Wellness-matkat

Portugalin pilatesmatka

Ajankohta
20.5. - 27.5.2023
Kesto
8 päivää
Kohde
Portugali, Sintra
Hinta
1825 €
Varaa matka

Portugalin pilatesmatka

Portugalin Sintra on UNESCOn maailmanperintökohde sen historiallisen keskustan sekä Penan palatsin ja linnoituksen ansiosta. Sintra sijaitsee vain ½ tunnin ajomatkan ja 45 min. paikallisjunamatkan päässä Lissabonista. Noin 15 km säteellä sijaitsevat Cascaisin ja Estorilin rantakaupungit, Manner-Euroopan läntisin paikka Capo da Roca. Upea Casa do Valle on suomalaisen Virpi Oliveiran omistamassa ihastuttavassa majatalo/hotelli, jossa saa olla rauhassa samalla lähemmin portugalilaiseen elämänmenoon kauniissa vuoristoisessa maisemassa.

Lähde mukaan ihanaan Casa do Valleen Pilates Janica® kanssa! Nais-/miespaikat mahdollisia.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lento Helsingistä Lissaboniin lentoveroineen
 • Matkatavaraa 23 kg + 8 kg
 • Majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa veroineen
 • Puolihoito; aamiaiset ja 1 ateria/pv (ruokailut läheisissä ravintoloissa)
 • Iltapala tulopäivänä hotellissa
 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Janica Rekolan pilatesohjaukset ja hyvinvointihetket
 • Verot, palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • Yhden hengen huonelisämaksu 435 €/hlö
 • Hieronta hotellilla 50 €/hlö, maksu paikan päällä
 • ruokajuomat aterioilla, maksu paikan päällä
 • muut palvelut

Matkanjohtaja

Janica Rekola

Pilates Janica ® Janica on hymyilevä, elämää rakastava tanssinopettaja, urheiluhieroja, urheilufysioterapeutti sekä hyvinvointiohjaaja. Vahvan ammattitaidon lisänä on täydellinen läsnäolo tunneilla. 25-vuoden ohjauskokemus näkyy hänen tunneillaan rauhallisuutena ja innostuneisuutena. Kaikki harjoitukset ovat jokaiselle keholle sopivia. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos joku liike ei tunnu oi... Lue lisää

Majoitus

Casa do Valle

Casa do Valle sijaitsee Sintran historiallisessa keskustassa, jota ympäröi Sintra-Cascaisin luon-nonpuisto. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä on erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita. Hieman suuremmissa superior-huoneissa (kuvassa) on terassi, laadukkaissa standard-huoneissa on parveke. Kaikissa huoneissa on wi-fi, oma suihkullinen wc, hiustenkuivaaja, puiset lattiat, tila-vat kaapit, pieni jääkaappi, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Uima-allas ja ulkokeittiö/grilli vieraiden käytössä. Suomalaisen saunan saa lämmitettyä lisämaksusta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 20.5. - lauantai 27.5.2023

20.5. lauantai | Kohti Casa do Vallea

Lähtö aamulla Helsingistä kohti Lissabonia. Saapuessamme ihastuttavaan Casa do Vallen majoituspaikkaan, tutustutaan sekä paikkaan, että toisiimme. Syödään yhteinen lounas ja Janica vetää myös ensimmäisen palauttavan harjoitteen. Ilta vapaa.

21.5. sunnuntai | pilatesta ja hyvinvointia

Aamu aloitetaan kehoa herättelevällä pilateksella, jonka jälkeen nautitaan yhdessä aamiainen.  Aamupäivällä on aikaa nauttia kauniista ympäristöstä. Lounasaikaan alueelta löytyy ravintoloita joista voi valita itselleen mieluisimman. Iltapäivällä kokoonnumme hotellin puutarhaan hyvinvointihetkeen, jossa jalat ja kädet saavat hoitoa. Keho pääsee rentoutumaan vielä lisää venyttelytunnin aikana. Illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa. Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

22.5. maanantai | energiaa ja vahvistusta

Aamu lähtee käyntiin energisoivalla pilateksella, josta siirtyminen aamiaiselle. Aamun ohjauksen jälkeen jaetaan hyvinvointikirjanen. Vapaata aikaa esimerkiksi Lissabonissa käyntiin, uima-altaalla oleskeluun tai vaikka saunomiseen (varaus ja maksu paikan päällä) on aina iltapäivään asti, jolloin treenaamme vahvistavaa pilatesta. Illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa. Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

23.5. tiistai | liikkuvuus ja stressitön olo

Aamutreenistä tauko, aamiaiselle suoraan. Tämä on hyvä päivä esimerkiksi aktiiviseen kävelyretkeen. Lounasaikaan alueelta löytyy ravintoloita joista voi valita itselleen mieluisimman. Iltapäivän ohjelmistossa hyvinvointiluento, jossa tutustutaan oman kehon liikkuvuuteen ja kokonaisvaltaiseen stressittömään oloon. Luennon jälkeen Pilates-teemainen tunti. Illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa.
Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

24.5. keskiviikko | vahvistusta

Tänään venyttelyä aamuun ja suunta aamiaiselle sen jälkeen. Omaa aikaa johon voi varata esimerkiksi hieronnan itselleen (lisämaksusta). Lounasaikaan alueelta löytyy ravintoloita joista voi valita itselleen mieluisimman. Iltapäivällä vahvistavaa pilatesta. Illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa. Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

25.5. torstai | ryhtiä

Aamu aloitetaan kehoa herättelevällä pilateksella, jonka jälkeen nautitaan yhdessä aamiainen. Lisätreenitunti aiheena lihaskalvojen aukaisu. Treeniaika siihen sovitaan edellisenä päivänä. Lounasaikaan alueelta löytyy ravintoloita joista voi valita itselleen mieluisimman. Ryhtiä Pilateksesta-teemaan tutustutaan iltapäivän treeneissä, jonka jälkeen illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa. Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

26.5. perjantai | vinkit omaan hyvinvointiin

Pilatesta aamun alkuun ja aamiaiselle tämän jälkeen. Päivän aikana Janica antaa henkilökohtaisia vinkkejä omaan hyvinvointiin ja tarjolla maksutonta kinesioteippausta. Lisätietoja saa ohjaajalta. Lounasaikaan alueelta löytyy ravintoloita joista voi valita itselleen mieluisimman. Iltapäivällä pilatesta ja venyttelyä antamaan keholle vielä lisää vahvistusta, rentoutusta ja kaiken kaikkiaan hyvää oloa. Ohjatun tunnin jälkeen on aika kirjoittaa omia ajatuksiaan uudelleen ja katsoa miten pilatesviikko on vaikuttanut kehoon ja mieleen. Illallinen nautitaan yhdessä läheisessä ravintolassa. Ruokajuomat kukin tilaa ja maksaa paikan päällä.

27.5. lauantai | Kotiin lähtö

Aamupalan jälkeen kuljetus lentokentälle. Loppuhalaukset ja farewell toivotukset ryhmälle, Casa do Vallelle ja Sintralle.

Finnairin lennot Helsingistä

20.5.2023 AY1739 Helsinki – Lissabon 07.30-10.20
27.5.2023 AY1740 Lissabon – Helsinki 11.15-17.55

Maksuehto:

Varausmaksu 300 €/hlö, erääntyy heti
Loppumaksu 6 vkoa ennen matkan alkua.

Peruutusehto:

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.

 • Jos matka perutaan 18.2.2023 mennessä, peruutuskulu on 160 € /peruttu paikka
 • Jos matka perutaan 8.4.2023 mennessä, peruutuskulu on 300 €
 • Jos matka perutaan 9.4.2023 tai jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Suosittelemme kaikilla voimassa olevaa henkilökohtaista matkavakuutusta peruutusturvalla.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Hinnat perustuvat 11.7.2022 oleviin hintatietoihin ja minimi 16 hengen ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. poltto-aine-, viran-omais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja ku-luttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudat-taen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityis-ehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

 

Kuvia

Portugalin pilatesmatka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna