Opintomatkat yrityksille

Järjestä kanssamme oma opintomatka

Ajankohta
Ensi vuodelle
Pyydä tarjous

Opintomatkalle omalla porukalla

Haluatko suunnitella yrityksellesi tai yhdistyksellesi ainutlaatuisen opintomatkan? Me autamme sinua käytännön järjestelyissä ja tarvittaessa myös ammattiohjelman suunnittelussa. Luomme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn matkaohjelman juuri silloin kun se teille parhaiten sopii. Olemme toteuttaneet satoja opintomatkoja ympäri maailmaa mm. metsä- ja maatalousalan ammatinharjoittajille, ruoka- ja viinialan ammattilaisille, hoiva-alan ja vanhustyön päättäjille, toimittajille, opettajille, seurakunnille, yrittäjäyhdistyksille jne.

Asiapitoisen ohjelman ohessa on aina mukavia hetkiä, jotka rakentavat ryhmän yhteisöllisyyttä. Omalla porukalla matkustaminen yhdistää!

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmienne opintomatka ja nauttia reissusta – me hoidamme matkajärjestelyt puolestasi.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Soita puh. 09 466 300 tai laita sähköpostia info@kontiki.fi.

 

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna