Muut ryhmämatkat

Partner Edelläkävijät Helsinki

Ajankohta
7.11. - 8.11.2019
Kesto
2 päivää
Kohde
Helsinki
Hinta
alk. 196 €

Kakofoniasta kärkituotteiksi -workshop

Tervetuloa kokoukseen Helsinkiin.  Teemana tällä kertaa brändiworkshop: Kakofoniasta kärkituotteiksi Anne Lukkarilan johdolla esimerkkicasenä Kon-Tiki Tours.

Osallistumisen hinta
Hinta ilman majoitusta 196 €/hlö
– hintaan sisältyy kokouspaketti (aamiainen ja lounas), Anne Lukkarilan vetämän workshopin sekä illallinen ruokajuomineen
Hinta Hotelli Helkan majoituksella
Comfort Twin-luokan sgl-huoneessa 334 €/hlö ja twin/dbl-huoneessa 265 €/hlö
– hintaan sisältyy kokouspaketti (aamiainen ja lounas), Anne Lukkarilan vetämä workshop sekä illallinen ruokajuomineen sekä majoitus veroineen, luomu- ja lähiruokapainotteinen aamiainen, langaton wi-fi sekä aamu- ja iltasaunan vapaa käyttö.

Jos haluat lisäöitä hintaan 138 €/huone/vrk Helsingissä, varaus suoraan Hotelli Helkasta tunnuksella Edelläkävijät.

Ilmoittautumiset
7.10.2019 mennessä sähköpostitse jaana@kontiki.fi. Ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavalio ja tarvitsetko majoitusta.

Lisätietoja
ohjelmasta Anne Lukkarila p. 050 465 6305 ja järjestelyistä Jaana Raunola p. 050 3675852

Tervetuloa!

Hintaan sisältyy

  • kokouspaketti (aamiainen ja lounas )
  • ohjelma
  • illallinen ruokajuomineen
  • verot
  • (majoitus)

Majoitus

Hotel Helka

Pohjoinen Rautatienkatu 23, 00100 Helsinki

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

torstai 7.11. - perjantai 8.11.2019

klo 9-17       Kokous Perho Liiketalousopisto, Perhonkatu 10-11, 00100 Helsinki

Helmi Liiketalousopisto, Ravintolakoulu Perho ja Haaga-Perho yhdistyivät 1.1.2017 ravintola-, matkailu- ja liiketoiminnan alojen sekä huippu-urheilun Perho Liiketalousopistoksi. Perho Liiketalousopisto on yksityinen oppilaitos, joka luo menestyksen mahdollisuuksia tarjoamalla innostavan reitin ammattiin nuorille & aikuisille sekä uutta osaamista ja uusia toimintamalleja niin yrityksille ja yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Brändiworkshop: Kakofoniasta kärkituotteiksi esimerkkicase Kon-Tiki Tours

klo 17          Majoittuminen hotelli Helkaan, Pohjoinen Rautatienkatu 23, 00100 Helsinki

Hotellin perusti yksi Suomen vanhimmista naisjärjestöistä (Suomen NNKY-liitto ry), ja rakennukseen, jonka NNKY:n naiset olivat rakennuttaneet 1920-luvun lopulla. Rakennus tarjosi ensimmäisten vuosikymmentensä aikana turvallisen paikan asuinsijaa tarvitseville naisille niin opiskelijakotina, virkanaisten kotina kuin hotelli Hospizina. Lisäksi rakennuksessa toimi NNKY:n keskustoimisto, leipomo, leipomomyymälä, kahvila, pesula ja päiväkoti. Maailma kuitenkin muuttui ja NNKY päätti muuttua sen mukana. Hotelli Helka sai valloittaa rakennuksen.

klo 20          Yhteinen illallinen keskustan ravintolassa

Osallistumishinta

Hinta ilman majoitusta 196 €/hlö
Hintaan sisältyy kokouspaketti (aamiainen ja lounas), Anne Lukkarilan vetämän workshopin sekä illallisen ruokajuomineen

Hinta Hotelli Helkan majoituksella

Comfort Twin-luokan sgl-huoneessa 334 €/hlö ja twin/dbl-huoneessa 265 €/hlö

Hintaan sisältyy kokouspaketti (aamiainen ja lounas), Anne Lukkarilan vetämä workshop sekä illallinen ruokajuomineen sekä majoitus veroineen, luomu- ja lähiruokapainotteinen aamiansen, langaton wi-fi sekä aamu- ja iltasaunan vapaan käytön

Lisäyö 138 €/huone varattavissa suoraan hotellista tunnussanalla Edelläkävijät

Parkkipaikkoja hotellin pihalla. Pysäköinnin hinta on 20€/ yö. Paikkoja voi varata huonevarauksen yhteydessä.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna