Luontomatkat

Perhokalastusmatka Espanjaan

Ajankohta
27.3. - 2.4.2023
Kesto
7 päivää
Kohde
Espanja, Sort
Hinta
2685 €
Varaa matka

Kalastusta huippuopastuksessa

Tervetuloa kalastamaan Espanjaan!

Perhokalastusoppaat Kanerva Kilpelä ja Petri Virolainen johdattavat teidän Pohjois-Espanjan kristallinkirkkaille vuoristojoille, Noguera Pallaresalle sekä Segrelle. Kanerva ja Petri ovat perhokalastuksen huippuosaajia ja maajoukkuekalastajia, joilla on vuosien kokemus perhokalastuksesta niin kotimaassa kuin ulkomailla. He käyvät joka vuosi päivittämässä omaa osaamistaan Euroopan huippuoppaiden kanssa kirkkailla jokivesillä.

Kanerva ja Petri ovat erityisesti keskittäneet huippuosaamisensa nymfi- sekä pintaperhokalastuksen erilaisiin tekniikoihin. Näitä he myös tulevat käyttämään ja opettamaan tällä upealla erityisen kirkkaisiin jokivesiin keskittyvällä matkalla. Opit nopeasti tehokkaan nymfikalastuksen tekniikan ja kalastamaan tuloksekkaasti tällä kalastustavalla. Tulet huomaamaan käytännössä, kuinka tehokkaasti pystyt saamaan hienoja kaloja opettamillamme tavoilla.

Noguresa Pallaresa-joki on Katalonian helmi Pyreneiden kainalossa. Joki saa alkunsa läheltä Ranskan rajaa yli 2000 m korkeudesta ja matkaa alas 154 km ennen yhtymistä Segre- ja Ebro-jokiin ja laskemista Välimereen. Noguera Pallaresalla on erittäin elinvoimainen luonnonvarainen taimenkanta, mutta näiltä kirkkailta vesiltä trophy-luokan pilkkukyljen saaminen siiman päähän vaatikin jo tukun kärsivällisyyttä sekä taitoa. Kristallinkirkas ja monimuotoinen joki mutkittelee henkeä salpaavissa vuoristomaisemissa halki pittoreskien pikkukylien ja jyrkkärinteisten kallioiden. Talven jälkeen, joen alimmat osat (baixa muntanya) avautuvat kalastukselle 15.3., joten pääsemme aloittamaan kauden lähes heti sen auettua.

Toinen joki, jolla vietämme kalastuspäiviämme, on Segre. Se saa alkunsa Ranskan Pyreneillä ja virtaa sieltä Lleidan kautta kohti Ebro-jokea. Segren parhaimmat ja kauneimmat alueet sijaitsevat sen pohjoisimmissa osissa, joten se on myös meidän suuntamme. Hyvällä tuurilla, kalastajalla on mahdollisuus saada siiman päähän täältä jopa  60 cm kultakylkinen taimen, unohtamatta muita joen eväkkäitä, kuten vaikka jokeen hyvin kotoutuneita ja siellä kutevia kirjolohia.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suora (Iberian kanssa yhteystyössä) lento Helsinki–Barcelona–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen (1 matkalaukku 23 kg ruumaan)
  • majoitus 1-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen
  • oma tilausajobussi ja suomalainen opas sekä sama kuljettaja koko matkan ajan alkaen ja päättyen Barcelonaan.
  • retkieväät ja ruokailutarvikkeet viitenä kalastuspäivinä
  • tuloiltana kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen (1/4 viini, olut tai virvoitusjuoma)

Majoitus

Hotel Les Brases 3 *

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 27.3. - sunnuntai 2.4.2023

27.3. maanantai ǀ matkapäivä Helsinki – Barcelona – Sort (I)

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta Finnairin/Iberian suora lento Barcelonaan klo 17.05. Saavumme Barcelonaan klo 20.05. Siirrymme tilausbussiin ja lähdemme ajamaan kohti sisämaata, 250 km päässä sijaitsevaan Sort´n kaupunkiin Katalonian Lleidan maakunnassa. Matkan varrella nautimme yhteisen illallisen. Puolen yön jälkeen saavumme
Hotel Les Brases 3 *-hotelliimme ja majoitumme.

28.3. tiistai | tutustumista alueeseen, ensimmäinen kalastuspäivä (A ,L)

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen tapaamme perhokalastusoppaamme Petrin ja Kanervan ja suuntaamme ensimmäiseen jokikohteeseen yhteisellä kuljetuksella. Päivä vietetään oppaidemme kanssa kalastaen ja välillä nautimme kenttälounaan. Illan suussa palaamme takaisin hotelliimme. Ilta vapaata aikaa.

29.3. keskiviikko – 30.3. torstai | kalastuspäivät (A, L)

Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme yhdessä oppaidemme Petrin ja Kanervan kanssa päivän jokikohteeseen. Päivät vietetään kalastaen ja maastossa luonnollisesti retkityyliin kenttälounaat nauttien. Illan suussa palaamme takaisin hotelliimme. Ilta vapaata aikaa

31.3. perjantai | kalastuspäivä ja yhteinen illallinen (A, L)

Aamiainen hotellissa. Päivä sujuu edellispäivien tyyliin kalastaen. Illalla kokoonnumme matkanjäähyväisillalliselle Michelin *-tähden Fogonyssa -ravintolaan. (ei sisälly paketin hintaan)

1.4. lauantai | kalastuspäivä ja siirtyminen Barcelonaan (A, L)

Aamiaisen jälkeen lähdemme viettämään viimeisen kalastuspäivän. Palaamme hotellille iltapäivällä, kirjaudumme ulos hotellista ja lähdemme tilausbussilla kohti Barcelonaa, jossa vietämme viimeisen yön. Majoitumme Catalonia Plaza 4* – hotelliin. Ilta vapaata aikaa.

2.4. sunnuntai | kotimatka Barcelona -Helsinkiin

Hotelliaamiaisen jälkeen klo 07.00 yhteinen kuljetus lentoasemalla. Suora lentomme Barcelonasta lähtee klo 10.05 ja Helsinkiin saavumme klo 15.10.

A= aamiainen, L=lounas, I=illallinen

Lisätietoja kalastukseen liittyen voit kysyä osoitteesta palkes@palkes.fi

 

Kuvia

Perhokalastusmatka Espanjaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna