Musiikkimatkat

Järjestä kanssamme oma musiikkimatka

Musiikkimatkalle omalla porukalla

Haluatko suunnitella omalle ryhmällesi ihan oman musiikkimatkan? Järjestämme ryhmille oopperamatkoja maailman metropoleihin, kuoroille esiintymismatkoja ja ystäväporukoille konsertti- ja festarimatkoja. Me autamme sinua, haemme valitsemasi teeman osaavan asiantuntijamatkanjohtajan kanssa teille räätälöidyn matkaohjelman juuri silloin kun se teille sopii parhaiten.

Musiikki yhdistää ihmisiä, sillä se kuvastaa tunteiden kirjoa ehkä paremmin kuin mikään muu taidemuoto. Musiikki ei tunnista maiden rajoja. Siksi matkalla onkin nautinto vain sulkea silmänsä ja antaa paikallisten rytmien viedä mennessään uusiin maisemiin. Nuottiavaimet musiikkimatkaan voivat olla mitä vaan. Valitse ryhmällesi sopivat sävelet ja pakkaa nuotit matkalaukkuun. Matka voi olla oopperamatka Romeon ja Julian Veronaan,  musikaalimatka Broadwayn rytmeihin tai rokkimatka Roskilden festivaaleille. Olipa musiikkityylisi jazz tai soul, rumba tai mamba, kysy meiltä milloin on paras aika matkustaa ja anna musiikin viedä.

Räätälöidyn ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa mielellään jo vähintään 6 kk ennen matkaa. Lue blogistamme vinkit uudelle ryhmänkerääjälle: Näin syntyy ryhmämatka.

Sinun tehtäväsi on visioida unelmienne musiikkimatka ja nauttia – me hoidamme matkajärjestelyt puolestasi.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, jutellaan lisää. Soita puh. 09 466 300 tai laita sähköpostia info@kontiki.fi.

Pyydä tarjous

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden matkatoimistosta riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Matkan hinta edellyttää ryhmän minimikoon täyttymistä. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd / Kon-Tiki Sport Travel Oy, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv, SMAL 39610) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä. Erityisehdot myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/.

Lue räätälöidyn ryhmämatkan erityisehdot ennen matkan varausta
Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

Unelmienne matkaohjelma luodaan juuri teille

Matkaohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Ryhmällenne luotu teemamatka on ainutlaatuinen, sillä se toteutetaan juuri teille. Uskalla unelmoida – me teemme matkaunelmistanne totta!

Kaipaatko inspiraatiota ja ideoita?

Suunnittelun alkuun pääsemiseksi kannattaa tutustua kokoamiimme matkakohdeideoihin ja esimerkkiohjelmiin, joista sinun on helppoa valita juuri teidän ryhmälle sopiva kohde tai poimia aktiviteetti-ideoita.

Sulje

Tilaa Kon-Tikin uutiskirje

Tilaa Kontikin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon matkatarjouksia ja tulevista ryhmämatkoista.

Ei kiitos, sulje ikkuna