Wellness-matkat

Pohjois-Kypros joogamatka

Ajankohta
13.5. - 20.5.2023
Kesto
8 päivää
Kohde
Pohjois-Kypros
Hinta
alk. 1250 €
Varaa matka

Pohjois-Kypros joogamatka

Pohjois-Kypros on viehättävä sekoitus idän ja lännen kulttuureita. Saari on erityisen kaunis ja ainutlaatuinen monine merkittävine kulttuurikohteineen, antiikin ajan raunioista keskiaikaisiin linnoihin, kirkkoihin ja moskeijoihin. Pohjois-Kyproksen tunnetuimmat kohteet ovat pääkaupunki Nikosia, Kyrenia ja Famagusta, jotka ovat säilyttäneet aitoutensa ja joissa näemme vielä paikallista elämänmenoa. 

Lähde mukaan joogamatkalle, jossa yhdistyvät sekä fyysinen, hengellinen että kulttuurillinen ravinto meille suomalaisille varsin tuntemattomassa Pohjois-Kyproksen rannoilla.

Matkanjohtajana ja joogaohjaajana kohteessa toimii Susan Heijari, joka on toiminut liikunnan opettajana jo yli 30 vuotta. Alun perin hän lennähti ulkomaille tanssin perään ja tanssinopetuksen mukaan tuli pilates ja aerobic.  Joogaa Susan on opettanut vuodesta 2013 ja siihen on tullut monta joogatyyliä lisää. Pohjois-Kyproksella hän asuu vuodesta 2005 ja puhuu sujuvaa turkkia. Susan toimii joogalomaviikon aikana paikallisena avustavana oppaana ja jooga-ohjaajana.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • Turkish Airlinesin lennot Istanbulin kautta Ercaniin
 • 30 kg ruumalaukku + 10 kg käsimatkatavaraa
 • lennoilla ruokatarjoilu
 • majoitus Riviera Beach hotellissa puolihoidolla
 • ohjelman mukaiset retket ja opastukset
 • lentokenttäkuljetukset kohteessa
 • Susan Heijarin joogaohjaus ja äänimaljarentoutus ohjelman mukaisesti
 • palvelumaksut ja verot

Lisämaksusta

 • sea view huone 45 €/hlö (rajoitettu määrä)
 • 1h-huoneen lisämaksu 326 €/hlö land view
 • ruokajuomat, maksu paikan päällä
 • muut palvelut

Majoitus

Riviera Hotel * * * *

Viehättävä perheomisteinen merenrantahotelli lyhyen matkan päässä Kyrenian kaupungista.
Osoite: Neşet İkiz Street., Karaoğlanoğlu, Kyrenia, Northern Cyprus

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

lauantai 13.5. - lauantai 20.5.2023

13.5. lauantai | matkapäivä

Turkish Airlines lento Istanbulin kautta Pohjois-Kyproksen Ercaniin. Susan on vastassa, kuljetus hotelliin majoittautumaan.

14.5. sunnuntai | Tervetuloa! (A+I)

Aamiainen hotellissa. Tutustumme toisiimme joogaohjaaja Susan Heijarin johdolla sekä myös ympäristöön, jossa vietämme yhdessä joogaviikon. Aamujooga harjoitetaan hotellin puutarhassa. Päivällä on aikaa rentoutumiseen rannalla/altaalla. Illalla yin-jooga yhdessä ennen illallista.

15.5. maanantai | joogaa ja kävelyretki (A+I)

Aamujooga hotellin puutarhassa ennen aamiaista. Aamupäivän voi ottaa rennosti, mutta iltapäivällä teemme yhdessä kävelyretken Lapta – merenrantakävelytiellä. Voimme pysähtyä matkalla Zihnin kahvilalla omakustannepaussille. Illan suussa yin-jooga hotellilla ennen illallista.

16.5. tiistai | Kyrenian linna (A+I)

Aloitamme aamun puutarhajoogalla ennen aamiaista. Aamupäivä taas rentoa oloa. Iltapäivällä lähdemme paikallisopastetulle kävelylle viehättävään vanhaan kaupunkiin, satamaan sekä vierailemme 700-luvulta peräisen olevassa Kyrenian linnassa ja siellä sijaitsevassa museossa. Arkeologiset löydöt vievät ajassa jopa 3000 vuoden taakse. Halukkaat voivat shoppailla retken päätteeksi ja palata hotellille omaan tahtiin. Illallinen hotellissa yhdessä.

17.5. keskiviikko | joogaa ja vapaa-aikaa (A+I)

Aamun aloitus tutussa puutarhassa joogaillen ennen aamiaista. Tämä päivä on pyhitetty matkalaisten omiin itsenäisiin retkiin tai ihan vain rentoon oleiluun. Illansuussa kokoonnutaan taas yhteen yin-joogalle ennen illallista.

18.5. torstai | St. Hilarionin linna & Bellapais luostari (A+I)

Aamunaloitus puutarhajoogalla ja aamiainen hotellissa. Iltapäivällä lähdemme yhdessä vierailemaan St. Hilarionin linnaan, josta avautuvat henkeäsalpaavan kauniit maisemat. Retkemme jatkuu Bellapaisin kylään, jonka merkittävin nähtävyys on keskiaikaisen luostarin rauniot ja niiden yhteydessä oleva museo. Paikallisopas mukanamme kertoo näistä kohteista lisää.  Illalliselle palaamme hotellille tai jos haluaa jäädä omakustanteisesti luostarille illalliselle, paluu omatoimisesti taksilla takaisin hotellille.

19.5. perjantai | Vaellusretki Karmin kylä ja vuoristo (A+I)

Aamiaisen jälkeen lähdemme yhdessä vaellusretkelle Karminin kylään vuoristoon. Paikallinen opas on mukanamme. Palataan hotellille noin lounasaikaan ja loppu iltapäivä vapaa-aikaa. Illalla kokoonnumme yhteen äänimaljarentoutukseen sekä nauttimaan yhdessä jäähyväisillallista.

20.5. lauantai | Kotiin lähdön aika (A)

Aikainen aamuherätys ja kuljetus Ercanin lentokentälle, josta Turkish Airlines lento Istanbulin kautta lähtee takaisin Helsinkiä kohti.

Lennot

13.5. TK1762 Helsinki – Istanbul 12.40 – 16.10
13.5. TK 962  Istanbul – Ercan    19.20 – 20.55
20.5. TK 961  Ecran – Istanbul    09.05 – 10.45
20.5. TK1763 Istanbul – Helsinki   15.00 – 18.25

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas ja I=illallinen

Peruutusehto

Ennakkomaksun jälkeen kuluton peruutus ei ole mahdollinen.
* Jos matka perutaan 13.2.2023 mennessä, peruutuskulu on 160 €
* Jos matka perutaan 30.3.2023 mennessä, peruutuskulu on 300 €
* Jos matka perutaan 1.4.2023 tai jälkeen, peruutuskulu on 100 %

Hinnat perustuvat 24.8.2022 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikokoa 10.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa. Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento -tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja jotka löytyvät verkkosivuiltamme.

Kuvia

Pohjois-Kypros joogamatka kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna