Maatalousmatkat

MTK:n jäsenmatka Unkariin

Ajankohta
9.10. - 14.10.2018
Kesto
6 päivää
Kohde
Unkari
Hinta
1295 €/1395 €
Varaa matka

MTK:n jäsenmatka Unkariin

MTK Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen liittojen yhteinen jäsenmatka Unkariin 9.-14.10. Maataloutta, metsätaloutta, luontoa ja kulttuuria mukavassa samanhenkisessä seurassa. Aloitamme matkamme tutustumalla Keski-Euroopan suurimman järven vehmaaseen maatalous- ja kulttuurimaisemaan Balatonjärven seudulla. Matkan loppuosan vietämme Budapestissa, nauttimalla kaikilla aisteillamme kaupungin runsaista herkuista. Olemme varanneet sopivasti aikaa myös oman hyvinvoinnin ja työssäjaksamisen ylläpitoon. MTK:n edustaja pitää matkan aikana ajankohtaiskatsauksia.

Varaa matka

Lisätietoja ja varaukset myös sähköpostilla ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimella 09 466 300

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Budapest-Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus 3 ja 4* hotelleissa jaetussa 2-hengen huoneessa aamiaisineen
  • ohjelman mukaiset kuljetukset ja palvelut, ateriat: 3 x lounas ja 5 x illallinen (päätösillallinen ruokajuomineen)
  • suomalaisen matkanjohtajan ja oppaan palvelut kohteessa
  • paikallisten maa- ja metsäasiantuntijoiden opastukset metsäkohteissa

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone 190€ / hlö. Ilman huonekaveria matkustavan on varattava yhden hengen huone
  • ennakkoon varatut istumapaikat
  • muut palvelut
Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv). Matkojemme erityisluonteen vuoksi sovellamme yleisten valmismatkaehtojen lisäksi erityisehtoja, joihin voit tutustua tästä.

Majoitus

Tulosta matkaohjelma

Matkaohjelma

tiistai 9.10. - sunnuntai 14.10.2018

9.10. tiistai | Matkustuspäivä, lounas, illallinen

Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta lähtö Finnairin suoralla lennolla Budapestiin kello 09:30–10:50. Perillä tapaamme suomalaisen oppaamme, ja siirrymme hänen johdollaan odottavaan turistibussiimme ja suuntamme kohti lounasta määränpäänämme Keski-Euroopan suurimman järven, Balaton järven rantamaisemat. Matkalla vierailemme maidontuotantotilalla, jossa isäntäväki esittelee meille tuotantoaan ja kertoo, miten tuotteiden jakelu markkinoille on järjestetty. Nautimme kevyen lounaan paikallisravintolassa.

Saavumme iltapäivällä Siofokin rantakaupunkin Balatonjärven koillisrannalle. Majoitumme **** tason kylpylä- ja hyvinvointihotelliin. Ennen illallista tutustumme oppaamme johdolla hotellin palvelutarjontaan.

Noutopöytäillallinen sisältää kaksi annosta viiniä ja veden – illallinen on katettu jokaisena ilta tässä hotellissa. Illallisen jälkeen lähtee opas halukkaiden kanssa kävellen tutustumaan hotellin lähialueeseen ja rantaan.

10.10. keskiviikko | Maatilamatkailu -yritysvierailu: Kokkikurssi, hevosshow, aamiainen, lounas, illallinen

Aamiaisen jälkeen siirrymme oppaan kanssa bussiimme. Suuntaamme maatilamatkailua harjoittavalle tilalle, jossa vietämme aktiivisen päivän. Pyrimme järjestämään halukkaille ”kokkikurssin”, jossa valmistetaan kuuluisaa unkarilaiista Gulashkeittoa tai vastaavaa paikallisruokaa. Tutustumme unkarilaiseen hevosperinteeseen, liikumme maalaismaisemassa hevosvetoisilla kärryillä, maistelemme unkarilalisia herkkuja mustalaismusiikin säestyksellä, nautimme kolmen ruokalajin lounaan, vierailemme tlan viinikellarissa, jossa meille kerrotaan viinin valmistuksesta ja maistelemme tilan viinilaatuja. Palaamme illaksi hotellille, jossa voimme rentoutua hyvinvointiosastolla. Noutopöytäillallinen

11.10. torstai | Alueen metsien hoitoa, paikallinen metsäammattilainen, aamiainen, illallinen

Aamiaisten siirrymme odottavaan bussiimme, jossa tapaamme paikallisen metsänhoitajan, Mr. Tamasin. Hän kertoo meille bussissa Länsi-Unkarin metsistä, niiden hoidosta ja käytännön merkityksestä. Jalkaudumme paikalliseen metsikköön, jossa nämme miten ja millä periaatteilla metsiä hoidetaan. Pidämme tauon paikallisessa kylässä, jossa halukkaat voivat nauttia kahvilapalveluista. Paluu iltapäivällä hotellille, jossa halukkaat voivat nauttia hotellin hyvinvointiosaston palveluista. Hotellin illallinen.

12.10. perjantai | Budapest, aamiainen, lounas, illallinen

Nautittuamme aamiaisemme hyvästelemme Balaton Järven alueen ja suuntaamme kohti Budapestiä. Teemme Budapestissä noin 3 tunnin mittaisen opastetun kaupunkikiertoajelun, jalkaudumme välillä nähtävyyspaikoilla. Nautimme päivän aikana keittolounaan paikalllisravintolassa. Majoitumme iltapäivällä rauhallisella diplomaattialueella sijaitsevaan turistitason hotelliin. Hotellin lähistöllä on pieniä elintarvikekauppoja, joista voi käydä ostamassa huoneeseen pientä purtaavaa. Nautimme illallisen hotellin ravintolassa, sisältää talon ruokajuomat. Ilta on vapaata aikaa, opas neuvoo lähellä olevan metroaseman sijainnin.

13.10. lauantai | Metro, Budapestin kauppahalli, Suomen Unkarin Suurlähetystö, aamiainen, illallinen

Aamiaisen jälkeen siirrymme läheiselle metroasemalle. Oppaamme opastaa metron pääsylipun ostamisen, ydinkeskustaan vievään junaan. Saavumme Vörösmarty aukiolle aivan ydinkeskustassa. Kävelemme oppaamme kanssa rauhallisesti pääkävely- ja ostoskadun Vací Utcan toiseen päähän. Täällä sijaitsee Budapestin herkkujaan tulviva kauppahalli. Tutustumme rauhassa kauppahallin tarjontaan ja ilmapiiriin. Sovittuun aikaan kokoonnumme oppaamme luo. Jatkamme tutustumisella Suomen Budapestin suurlähetystöön, jossa lähetystön virkailija esittelee lähetystön toimintaa ja maittemme välisiä suhteita. (Suurlähetystövierailu on aina sillä varauksella, että virkailijoilla on tullut jokin työeste vierailun toteuttamiseksi). Jatkamme oppaamme johdolla jalkaisin ydinkeskustaan, jossa meillä on vapaata aikaa. Sovittuun aikaan lähtee oppaamme halukkaiden kanssa julkisella kulkuneuvolla hotellille. (Kukin maksaa omat julkisen kulkuvälineen maksunsa itse). Alkuillasta kokoonnumme ja lähdemme tunnelmalliseen paikallisravintolaan nauttimaan päätösillallista (kolme ruokalajia ja talon viiniä / olutta).

14.10. sunnuntai | Budapest omatoimisesti, kotimatka

Huoneiden luovutus ja matkatavaroiden jättäminen säilytykseen. Vapaa aikaa tutustua Budapestin nähtävyyksiin omatoimisesti tai tehdä ostoksia. Opas auttaa tarvittaessa. Tapaamme sovittuun aikaan iltapäivällä hotellilla, otamme matkatavaramme ja lähdemme bussilla lentoasemalle, jonne saavumme noin kello 17:00. Finnairin lento Helsinkiin kello 19:00–22:20.

Huom. matkan hinta 1295€ MTK:n ja MHY:n jäsenille ja perheenjäsenille, kun ryhmässä on minimi 20 lähtijää. 1395€ ei jäsenhinta

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Maksuehto                

Ennakkomaksu 300 € / hlö, varauksen yhteydessä. Loppumaksu 6 viikkoa ennen matkan alkua.
Hinnat perustuvat 28.12. 2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatka-ehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja ne ovat myös verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kuvia

MTK:n jäsenmatka Unkariin kuvia