Jääkiekko

NHL Global Tukholma

Ajankohta
8.11. - 9.11.2019
Kesto
2 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
390 €

Tampa Bay vs Buffalo Tukholmassa

Lähde paikan päälle seuraamaan NHL-kiekkoa kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres iskevät yhteen runkosarjaottelussa Tukholmassa. Kyseessä ei siis ole mikään harjoitusottelu. Suomalaisosaamista jäällä edustavat ainakin Buffalon Rasmus Ristolainen sekä Henri Jokiharju.

Lisätiedot ja varaukset: sales@bjork-bostrom.fi tai 020 757 9830

 

 

Hintaan sisältyy

  • yhden yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • hotelliaamiainen
  • ottelulippu Tampa Bay Lightning-Buffalo Sabres 8.11. klo 20.00 Globen, alakatsomo A2, kulma
  • verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 90 €
  • lennot ja/tai laivamatkat

Majoitus

Scandic Anglais ****

 

Scandic Anglais sijaitsee Tukholman trendikkäässä Östermalmin kaupunginosassa. Stureplanin viihdealue on aivan kulman takana. Jamie Oliverin konseptiravintola Jamie’s Italian tarjoaa italialaisia fuusioruokia ja Bar Anglais tarjoaa musiikkia joka viikonpäivänä sekä klassisen hotellin baarimenun, joka sisältää huolella valittuja ruokia ja juomia.

 

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 8.11. - lauantai 9.11.2019

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna