COVID-19 TIEDOTE: Ajankohtaisia tiedotteita koronavirusepidemian vaikutuksista matkailuun.
Lue tästä

Wellness-matkat

Naisten hyvinvointimatka Laulasmaalle Viroon

Ajankohta
24.8. - 28.8.2020
Kesto
5 päivää
Kohde
Laulasmaa
Hinta
580 €

Liikunnan iloa ja rentouttavia kylpylähoitoja

Laulasmaa sijaitsee lähellä Viron eläväistä pääkaupunki Tallinnaa. Laulasmaan ranta on saanut nimensä jalan alla ”laulavan hiekan” mukaan. Laheperen lahden rannalla hiekka on valkeaa ja sitä ympäröivät kauniit mäntymetsät. Alue on suosittu ulkoilu-, uinti- ja auringonottopaikka. Tällä matkalla yövymme ja rentoudumme Laulasmaa Spassa, joka sijaitsee rauhaisassa paikassa ja jonka tavoitteena on toimia luontoa säästävästi ja pienentää omaa ekologista jalanjälkeään.

Tämä matka on ihana yhdistelmä aktiivista toimintaa, ulkoilua ja keväisestä luonnosta nauttimista sekä rentouttavia kylpylähoitoja.

Matkan liikuntaohjelmista vastaa Tuulikki Lindström. Hänen johdollaan nautimme vesijumpista, toiminnallisista venyttelytuokioista sekä muista energisoivista liikuntahetkistä.

Lisätiedot ja varaukset:

Puhelimitse 045-124 2005 tai sähköpostitse minna@kontiki.fi

Hintaan sisältyy

 • laivamatkat Helsinki – Tallinna – Helsinki Viking Line XPRS (menomatkalla kokoustila laivalla ja salaattibuffet)
 • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
 • ruokailut ohjelman mukaisesti (A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen)
 • kuljetukset ohjelman mukaisesti
 • Tuulikin ohjaamat liikunnat
 • 6 kpl kylpyläpakettiin sisältyvät hoidot
 • ylellinen kasvo- tai jalkahoito Spa osastolla
 • kylpytakki huoneessa
 • palvelu- ja toimistomaksut

Lisämaksusta

 • yhden hengen huone, lisämaksu 140 €
 • muut palvelut

Majoitus

Laulasmaa Spa

Hestia Hotel Laulasmaa sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Tallinnasta meren rannalla. Hotellissa on 147 huonetta jotka sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa. Hotellissa on kylpylä- ja saunaosasto sekä spa osasto jossa tarjolla kauneushoitoja.

Hotellista löytyy ravintola Wicce ja ravintola Resto Verde.

Voit halutessasi maksaa vapaaehtoisen 10 euron tukimaksun ilmastotyöhön matkan varatessasi. Lahjoittaminen käy vaivattomasti verkkokaupassamme ennakkomaksun yhteydessä.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Björk & Boström Urheilumatkat Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

maanantai 24.8. - perjantai 28.8.2020

17.5. sunnuntai│matkapäivä (L, I)

Kokoontuminen Helsingissä Katajanokan terminaalissa josta Viking XPRS Tallinnaan kello 10.30 – 13.00. Laivalla ryhmälle varattu yhteinen kokoustila sekä salaattibuffet lounas.

Saapuminen Tallinnaan josta kuljetus Laulasmaan kylpylään. Ajomatka noin 45 minuuttia riippuen liikenteestä. Saapuminen kylpylään ja majoittuminen. Tutustuminen kylpylään ja ulkolenkkeilyä. Yhteinen puolihoitoillallinen hotellissa.

Kylpylän allas- ja saunaosasto ovat käytössä kello 22.00 asti.

18.5. maanantai│ liikuntaohjelmaa (A, I)

Aamiainen tarjolla kello 07.00 – 11.00.

Kello 8.30-9.00 Tuulikin vesijumppa kylpylän allasosastolla.
11.30-12.30 liikkeellä luonnossa.
12.30-13.30 lempeästi Asahilla ym.
17.00-19.00 yhteinen puolihoito illallinen.

Hoitopakettiin sisältyviä hoitoja päivän aikana jokaisen henkilökohtaisten hoitoaikataulujen mukaan.

19.5. tiistai │ Keila Joe kartano, liikuntaohjelmaa (A, I)

Aamiainen tarjolla kello 07.00 – 11.00.

Kello 8.30-9.00 Tuulikin vesijumppa kylpylän allasosastolla. Aamupäivällä lähdemme retkelle tutustumaan läheiseen Keila Joe kartanoon. Opastettu tutustuminen kartanoon. Retken jälkeen paluu kylpylään ja Tuulikin toiminnallinen venyttely kello 15.30 – 16.30.

Hoitopakettiin sisältyviä hoitoja päivän aikana jokaisen henkilökohtaisten hoitoaikataulujen mukaan.

17.00 – 19.00 Yhteinen puolihoitoillallinen hotellissa.

20.5. keskiviikko │ liikuntaohjelmaa (A, I)

Aamiainen tarjolla kello 07.00 – 11.00.

08.30 – 09.00 Tuulikin vesijumppa

11.30 – 12.30 liikkeellä luonnossa

12.30 – 13.30 Tanssin taikaa

17.00 – 19.00 Yhteinen puolihoitoillallinen hotellissa.

Hoidot jokaisen henkilökohtaisen hoito-ohjelman mukaan.

21.5. torstai │ Tallinna ja kotimatka

Aamiainen tarjolla kello 07.00 – 11.00. Aamiainen omaan tahtiin ja aamupäivä aikaa nauttia vielä kylpylän palveluista.

Huoneiden luovutus ja lähtö hotellista kello 12.00. Kuljetus Tallinnaan jossa aikaa ostoksille Mall of Tallinn ostoskeskuksessa.

Kuljetus satamaan josta Viking XPRS Helsinkiin kello 17.00 – 19.30. Laivalla yhteinen buffet ruokailu ja hytit matkatavaroille.

 

Pidätämme oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin. Lopullisen tarkan aikataulutetun ohjelman lähetämme matkalle ilmoittautuneille kaksi – kolme viikkoa ennen matkaa.

Liikuntaosuuksista voi tiedustella Tuulikki Lindströmiltä puhelimitse numerosta 050-4329 413 tai sähköpostilla tuulikki.lindstrom@gmail.com

Pakettiin sisältyvät kylpylähoidot

6 hoitoa per hlö joista max. 2 x 20 min hieronta; vähintään 1 x vesihoito, 3 x valikoimahoito listalta. Kylpylä jakaa hoitoajat ja ilmoittaa ne meille paikan päällä kylpylään saavuttaessa. Kylpylä pidättää oikeuden vaihtaa hoitoja varaustilanteen mukaan.

 

HOITOJEN VALIKOIMA
VARAUKSEN YHTEYDESSÄ VALITSE 6 HOITOA ALLA OLEVISTA

Vesihoidot

 1. Manuaalinen vedenalainen meriveden suihkuhieronta 20 min
 2. Yrttiporekylpy 20min
 3. Meren kristallien kylpy 20 min
 4. Kiinteyttävä appelsiini kylpy 20 min
 5. Rentouttava ruusuöljyä kylpy 20 min

Lämmittävät hoidot

 1. Parafiini-osokeriitti hoito 15 min.
 2. Parafiini hansikkaat 20 min
 3. Parafiinisukat 20 min

Hoidot laitteella

 1. Valohoito 30min
 2. Sähköhoito
 3. Ultraäänihoito
 4. Magneettihoito
 5. Inhalaatio

Muut hoidot

 1. Korvakynttilät
 2. Suolahoito 30min

 

VARAUKSEN YHTEYDESSÄ VALITSE SEURAAVISTA HOIDOISTA MIELUISIN VAIHTOEHTO

A) Balin saaren viiden kukan rituaali – 60 min

Dermapistehieronnan periaatteisiin perustuva hieronta stimuloi energian virtausta kasvojen ja kaulan alueella, poistaa kuona-aineita ja kiinteyttää kasvolihaksia. Balilaiset prinsessat ovat jo 1500-luvulta lähtien käyttäneet trooppisia kukkia kasvojen puhtaan ja hehkuvan värin ylläpitämiseen. Dermapistehieronnan periaatteisiin perustuva hieronta stimuloi energian virtausta kasvojen ja kaulan alueella, poistaa kuona-aineita ja kiinteyttää kasvolihaksia. Miimiset rypyt silottuvat ja ihosta tulee nuoremman ja hehkeämmän näköinen. Hoito sopii hyvin niille, jotka haluavat yhdistää kasvohoidon koko kehoa rentouttavaan kokemukseen. Hoito sopii sekä naisille että miehille. Lopuksi saat henkilökohtaisia suosituksia ja neuvoja.

B) Balin saaren kukka- ja hedelmärituaali – 60 min

Tiedetään, että balilaiset prinsessat pitivät jo 1600-luvulta lähtien huolen siitä, että heidän kasvojensa iho olisi kirkas ja kaunis. Tähän he käyttivät tehokkaasti vaikuttavia trooppisia kukkia ja hedelmiä. Syväpuhdistava kasvohoito sisältää perinteiseen balilaiseen rituaaliin perustuvaa hierontaa, jossa keskitytään kaulan ja niskan alueeseen sekä trapetsilihakseen, varmistaen näin kehon ja mielen täydellisen rentoutumisen. Hoito on erinomainen ihon korjaamisessa, sillä se parantaa solujen uusiutumista. Sopii sekä naisille että miehille. Lopuksi saat henkilökohtaisia suosituksia ja neuvoja.

C) Syväkosteuttava kasvohoito pre+probioottien ja 7 kiinalaisen yrtin kera – 50 min

Guilin kauneusrituaali, Kiina Syväkosteuttava kasvohoito pre- ja probioottien kera on peräisin Etelä-Kiinasta. Kasvohoidossa käytetään kiinalaisesta lääkeopista lähtöisin olevia kosteuttavia kasveja sekä pre- ja probiootteja, jotka vahvistavat ja eheyttävät ihon läpäisyestettä. Hierontaotteissa käytetään kiinalaista dermapunktiotekniikkaa, mikä auttaa rauhoittamaan, puhdistamaan ja rentouttamaan ärtynyttä ihoa ja antaa kasvoille kauniin ilmeen, loistoa ja kosteutusta. Hoidon aikana käytämme ihotyypille sopivia tuotteita. Käytetyt hierontatekniikat auttavat rentouttamaan kehoa, stimuloiden energiavirtausta kasvojen, pään ja kaulan alueella, poistaen kuona-aineita ja kiinteyttäen kasvojen lihaksia. Hoidon tuloksena iho on syväkosteutettu ja sen läpäisyeste on vahvistunut. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat kosteuttaa, rauhoittaa sekä puhdistaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat yhdistää kasvohoidon koko kehoa rentouttavaan kokemukseen. Lopuksi henkilökohtaisia suosituksia ja neuvoja.

D) Spa de Luxe jalkahoito – 90 min

Aromaattinen ja ravitseva ORLY SPA -jalkahoito ylellisen italialaisen mandariinisarjan tuotteilla! Hoito aloitetaan jalkojen desinfioinnilla ja virkistävällä jalkakylvyllä. Tarvittaessa kynsistä poistetaan kynsilakka, kynnet viilataan ja muotoillaan. Jalat kuoritaan aromaattisella mandariini-sokerikuorinta-aineella. Kuolleet ihosolut poistetaan hellävaraisesti hieroen. Jalat pestään ja kuivataan. Kynsinauhat voidellaan ja kovettumiin levitetään erityistä kovettumien poistogeeliä. Hoidon annetaan vaikuttaa ja sen jälkeen kynsinauhoille levitetään kynsinauhan poistoainetta ja kynsinauhat painellaan hellävaraisesti taaksepäin. Seuraavaksi poistetaan raspilla kuolleet ihosolut ja kovettumat. Jalkoihin laitetaan ravitseva ja kosteuttava mandariininaamio, jonka vaikutuksen loppuessa jalat pestään ja aloitetaan miellyttävä ja rentouttava jalkahieronta. Kynnet lakataan valitsemallasi ORLY-kynsilakalla. Hoidon lopuksi kynsinauhoille levitetään kynsiöljyä. Kaikki ORLY-kynsilakat ovat vegaanisia ja pitkäkestoisia eivätkä ne halkeile.

E) Klassinen jalkahoito – 60 min

Aromaattinen ja ravitseva ORLY-jalkahoito ylellisen italialaisen mandariinisarjan tuotteilla! Hoito aloitetaan jalkojen desinfioinnilla ja virkistävällä jalkakylvyllä. Kynnet viilataan, muotoillaan ja tarvittaessa poistetaan kynsilakka. Kosteutetulle iholle levitetään aromaattista mandariini-sokerikuorinta-ainetta ja kuolleet ihosolut poistetaan hellävaraisesti hieroen. Jalat pestään ja kuivataan. Kynsinauhat voidellaan ja niille levitetään kynsinauhan poistoainetta ja kynsinauhat painellaan hellävaraisesti taaksepäin. Kynnet lakataan valitsemallasi ORLY-kynsilakalla. Hoidon lopuksi kynsinauhoille levitetään kynsiöljyä. Kaikki ORLY-kynsilakat ovat vegaanisia ja pitkäkestoisia eivätkä ne halkeile.

 

Ilmoittautumisohjeet

 • Ilmoittautumiset Kon-Tiki Toursin toimistoon Minnalle puhelimitse 045-124 2005 tai sähköpostitse minna@kontiki.fi
 • Sitovat ilmoittautumiset 31.3.2020 mennessä. Matka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Ennakkomaksu 200 € / hlö erääntyy maksettavaksi 7 vrk varauksesta, loppumaksu erääntyy maksettavaksi 3.4.2020
 • Matkalle mahtuu mukaan 35 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
 • Mainitse ilmoittautuvasi Naisten hyvinvointimatkalle Laulasmaalle ja mahdollinen huonekaveri jos tiedossa.
 • Matka järjestetään, kun sille osallistuu vähintään 20 matkustajaa.

Ateriat

A=aamiainen, L=lounas, I=illallinen

Laivat

17.5.2020 sunnuntai Viking XPRS Helsinki – Tallinna kello 10.30 – 13.00

21.5.2020 torstai Viking XPRS Tallinna – Helsinki kello 17.00 – 19.30

Kuvia

Naisten hyvinvointimatka Laulasmaalle Viroon kuvia

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna