Wellness-matkat

Patikkamatka Itävaltaan

Ajankohta
4.6. - 8.6.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Zell am See
Hinta
1565 €
Varaa matka

Hyvinvointia, patikointia ja Alppien raikkautta

Zell am Seen patikkamatkalla yhdistyvät henkeäsalpaavat maisemat, kulttuurillinen historia, hyvinvointi, patikointi ja raikas vuoristoilma maukkailla mauilla höystettynä. Ei ole sattumaa, että Itävallan vuoristokohteet ovat kestosuosikkejamme, näihin maisemiin haluaa palata yhä uudestaan. Matkanjohtajana toimii hyvinvointivalmentaja Virpi Mäkinen. Matkan patikointiosuuksista vastaa Zell am Seen lähellä osan vuodesta asuva Riitta Okkonen. Itävallan patikointimatka on aktiiviloma ja soveltuu normaalikuntoisille ja omatoimisille matkailijoille.

 

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki–München–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen
 • tilausajokuljetukset kohteessa ohjelman mukaisesti
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla (4 hotelliaamiaista ja 4 illallista
 • hotellin 180 m2 wellness-alueen käyttö (suomalainen sauna, bioyrttisauna, turkkilainen höyrysauna, jacuzzi, sademetsäsuihku…)
 • kylpytakki ja kylpytossut huoneissa
 • Zell am See -kesäkortti, jolla saa erilaisia alennuksia kohteessa
 • matkanjohtaja ja hyvinvointivalmentaja Virpi Mäkinen matkanjohtajana koko matkan ajan
 • Riitta Okkosen patikointiopastukset ja retket kohteessa
 • Virpi Mäkisen luennot ja liikunnanohjaukset
 • Münchenin opastettu kaupunkikierros virallisen suomenkielisen oppaan johdolla
 • verot ja viranomaismaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 120 € (huom. rajoitettu määrä)
 • ruokajuomat
 • muut mahdolliset palvelut

Majoitus

Hotel Cella Central ****

Dreifaltigkeitgasse 10,  5700 Zell am See

4-tähden hotelli Cella Cantral on entiseltä nimeltään Hotel Feinschmeck.  Hotelli sijaitsee Zell am Seen keskustan tuntumassa kävelyalueella ja rantapromenadin välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on 180 m2 wellness-alue, jossa mm. suomalainen sauna, bioyrttisauna, turkkilainen höyrysauna, jacuzzi ja sademetsäsuihku. Illalliset hotellin ravintolassa.

 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron matkakohtaisen tukimaksun ilmastotyöhön. Maksusi ohjataan lyhentämättämänä Luonnonperintösäätiölle, joka käyttää varat luonnonsuojelualueiden hankintaan Suomessa. Lahjoittaminen käy vaivattomasti yhdellä klikkauksella verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 4.6. - maanantai 8.6.2020

4.6. torstai | Matkapäivä, Zell am See

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lähtö Finnairin lennolla klo 8.00–9.30 Müncheniin, josta jatketaan bussikuljetuksella kohti Zell am Seetä. Majoittuminen Hotel Cella Centraliin (ent. hotelli Feinschmeck) ja vapaa aikaa omatoimiselle lounaalle. Sen jälkeen tutustutaan ympäristöön rauhallisesti kävellen ja tehdään rentouttava venyttely Virpin ohjauksessa.

Iltapäivällä järviristeily ennen yhteistä illallista.

5.6. perjantai | Schmittenhöhen panoraamapatikka

Aamuvenyttelyt Virpin ohjaamana. Aamiaisen jälkeen lähdemme Riitta Okkosen johdolla Schmittenhöhelle Zell am Seessä. Nousemme kabiinihissillä ylös ja patikoimme noin 1,5 h ajan upeissa maisemissa. Omakustanteisen kahvi-/lounastauon jälkeen laskeudutaan joko hissillä tai patikoiden alaspäin takaisin kylään riippuen ryhmän fiiliksistä. Iltapäivällä on omaa aikaa vaikkapa rentoutumishetkeen Tauern Spassa. Voit myös varata Virpiltä henkilökohtaista aikaa hyvinvointineuvontaan.

Illansuussa Virpi pitää `”Liikunta on lääke” -luennon. Yhteinen illallinen.

6.6. lauantai | Korkealle kohoava Kaprun

Aamuvenyttely Virpin johdolla Alppimaisemissa. Aamiaisen jälkeen lähdetään paikallisbussilla Kaprunin jäätikölle, noin 3000 m korkeuteen. Ilma on ohutta, joten siihen täytyy hetki totutella ja ottaa rauhassa. Mielettömät jäätikkömaisemat houkuttelevat kävelylle. Ylhäällä on pieni kahvila, josta kukin voi ostaa jotain pientä itselleen. Iltapäivällä palaamme takaisin. Mahdollisuus vapaaehtoiseen maatilaretkeen Augut, jossa voi nauttia paikallisen maistiaislautasen 10 € hintaan paikan päällä.

Virpi luennoi illalla teemalla ”Hyvinvointi osaksi arkea” ennen illallista hotellin ravintolassa.

7.6. sunnuntai | Pinzgau ja Krimmlin vesiputoukset

Virpin aamuvenyttely. Aamiaisen jälkeen Riitta johdattaa ryhmän paikallisjunalla Pinzgauhun ja Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Teemme täällä 1–1,5 h patikoinnin upeissa maisemissa. Pieni omakustanteinen lounastauko ennen paluuta kotikyläämme. Iltapäivällä, jos vielä jaksaa, voi tehdä kävelyretken Zell am See -järven ympäri.

Ennen illallista Riitan ravintoluento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

8.6. maanantai | München ja kotiinpaluu

Rauhallinen aamukävely Virpin johdolla ennen aamiaista. Pakataan matkalaukut, hyvästellään hotellin väki ja lähdetään ajamaan kohti Müncheniä. Perille saavuttuamme Riitta antaa ohjat suomenkieliselle oppaalle, jonka johdolla tutustutaan Müncheniin kaupunkikierroksella. Aikaa jää myös shoppailuun ja lounaaseen ennen lentokentälle menoa. Finnairin lento klo 18.50 Helsinkiin, jonne saavutaan klo 22.15.

 

Finnairin lennot
4.6.2020 AY1401 Helsinki – München klo 08.00–09.30
8.6.2020 AY1406 München – Helsinki klo 18.50–22.15

 

 

 

 

Kuvia

Patikkamatka Itävaltaan kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna