COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Yleisurheilu

Pariisin yleisurheilun EM-kisaviikonloppu

Ajankohta
28.8. - 31.8.2020
Kesto
4 päivää
Kohde
Pariisi
Hinta
1250 €
Varaa matka

EM-kisaviikonlopuksi kannustusjoukkoihin

Fanikatsomon tunnelmassa Yleisurheilun EM-kisojen seuraaminen on hieno kokemus!

Nämä Ranskan upeassa pääkaupungissa Pariisissa Charlety-stadionilla järjestettävät Euroopan mestaruuskilpailut ovat järjestyksessään 25. Nykyisin EM-kisoja järjestetään joka toinen vuosi ja Euroopan mestaruuksista taistellaan nyt Pariisissa 82 vuoden tauon jälkeen, joten tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä.

Vuoden 2020 Pariisin yleisurheilun EM-kisat käynnistyvät 25.8. ja päättyvät 30.8. Virallisen kisaohjelman löydät englanniksi täältä. Voit valita tämän viikonloppupaketin tai vaihtoehtoisesti lähteä reissuun koko yleisurheilun EM-kisojen ajaksi. Molempiin fanimatkapaketteihin sisältyy lennot Pariisiin, majoitukset aamiaisineen sekä kisaliput ja Yleisurheilufanien kannatushuivi.

Tämä matkapaketti sopii erinomaisesti myös yrityksille incentive-matkaksi. Kannustematka on erinomainen keino palkita sekä sitouttaa henkilöstöä. Kun yhdistät virkistysmatkaan huippu-urheilutapahtuman on tuloksena yhdistelmä elämyksiä, jännitystä ja yhteishengen kohotusta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • Finnairin menopaluu lennot Pariisiin
 • matkalaukku 23 kg ruumaan sekä 8 kg käsimatkatavaraa
 • lennon tarjoilu sisältää kahvin/teen/mustikkamehua/vettä
 • majoitus Ibis Styles Porte d’Orleans jaetussa 2h-huoneessa
 • hotelliaamiaiset
 • lentokenttäkuljetukset
 • Kisaliput cat.3 (5 sessiota)
 • Yleisurheilufanit kannustushuivi

Lisämaksusta

 • 1h-huoneen lisämaksu 235 €/hlö (2h-huone, yhden hlön käytössä)
 • muut palvelut (ja tapaamiset)
 • etukäteen varattavat istuinpaikat Finnairin lennoille 40 €/paikka menopaluu

Matkanjohtaja

Sari Murto

Sari Murto on Yleisurheilufanit ry varapuheenjohtaja ja kannustaa liittymään mukaan hauskaan fanitoimintaan. Sari on fanimatkoilla mukana ja koordinoi  mm. tapaamisia urheilijoiden sekä joukkueen johdon kanssa. Yleisurheilufanit.fi

Majoitus

Ibis Styles Porte d’Orleans ***

Heinäkuussa 2019 avattu keskitason hotelli sijaitsee vain 10 ratikkaminuutin tai 20 kävelyminuutin päässä Charlety -stadionilta. Hotellissa on aamiaishuone ja pieni baari, WiFi ja 24h vastaanotto. Huoneet ovat värikkäästi sisustettu ja ilmastoidut. Hotelli on täysin savuton. Lähin metroasema on Porte d’Orleans 400m päässä hotellilta.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 28.8. - maanantai 31.8.2020

28.8. perjantai | Finnairin lento Pariisiin

Finnairin lento Pariisiin lähtee 09.25 ja saapuu 11.30. Lentokenttäkuljetus Ibis Styles Porte d’Orleans hotelliin, sisäänkirjautuminen. Iltasessio Charlety -stadionilla alkaa klo 19.05.

28.8. perjantai – 30.8. sunnuntai

Charlety stadion on kävelymatkan päässä hotellista tai halutessaan voi käyttää julkisia kulkuneuvoja. Pakettiin kuuluu 5 sessiota:
pe klo 19.05-22.30
la klo 9.30-13.00 sekä 18.30-22.30
su klo 9.15-14.30 sekä 16.00-20.00

Lue täältä päivittäinen kisaohjelma aikatauluineen.

Aamiaiset omatoimisesti hotellilla päivien aikana.

31.8. maanantai

Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus. Kuljetus lentokentälle ja Finnairin AY1573 lähtee Pariisista klo 12.20 ja saapuu Helsinkiin klo 16.15.

Kisaliput

Kategoria 3 (kelt.), katsomo 227.

Lentoajat

28.8.2020    AY1573        Helsinki – Pariisi       09.25-11.30 (CDG = Charles de Gaulle)
31.8.2020    AY1574        Pariisi – Helsinki        12.20-16.15

Jos tarvitset lisämaksullisia liittymälentoja kotimaassa, kysy susa@kontiki.fi

Maksuehto

Ennakkomaksu 300 €/hlö varauksen yhteydessä
Loppumaksu 8 viikkoa ennen matkaa = 30.6.2020

Hinnan peruste

Hinnat perustuvat 16.10.2019 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin sekä Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai verokustannusten noustessa.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna