Jääkiekko

NHL Global Praha 4.10.2019

Ajankohta
4.10. - 6.10.2019
Kesto
3 päivää
Kohde
Praha
Hinta
740 €

Blackhawks - Flyers Prahassa perjantaina 8.10.

Lähde Prahaan seuraamaan kun perinteikkäät NHL-seurat Chicago Blackhawks ja Philadelphia Flyers ottavat mittaa toisistaan.

Suomalaisosaamista kaukalossa edustanee ainakin Chicagon Henri Kiviharju.

 

Hintaan sisältyy

  • 2 vrk:n hotellimajoitus 4.-6.10.2019
  • aamiainen hotellissa
  • ottelulippu Chicago Blackhawks- Philadelphia Flyers perjantaina 4.10. O2-Arena Praha
  • Lauantaina vierailu Staropramenin panimolle, sisältäen lounaan.
  • Verot

Lisätiedot ja varaukset:  sales@bjork-bostrom.fi  tai puhelimitse 020 757 9830

Lisämaksusta

lennot

yhden hengen huone + 150€

Majoitus

Hotel Angelo ****

Sijaitsee lähellä Andelin business- ja huvialuetta, 3 km päässä ydinkeskustasta.

Angelo on kesäkuussa 2006 avattu hotelli lähellä modernia Andelin aluetta, jossa ravintoloita, baareja, elokuvateattereita ja kauppoja. Lähin metropysäkki on vain 100m päässä hotellilta.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

perjantai 4.10. - sunnuntai 6.10.2019