Jääkiekko

NHL Global Praha

Ajankohta
4.10. - 6.10.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Praha
Hinta
690€
Tee varaus

Blackhawks - Flyers Prahassa

Lähde Prahaan seuraamaan kun perinteikkäät NHL-seurat Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers ottavat mittaa toisistaan. Suomalaisosaamista kaukalossa edustanee ainakin Chicagon Henri Kiviharju.

Lisätiedot ja varaukset  sales@bjork-bostrom.fi tai puhelimitse 020 757 9830.

 

Tee varaus

Hintaan sisältyy

  • hotellimajoitus aamiaisineen ja veroineen
  • ottelulippu Chicago Blackhawks- Philadelphia Flyers perjantaina 4.10. O2-Arena Praha
  • lauantaina vierailu Staropramenin panimolle, sisältäen kuljetukset ja lounaan.

 

 

Lisämaksusta

  • lennot
  • yhden hengen huone 150 €

Majoitus

Hotel Angelo ****

Hotelli sijaitsee lähellä Andelin business- ja huvialuetta, 3 km päässä ydinkeskustasta. Angelo on kesäkuussa 2006 avattu hotelli lähellä modernia Andelin aluetta, jossa ravintoloita, baareja, elokuvateattereita ja kauppoja. Lähin metropysäkki on vain 100m päässä hotellilta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 4.10. - sunnuntai 6.10.2019

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna