?>

Metsätalousmatkat

Oma Säästöpankki - asiakasmatka Unkariin

Ajankohta
6.10. - 10.10.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Unkari
Hinta
1290 €/ hlö
Varaa matka

Oma Säästöpankki - asiakasmatka Unkariin

Syksyisellä metsänomistajamatkalla pääsemme tutustumaan metsiin ja maaseutuun Länsi-Unkarin metsäalueilla Sopronissa. Paikallisen metsäalan ammattilaisen johdolla tehdyt päiväretket antavat matkalle myös ammatillisen hyödyn. Pääkaupunki Budapest esittäytyy meille alkusyksyn väriloistossaan, tarjoten meille kattavan kuvan tärkeimmistä nähtävyyksistään ja käyntikohteistaan. Ammattitaitoisen suomenkielisen oppaan avulla koemme Unkarin rikkaan kulttuurin; menneen ajan, tulevan ja tämän päivän. Nautimme matkalla unkarilaisesta ruoasta, viinistä ja vieraanvaraisuudesta.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

 • bussikuljetus Mikkeli-Lappeenranta-Helsinki-Vantaan lentoasema menopaluu
 • suora lento Helsinki–Budapest–Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • ohjelman mukaiset ateriat; 4 x lounas, 1 x piknik lounas, 4 x illallinen
 • viininmaistajaiset
 • suomenkielisen matkanjohtajan palvelut alkaen/päättyen Budapest
 •  

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone 95 €
 • ennakkoon varatut istumapaikat
 • ruokajuomat
 • muut palvelut

Majoitus

Sopron 6.-9.10. 4*kylpylähotelli

Budapest 9.-10.10. 3*+ keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 6.10. - torstai 10.10.2019

6.10. sunnuntai │ matkustuspäivä, Vertésin puistoalue, Sopron

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta Finnairin suora lento Budapestiin lähtee kello 09.35. Budapestiin saavumme klo 10.55 paikallista aikaa. Suomalainen paikallisopas on ryhmää vastassa Budapestissä. Suuntaamme omalla bussilla kohti länttä, Itävallan rajan tuntumassa olevaa vanhaa eurooppalaista yliopistokaupunkia Sopronia, täällä on pitkät perinteet metsätieteellisellä tutkimuksella ja opetuksella. Pysähdymme matkan varrella lounaalle ja vierailemme Vertésin puistoalueella. Majoitumme Sopronissa 4* kylpylä-hotelliin. Ennen illalliselle siirtymistä teemme oppaamme kanssa tutustumiskierroksen hotelliin.

7.10. maanantai │ Sopron tutuksi sekä metsävierailuja

Paikallinen metsänhoitaja Varga Támas toimii oppaanamme. Kokoonnumme aluksi yhteiseen tilaan, jossa Varga Támas kertoo lyhyesti Sopronin metsistä; niiden hoidosta, hallinnoinnista ja metsästrategiasta. Päivän aikana vierailemme eri metsäkohteissa ja pidämme lounastauon sopivassa paikassa, kukin voi nauttia haluamaansa välipalaa. Palaamme iltapäivällä hotellille. Ennen illallista on vapaata aikaa nauttia hotellin ja sen ympäristön hyvinvointi- ja rentoutusmahdollisuuksista.

8.10. tiistai │ Oma Säästöpankin ajankohtaiskatsaus, Fertõn alue, historiaa ja luontoa

Aamaisen jälkeen kokoonnumme hotellin kokoustilaan, jossa Oma Säästöpankin ajankohtaiskatsaus. Tämän jälkeen lähdemme seuraamaan kantaunkarilaista ”Luonnon Pojat” -kulttuuriohjelmaa. Teemme retken Unescon maailmanperintölistalla olevalle Fertõn seudulle, jossa nautimme lounaan, tutustumme mm. roomalaisten ajan historiaan sekä kansallispuistoon. Iltapäivällä palaamme hotellille, jossa aikaa levätä tai nauttia hotellin palveluista. Illallinen paikallisravintolassa ja viininmaistajaiset.

9.10. keskiviikko │ Budapest

Aamiaisen jälkeen hyvästelemme Sopronin ja suuntaamme kohti Budapestiä. Budapestissä teemme kiertoajelun, jonka aikana jalkaudumme tärkeimmillä nähtävyyspaikoilla. Yhteinen lounas päivän aikana.  Majoitumme keskeisellä paikalla sijaitsevaan 4*- hotelliimme. Opas lähtee halukkaiden kanssa kävellen tutustumaan hotellin lähiympäristöön. Omatoiminen illallinen.  

10.10. torstai │ Sissin linna ja kotimatka

Aamupäivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen ja viimeisiin tuliaisostoksiin. Huoneiden luovutus ja lähdemme bussilla kohti keisarinna Sissin palatsia, joka toimii museona. Opastettu kierros palatsissa ja yhteinen lounas ennen kuljetusta lentoasemalle. Finnairin suora lento Helsinkiin kello 19.00 – 22.20.

Lennot
AY1251 sunnuntai 6.10.2019 Helsinki – Budapest kello 09.35 – 10.55
AY1256 torstai 10.10.2019 Budapest – Helsinki kello 19.00 – 22.20

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Hinnat perustuvat 4.2.2019 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

 

 

 

Kuvia

Oma Säästöpankki - asiakasmatka Unkariin kuvia