Jääkiekko

NHL Global Praha

Ajankohta
4.10. - 6.10.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Praha
Hinta
690€
Tee varaus

Blackhawks - Flyers Prahassa

Lähde Prahaan seuraamaan kun perinteikkäät NHL-seurat Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers ottavat mittaa toisistaan. Suomalaisosaamista kaukalossa edustanee ainakin Chicagon Henri Kiviharju.

Lisätiedot ja varaukset  sales@bjork-bostrom.fi tai puhelimitse 020 757 9830.

 

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • hotellimajoitus aamiaisineen ja veroineen
  • ottelulippu Chicago Blackhawks- Philadelphia Flyers perjantaina 4.10. O2-Arena Praha
  • lauantaina vierailu Staropramenin panimolle, sisältäen kuljetukset ja lounaan.

 

 

Lisämaksusta

  • lennot
  • yhden hengen huone 150 €

Majoitus

Hotel Angelo ****

Hotelli sijaitsee lähellä Andelin business- ja huvialuetta, 3 km päässä ydinkeskustasta. Angelo on kesäkuussa 2006 avattu hotelli lähellä modernia Andelin aluetta, jossa ravintoloita, baareja, elokuvateattereita ja kauppoja. Lähin metropysäkki on vain 100m päässä hotellilta.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 4.10. - sunnuntai 6.10.2019

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna