa matka

Äiti & Tytär -viikko ihanassa Casa do Vallessa

Unohda arki ja uppoudu Sintran satumaiseen kaupunkiin, metsiin, kallioihin ja kujiin! Lähde kanssamme tallettamaan valon energiaa joogan, hengityksen ja läsnäolon voimalla idylliseen Casa Do Valleen. Tule hiljentämään vauhtia ennen pimeää syksyä ja koe lempeä liike, virtaava hengitys & selkeä mieli tällä matkalla äidin ja tyttären ohjauksessa!

Sintra on UNESCOn maailmanperintökohde, ja siellä on historiallinen keskusta, Penan palatsi ja linnoitus. Sintra sijaitsee vain ½ tunnin ajomatkan ja 45 min. paikallisjunamatkan päässä Lissabonista. Noin 15 km säteellä sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin rantakaupungit, Manner-Euroopan läntisin paikka Capo da Roca. Majoitumme suomalaisen Virpi Mäkelän omistamassa ihastuttavassa Casa do Valle -majatalo/hotellissa, jossa olemme omassa rauhassa tutustuen samalla lähemmin portugalilaiseen elämänmenoon kauniissa vuoristoisessa maisemassa.

Matka sopii äideille, tyttärille, hyvinvointia ja kauniita maisemia rakastaville, avoimin mielin kulkeville. Ihan kaikille naisille!

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Varaukset 30.6.2023 mennessä!

Hintaan sisältyy

 • Finnair lento Helsinki–Lissabon–Helsinki lentoveroineen
 • ruumalaukku 23 kg ja 8 kg käsimatkatavaraa
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
 • puolihoito (aamiaiset sekä illallinen/lounas)
 • lentokenttäkuljetukset Portugalissa
 • retket ohjelman mukaisesti
 • ohjaukset ohjelman mukaisesti
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • julkisten liikennevälineiden maksut
 • ruokajuomat aterioilla, maksu paikan päällä
 • muut palvelut

Majoitus

Casa do Valle

Casa do Valle sijaitsee Sintran historiallisessa keskustassa, jota ympäröi Sintra-Cascaisin luonnonpuisto. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Hieman suuremmissa superior-huoneissa (kuvassa) on terassi, laadukkaissa standard-huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on wi-fi, oma suihkullinen wc, hiustenkuivaaja, puiset lattiat, tilavat kaapit, pieni jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Sauna ja uima-allas sekä katettu joogatila. Ulkokeittiö/grilli vieraiden käytössä. Hotellissa on vain 11 huonetta, mielellään 2h-henkilön käyttöön per huone.

Katso video Casa do Vallen tunnelmasta YouTubesta:

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 2.9. - lauantai 9.9.2023

2.9.2023 lauantai | Kohti Portugalia – Hiljentäminen (I)

Lähtö Finnairin AY1739 lennolla kohti Lissabonia klo 12.50-15.40. Kuljetus odottaa Lissabonin lentokentällä ja kuljettaa Sintraan Casa do Valle -hotelliin. Majoittautuminen huoneisiin. Alkuseremonia: ohjelma, tutustumista, alkumaljat, meditaatio. Meditaatio- ja rentoutusharjoituksien avulla tulet tietoiseksi tämän hetken olotilastasi sekä rauhoitat, rentoutat kehoasi ja mieltäsi erilaisten harjoitusten avulla. Lisäämme energianvirtausta kehossa ja aktivoida parasympaattista hermostoa, joka puolestaan auttaa meitä rentoutumaan. Yhteinen illallinen päivän päätteeksi.

3.9.2023 sunnuntai | – Avautuminen (A + L)

Retriitin ensimmäinen HypnoBreathwork-sessio aamulla.
HypnoBreathwork® on 22 minuuttia kestävä voimakas hengitysharjoitus, jossa aktiivisen yhtenäisen hengityksen kautta pääsemme syvään yhteyteen meidän alitajunnan kanssa, pystytään vapauttamaan tiedostamattomia blokkeja ja luomaan uusia hermoyhteyksiä aivoissamme. Kehon happitasapainoa muuttamalla hiljennämme loogisen ja järkeilevän etuaivolohkon, joka usein pitää meidät jumissa samoissa toimintatavoissa ja ajatusmalleissa. Tiedostamalla nämä rajoittavat opit voimme alkaa visioimaan unelmatulevaisuuttamme ja aktivoida aivoissa uusia hermoratoja, jotka tukevat sen toteutumista. HypnoBreathwork® selkeyttää mieltä, tekee meistä avoimempia ja ohjaa luottamaan sisäiseen viisauteen ja ohjaukseen.

Aamiaisen jälkeen lähdetään patikkaretkelle Atlannin rannikolle. Kuljetus vie ryhmän ensin Praia de Rocan ja patikoimme Cabo da Rocasta Adraga Beachille rantaa myöten, josta kuljetus pääsee hakemaan ryhmän takaisin kyytiin. Nautimme päivän aikana piknik-lounaan rannalla. Retki kestää noin 4h. Illan kehoa avaava jooga voidaan suorittaa joko rannalla tai palattuamme hotellille. Loppuilta vapaa.

4.9.2023 maanantai | Haltioituminen (A+I)

Aamiainen ja avaava aamujooga. Tänään retkeilemme ihailemaan lähistöllä olevia palatseja. Kävelemme Regaleiran palatsille, jonka jälkeen kävelyretki jatkuu Pena palatsille. Lounas nautitaan päivän aikana omassa tahdissa samalla Sintraan tutustuen. Ennen illallista kokoonnutaan rentoutusjoogaan erityisesti jaloille. Illallinen yhdessä.

5.9.2023 tiistai | Tuulettuminen (A+I)

Herättelevä aamujooga ja aamiainen. Lähdemme yhteiselle viinitilaretkelle noin 30 ajominuutin päähän Casal Santa Maria viinitilalle. Tutustumme portugalilaiseen viininvalmistukseen ja maistelemme tilan tuotantoa. Illalla tutustumme tietoisuustaitojen eli mindfulness saloihin ennen yhteistä illallista.

6.9.2023 keskiviikko | Latautuminen (A+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme omatoimiretkelle Cascaisiin julkisilla kulkuvälineillä. Omatoimista retkeilyä vaikkapa taidekeskuksessa, museossa tai ihanan rannan tuntumassa portugalilaista elämän menoa seuraten. Voimme yhdessä myös löytää sopivan paikan meditoinnille meren ja kallioiden ladatessa voimaa meihin. Illaksi palataan hotellille, jossa jooga sekä alitajunnalle pieni lämmittelyharjoitus. Illallinen yhdessä.

7.9.2023 torstai | Inspiroituminen (A+I)

Aloitamme aamun hypnobreathwork-sessiolla. Aamupalan jälkeen ohjaajat pitävät workshop -session. Puolen päivän maissa lähdetään paikalliseen tapaan paikallisjunalla Lissabonin päiväretkelle. Hotellista lähtee seuraa mukaan, joka esittelee Lissabonin päänähtävyydet. Vapaa-aikaa ja omatoiminen lounas. Pääkaupungista päästään minibussikuljetuksella takaisin hotellille. Illalla yin flow -joogatunti ennen yhteistä illallista. Yin-jooga on kehon ja mielen herättelyä lattiatasolla tapahtuvien asanoiden (asentojen) avulla. Myös kehon tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa, yhdessä syvävenyttävässä asanassa ollaan useita minuutteja ja annetaan kehon ja mielen sulautua yhteen. Yin-jooga tuo ennen kaikkea tilaa ja etäisyyttä vilisevien ajatusten ja sisimpäsi väliin sekä ohjaa kohti syvintä rauhan tilaa. Kehon elastisuus kehittyy hiljalleen asentoja ja harjoituksia tehden. Yin-joogassa käytetään paikallaan olevia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja luustoon, jotka ovat usein vaikeita tunnistaa, aktivoida ja aukaista.

8.9.2023 perjantai | Laskeutuminen (A+I)

Aamujooga ja aamiainen. Tänään kävellään Sintran keskustaan, josta nousemme omakustanteisesti pikkuiseen sähköjunaan, jolla puksutamme kohti Praia das Macasin rantaa. Macasissa jokainen saa itsenäisesti päättää viettääkö päivää rannalla, majakalla, kala/hedelmätorilla. Junalla pääsee takaisinpäin, kun oma hetki tuntuu sopivimmalta. Illalla kokoonnutaan taas yhteen hotellille laskeutuen joogan ja hengittämisen kautta yhteiselle illalliselle.

9.9.2023 lauantai | kotiinpaluu (A)

Rauhallinen aamupala, huoneet luovutetaan klo 12.00 mennessä. Loppuseremonian jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento AY1740 lähtee Lissabonista kohti Helsinkiä klo 16.35-23.15.

Ateriat: A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Lennot

2.9.2023 AY1739 Helsinki – Lissabon Finnair klo 12.50-15.40
9.9.2023 AY1740 Lissabon – Helsinki Finnair klo 16.35-23.15

Ohjaajat:

Erja-Riitta Niskanen on työskennellyt voimavaralähtöisenä kouluttajana, työnohjaajana, valmentajana ja terapeuttina yli 20 vuotta. Erja-Riitta on erikoistunut ratkaisukeskeisten menetelmien työstämiseen. Monipuolinen kokemus auttaa yksilöitä ja ryhmiä löytämään oman toimintatyylin syvällistä ymmärtämistä, omien kehittämiskohteiden tunnistamista, toisten ihmisten toimintatyylien ja erilaisuuden ymmärtämistä, stressin hallintaa, ajanhallintaa, vuorovaikutustaitoja sekä iloa, onnea omasta elämästä. Erja-Riitta yhdistää eri alojen osaamista ”räätälöiden” jokaisen kurssin yhdessä kurssilaisten kanssa juuri heidän tarpeisiinsa sopivaksi. Lähdetään yhdessä tutkimusmatkalle oivaltamaan merkityksellisyyttä omasta elämästä!

Viivi Savolainen on Erja-Riitan tytär ja lähden Portugaliin johdattamaan sinut matkalle omaan hengitykseesi ja lempeään liikkeeseen. Olen Suomen ainoa HypnoBreathwork-ohjaaja, joten pääset kokemaan ohjauksessani jotain ainutlaatuista! Sen lisäksi multa löytyy yin jooga- sekä meditaatio-ohjaajan koulutukset. Näitä kaikkia yhdistelemällä haluan luoda portin virittäytyä oman sisäisen äänen taajuudelle ja päästä yhä syvempään yhteyteen itsesi kanssa. Mulle on tärkeää, että saat tulla ohjaukseeni täysin omana itsenäsi, ja luoda rento, turvallinen ja kannateltu tila jokaiselle.

Maksuehto

Ennakkomaksu 400 € / hlö, verkkokaupassa heti.
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkan alkua.

Hinnat perustuvat 10.2.2023 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 10. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. valuuttakurssien, polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Peruutusehdot

Pääsääntöisesti matkoillamme noudatetaan seuraavia peruutusehtoja:
• Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat toimistokulut 160 €/henkilö.
• 89 vrk – 55 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat ennakkomaksun suuruiset.
• 54 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
• 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peruutetusta matkasta peritään peruutuskuluina 100 % matkan hinnasta.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/matkaehdot/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

Portugalin Sintra Casa do Valle kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna