Kulttuuri­matkat

OP Oulu omistaja-asiakasmatka Itävaltaan

Ajankohta
27.8. - 1.9.2018
Kesto
6 päivää
Kohde
Zell am See, Itävalta
Hinta
1665 € / 1765 €

OP Oulu omistaja-asiakasmatka Itävaltaan

OP Oulu omistaja-asiakasmatka Itävaltaan 27.8. – 1.9.

Itävalta tuo monen mieleen Alpit, lehmät laiduntamassa vehreissä laaksoissa, hyvän ruoan, herkulliset kakut, iloiset ihmiset ja musiikin. Matkamme aikana teemme monipuolisia retkiä, jotka tutustuttavat meidät Itävallan ihanaan luontoon sekä paikalliseen elämään ja kulttuuriin. Majoitumme viehättävään Alppien ympäröimään Zeller-järven rannalla sijaitsevaan Zell am Seen kaupunkiin. Zell am See tarjoaa täydellisen yhdistelmän ulkoiluun, Alppimaisemista nauttimiseen sekä rauhoittumiseen. Nautimme matkan aikana parhaat palat tästä kauniista maasta. Tutuksi tulevat huikaisevat alppimaisemat, Krimmlin vesiputoukset ja Mozartin kotikaupunki Salzburg. Luvassa on myös maistuvaa ruokaa ja iloista alppitunnelmaa!

Soita ja kysy lisää puh: 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Oulu – Helsinki – München – Helsinki – Oulu
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisella
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsyineen
  • ateriat: 2 x lounas, 3 x illallinen ruokajuomina lasi viiniä / olut ja vesi
  • suomenkielisen paikallisopas Anne Lapin palvelut kohteessa

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 110 €
  • ennakkoon varatut istumapaikat lennolla
  • muut palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Matkanjohtaja

Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympä... Lue lisää

Majoitus

Hotel Steinerwirt 1493

Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 27.8. - lauantai 1.9.2018

27.8. maanantai │Matkapäivä, Hitlerin Kotkanpesä

Kokoontuminen Oulun lentoasemalla josta Finnairin reittilento Helsingin kautta Müncheniin lähtee Oulusta kello 05.55. Lento Helsingistä Müncheniin kello 08.00 – 09.30. Kon-Tikin opas Anne Lappi on kentällä vastassa ja on ryhmän mukana koko sen matkan ajan. Suuntaamme Saksan Alpeille kohti Kotkanpesää. Pidämme matkanvarrella omakustanteisen lounaan tienvarsiravintolassa. Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue rakennutti edustustilan eli nk. teehuoneen Hitlerille tämän 50-vuotislahjaksi. Kotkanpesältä jatkamme matkaa Zell am Seehen jonne saavuttuamme majoitumme ***-tason keskustahotelliin ja nautimme yhteisen illallisen hotellissa.

28.8. tiistai │Zell Am See, Schmittenhöe, laivaristeily

Aamiaisen jälkeen tutustumme kävellen Zell am Seehen. Kaupunkikävelyn jälkeen menemme postibussilla Schmittenlaaksoon, mistä nousemme kabiinihissillä Schmittenhöhelle (2000 m). Siellä ihailemme upeita maisemia, teemme helpon patikan, ihastelemme alppikukkia ja nautimme omatoimisen lounaan vuoriravintolassa. Takaisin alas tulemme hisseillä, ja bussilla keskustaan. Hienon päivän kruunaa laivaristeily Zeller-järvellä. Yhteinen illallinen hotellissa. Illan päätteeksi mahtava vesi-valo-laser-musiikki-show Elisabethpuistossa.

29.8.keskiviikko │ Maisemaretiki Grossglocknerille

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla päiväretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Retkemme suuntautuu Hohe Tauernin kansallispuiston alueelle. Ajamme yhtä Alppien hienoimmista vuoriteistä Franz-Josef-Höhelle (n. 2400 m), josta voimme ihailla Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m), Itä-Alppien suurinta jäätikköä Pasterzea ja mitä todennäköisimmin näemme myös ihastuttavia murmeleita. Käymme myös viehättävässä Heiligenblutin alppikylässä. Nautimme päivän aikana maittavan lounaan paikallisessa vuoriravintolassa. Ilta vapaa-aikaa nauttia iloisesta kaupunkijuhlasta kävelykeskustassa, jossa on ruoka- ja juomakojuja sekä erilaisia esiintyjiä, musiikkia joka makuun.  

30.8. torstai │ Krimmlin vesiputoukset, kansallispuistokeskus Hohe Tauern

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Näemme ja kuulemme, miten mahtavat luonnonvoimat ja vesimassat järjestävät vaikuttavan konsertin. Alueen pienilmaston on tutkimusten mukaan todettu auttavan mm. hengityssairauksiin. Hyväkuntoiset voivat nousta putouksen vierellä kulkevaa polkua ylös asti, halutessaan voi jäädä myös alemmalle tasolle, josta näkee myös hyvin ympäröivän alueen. Nautimme yhteisen lounaan putouksilla. Iltapäivällä tutustumme Hohe Tauernin kansallispuistokeskukseen. Ilta vapaa-aikaa, jolloin voi mennä Elisabethpuistoon nauttimaan puhallinkonsertista ja sen jälkeen hienosta vesi-valo-laser-musiikki-show’sta (eri teema kuin tiistaina).  

31.8. perjantai │Salzburg

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kuvankauniiseen Salzburgiin, joka tunnetaan  musiikista, mm. jokakesäisistä juhlaviikoista, Wolfgang Amadeus Mozartin synnyinkaupunkina ja Sound of Musicista. Historiallisessa keskustassa on lukuisia kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita sekä hyvänä maamerkkinä linna 1000-luvulta. Hohensalzburg-linnaan voi joko kävellä tai mennä pikkujunalla, ylhäällä voi tutustua ruhtinasarkkipiispojen aikaan ja ihailla kaupunkia ylhäältä käsin. Kaupunkia halkovan Salzach-joen pohjoispuolella upeassa Mirabell-puistossa on toinen pienempi linna, joka on hyvin suosittu vihkipaikka. Puistossa näkee usein montakin hääparia päivän aikana. Salzburgissa on aikaa käydä ostoksilla viehättävillä kujilla ja nauttia lounasta tai vaikkapa maistaa alkuperäistä Sacher-kakkua. Yhteinen päätösillallinen hotellissa.

1.9. lauantai │Kotimatka

Aikaisen aamiaisen jälkeen (tai saamme eväspaketit mukaan) bussikuljetus kohti Münchenin lentokenttää, josta lento Helsinkiin lähtee klo 12.10. Perillä Helsingissä olemme klo 15.35. Jatkolento Ouluun klo 19.00 – 20.30.  Antoisa matkamme on päättynyt. Hyvää kotimatkaa!

Lennot
AY438 maanantai 27.8.2018 Oulu – Helsinki kello 05.55 – 06.55
AY1405 maanantai 27.8.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30

AY1402 lauantai 1.9.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35
AY445 lauantai 1.9.2018 Helsinki – Oulu kello 19.00 – 20.30

 

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.                                                                                                                                                                                                       

Maksuehto
Ennakkomaksu 300 € / hlö, verkkokaupassa varauksen yhteydessä. Puhelimitse tai sähköpostitse tehdyissä varauksissa 7 vrk varauksesta. Loppumaksu eräpäivällä 16.7.2018.

Hinnat perustuvat 29.11.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

OP Oulu omistaja-asiakasmatka Itävaltaan kuvia