Metsä- ja maatalousmatkat

Naismetsänomistajien matka Itävaltaan

Ajankohta
5.5. - 9.5.2019
Kesto
5 päivää
Kohde
Itävalta
Hinta
1295 €
Varaa matka

Metsämatka Itävaltaan

Lämpimästi tervetuloa tälle ainutlaatuiselle metsä- ja hyvinvointimatkalle upeisiin vuoristomaisemiin Itävallan Zell Am Seehen. Matka on loistava tilaisuus päästä verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia metsän omistamisesta ja hoitamisesta. Matkan aikana vaellamme luonnossa, vierailemme pientilalla ja tutustumme paikallisen metsänhoitajan johdolla vuoristometsien hoitoon. Hemmotteluakin on luvassa mahdollisuus viettäessämme yhden iltapäivän Tauern Spa -kylpylässä. Matkanjohtajana toimii suomalainen, kohteessa asuva matkanjohtajamme Anne Lappi.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin suora lento Helsinki – München – Helsinki  lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa hotelliaamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset tilausajobussilla
  • ateriat; 1 x lounas, 1 x illallinen hotellissa, 2 x illallinen paikallisessa ravintolassa, ruokajuomina 2 lasia viiniä / olutta ja vesi
  • suomalaisen matkanjohtajan palvelut alkaen / päättyen München

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 295 €/hlö, ilman huonekaveria matkustavan on varattava yhden hengen huone
  • muut palvelut

Matkanjohtaja

Anne Lappi

Olen asunut 20 vuotta Alpeilla, niistä 17 vuotta Zell am Seessä Itävallassa. Alunperin tulin Alpeille yhdeksi talveksi, mutta vuoret veivät sydämeni ja jäin tänne postikorttimaisemaan. Elämäni vaihtui levy-yhtiön pr-päälliköstä matkaoppaaksi. Ensimmäiset kesät olin Aurinkomatkojen oppaana ja kohdepäällikkönä, sitten tein vuosia päiväretkiä paikalliselle bussifirmalle asiakkaina matkailijoita ympä... Lue lisää

Majoitus

Hotel Steinerwirt

Hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia ja modernisti sisustettuja. Niistä löytyy kaapeli TV, CD/DVD-soitin, tallelokero, vedenkeitin ja teetä, puhelin, kylpyhuone ja hiustenkuivaaja.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asia-kas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

sunnuntai 5.5. - torstai 9.5.2019

5.5.sunnuntai │ Helsinki – Zell am See

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta Finnairin suora lento Müncheniin lähtee kello 09.20. Saapuminen perille klo 10.55. Suomenkielinen matkanjohtaja Anne Lappi on ryhmää vastassa. Lähdemme tilausbussilla kohti Itävaltaa. Saapuminen noin kolmen tunnin ajomatkan päähän Zell Am Seen pieneen, viehättävään vuoristokaupunkiin, joka on suosittu talviurheilukohde, mutta tarjoaa myös kesäaikaan mahtavat maastot ja maisemat aktiiviseen liikkumiseen luonnossa. Majoittuminen Steinerwirt *** -hotelliin. Teemme opastetun kaupunkikävelyn. Yhteinen illallinen hotellissa.

6.5. maanantai │ tutustuminen vuoristometsien hoitoon Schmittenlaaksossa

Aamiainen omaan tahtiin hotellissa, jonka jälkeen lähdemme postibussilla kohti Schmittenlaaksoa. Tapaamme siellä paikallisen metsänhoitajan. Tutustumme hänen johdollaan matkailualueen vuoristometsien hoitoon. Pääpaino metsänhoidossa on monimuotoisuus, ulkoilu- ja virkistyskäyttö sekä lumivyöryjen estäminen. Puunkorjuun haasteet poikkeavat siitä, mihin olemme Suomessa tottuneet. Nousemme kabiinihissillä ylös vuorenrinteelle, josta hiljalleen kävelemme metsäreittiä alas laaksoon. Matkalla keskustaan vierailemme viehättävällä Augut-pientilalla ja tutustumme tilan kauppaan, jossa myydään tilan omia tuotteita eli herkullista lähiruokaa mm. juustoa, lihaa, kinkkua, hilloja ja leipää. Iltapäivällä vapaata-aikaa Zell am Seessa ostoksille tai omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa.

7.5. tiistai │ Krimmlin vesiputoukset

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla tutustumisretkelle Euroopan korkeimmille vesiputouksille Krimmliin. Näemme ja kuulemme, miten mahtavat luonnonvoimat ja vesimassat järjestävät vaikuttavan konsertin. Huomio kiinnittyy vesiputouksen aiheuttaman mikroilmaston vaikutuksesta alueen puustoon ja pintakasvillisuuteen. Maapohja peittyy sammalista ja puusto on sopeutunut runsaaseen kosteuteen. Maastossa ollaan parisen tuntia ja korkeusmetrejä tulee n. 250. Hyväkuntoiset voivat nousta putouksen vierellä kulkevaa polkua ylös asti, halutessaan voi jäädä myös alemmalle tasolle, josta näkee myös hyvin ympäröivän alueen. Päivän aikana yhteinen lounas. Iltapäivällä siirrymme Tauern Spa -kylpylään jossa mahdollisuus nauttia uima-altaista ja saunoista. Hoidot lisämaksusta. http://www.kapruntauernspa.com/ Paluu illalla myöhemmin Zell Am Seehen. Ilta vapaata.

8.5. keskiviikko │ Grossglockner

Aamiaisen jälkeen lähdemme koko päivän kestävälle bussiretkelle tutustumaan upeisiin alppimaisemiin. Retkemme suuntautuu kohti Itävallan korkeinta vuorta Grossglockneria (3798 m) ja pääsemme ihailemaan myös jäätikkömaisemia. Näemme eri kasvillisuusvyöhykkeitä ja nousemme puurajan yläpuolelle. Yhteinen illallinen paikallisessa ravintolassa.

9.5.  torstai | kotimatka

Aamiaisen jälkeen hyvästelemme kauniin vuoristokylämme ja lähdemme bussilla kohti Muncheniä, josta Finnairin suora lento lähtee klo 12.10. Helsinkiin saavumme 15.35

Lennot

AY1401 sunnuntai 5.5.2019 Helsinki – München kello 09.20 – 10.55
AY1402 torstai 9.5.2019 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kuvia

Naismetsänomistajien matka Itävaltaan kuvia