Jääkiekko

NHL Global Tukholma 8.-9.11.2019

Ajankohta
8.11. - 9.11.2019
Kesto
2 päivää
Kohde
Tukholma
Hinta
390€

Tampa Bay vs Buffalo Tukholmassa 8.11.2019

Lähde paikan päälle seuraamaan NHL-kiekkoa kun Tampa Bay Lightning ja Buffalo Sabres iskevät yhteen runkosarjaottelussa Tukholmassa. Kyseessä ei siis ole mikään harjoitusottelu. Suomalaisosaamista jäällä edustaa ainakin Buffalon Rasmus Ristolainen.

Hintaan sisältyy

  • 1 vrk:n hotellimajoitus 8.-9.11.2019
  • aamiainen hotellissa
  • ottelulippu Tampa Bay Lightning-Buffalo Sabres 8.11. Globen, alakatsomo A11, pitkäsivu/kulma
  • Verot

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone + 90€
  • lennot
  • laivamatkat

Majoitus

Scandic Anglais

 

Scandic Anglais sijaitsee Tukholman trendikkäässä Östermalmin kaupunginosassa. Stureplanin viihdealue on aivan kulman takana. Jamie Oliverin konseptiravintola Jamie’s Italian tarjoaa italialaisia fuusioruokia ja Bar Anglais tarjoaa musiikkia joka viikonpäivänä sekä klassisen hotellin baarimenun, joka sisältää huolella valittuja ruokia ja juomia.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 8.11. - lauantai 9.11.2019

Ottelu alkaa klo 20.00 paikallista aikaa.